2777
2789
ناخن از جاش بلند شد، ولی انتهاش در نیومد،باید برم زودتر بکشم؟ اگه نکشم خودش کنده نمیشه؟
آخه از کشیدن خیلی می ترسم
اگه نکشم ممکنه چرک کنه؟
فرزندانتان را به سه خصلت تربیت کنید : محبّت به پیامبرتان ، محبّت به خاندان او ، و قرائت قرآن.
پیامبر خدا(ص)
مرسی آیرین جان
اینجا انگار اگه کسی در حال جون دادن باشه هیچکس به دادش نمی رسه
فرزندانتان را به سه خصلت تربیت کنید : محبّت به پیامبرتان ، محبّت به خاندان او ، و قرائت قرآن.
پیامبر خدا(ص)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو بکشش....بی حسش میکنن درد نداره...اما اینجوری خیلی دردناکه.....ناخن شست پا ی خواهرم هم اینجوری شد پارسال....رفتیم دکتر براش کشید...الانم ناخنش در اومده

نگران نباش
ساکنان دریا پس از مدتی صدای موج را نمیشنوند... چه تلخ است قصه عادت!!!
2803
صحنه بدیه ..حق داری نگران باشی....ولی نترس.......

بعد کشیدن هم تا یه مدت درد داره.....مثلا خواهرم تا یه مدت نشسته نماز میخوند.....
الا جون، شوهرم دکتر آورد خونه، پامو دید،برام بتادین و عسل زد و بست، گفت اگه درمانگاه می رفتی برات می کشید، ولی نیاز نیست، عسل اینو درست می کنه
پیامبر خدا(ص)
وا...نمی دونم....اگه دکتر گفته که حتما خوب میشه....ولی تو محض احتیاط برو یه دکتر دیگه یا برو درمانگاه....خیالت راحت میشه
2804
داشت بتادین و عسل میزد خیلی درد کشیدم......ولی چون گفت نیاز به کشیدن نیست خیالم راحت شد.........این دردو به جون می خرم..........خوشحال شدم
پیامبر خدا(ص)
اگر میخوای خودش بیفته روشو ببند تا تهش هم کنده بشه. اتفاقی نمیفته ولی چون صحنه بدی داره اذیت میشی.
ولی اگر میخوای زودتر بشه برو دکتر برات در میاره. ترس نداره که من رفتم. بی حس میکنن و اصلا هیچی نمیفهمی.
تازه مال من نصفش رو برداشت.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
نادیا جان دکتر برام بستش، باندپیچی کرد، گفت تا 48 ساعت یا بیشتر باید بمونه
پیامبر خدا(ص)
2805
مرسی باران جان.....گفتم که دکتر گفت نیازی نیست........دکتر بی خیال شد........شما بی خیال نمی شین
هههههه
پیامبر خدا(ص)
خوب اگر بسته عجله نکن. خودش میفته. نگران هیچی نباش.
من 2 بار ناخنم به علت اینکه تو عروسی پا گذاشتن روی پام افتاد. آخه من همیشه تو عروسیها وسط مسطا هستم. یه بار هم که رفته بود تو گوشت نصفش رو جراحی کردم در آوردم. انقدر نترس.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
2801