2777
2789

دوستانی که تجربه شرکت در آزمون تیزهوشان و نمونه دولتی و سایر مدارس برتر رو داشتن، چیکار کردین برای قبولی؟

من پسرم رو کلاس های موسسه موفقیت کردم. به نظرتون در کنارش چه کارهای دیگه ای لازمه؟

سلام دوست عزیز

من خواهرزاده ام سال گذشته تو موسسه موفقیت بود و الان تو تیزهوشان داره درس میخونه، امیدوارم که این اتفاق برای پسر شما هم بیوفته.

ما تقریبا خیلی تحقیق کرده بودیم و جایی بهتر از آموزشگاه موفقیت برای آمادگی تیزهوشان و نمونه دولتی پیدا نکردیم

اگر تو آزمون های شبیه ساز تیزهوشان هم که این موسسه برگزار می کنه شرکت کردی که هیچ اگر شرکت نکردین حتما ثبت نام کنید چون هم به صورت حضوری داره و هم آنلاین و اگه بتونید حضوری برید خیلی خوبه و پسرتون با جو آزمون آشنا میشه

اگه مشاور هم براشون بگیرید که برنامه ریزی اختصاصی داشته باشن دیگه عالی میشه. فکر میکنم مشاور هم از همون موسسه موفقیت میتونید بگیرید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.