کمترین کاری هست که اکثر مردا انجام میدن،من که دیگه کلا بیخیال شدم.
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قشنگ حالت رو میفهمم دقیقا نه روز پیش این اتفاق برام افتادم و شب و روزم سیاه بود هنوزم کامل خوب نشدم، رفتم پیش مشاور ، با خودش حرف زدم ، مشاور گف طبیعیه ، از خدا کمک خواستم ، فعلا که قول داده دست رو قرآن گذاشته، تازه ما چندین سال دوست بودیم این یه قلم اصلا فکرش رو هم نمیکردم.نابود شدم قشنگ.
من از دیشب هنوز یادش می افتم اشکم درمیاد واقعا هضمش برام سنگینه از صبح نه تونستم جواب تماساشو ...
متوجهم عزیزم، آروم باش باهاش حرف بزن، پیش مشاور هم برو ، امیدوارم حل بشه مشکلت. پرخاش نکن لج کنه....منم قبول کردم اهمال داشتم منم...شماهم فکر کن ببین کم و کسر نداشته باشی، این جنس مذکر مخلوق خدا واقعا عجیبه.