2777
2789
ممنونم  فقط شما محتوای کارتونها رو بررسی کردین  بداموزی نداشته باشه یه وقت

باید خودت نگاه کنی و انتخاب کنی

مثلا کارتون دیانا و روما خیلی طرفدار داره

ولی بد آموزی داره

تو سایتم زیر نویس کرده که به خواست مشتریان این کارتون و گذاشتیم

تمامِ هنر زندگی در این است که در من چه می گذرد ، آن زمان که جهان در گذر است...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خانم گل  شما کارتون ها رو سفارش دادید واسه بچتون دختر منم ۱۹ ماهشه میخاستم سفارش بدم ولی ...

اره من سفارش دادم یک دی وی دی فرمت لیستی بود روی فلش حواب نداد

بعضی از کارتونها میشه مثل پپا پیک و دنیل تایگر 

ولی همون دی وی دی ها هم کارتون زیادی نداشتن هر کددم جهارتا

اره من سفارش دادم یک دی وی دی فرمت لیستی بود روی فلش حواب نداد بعضی از کارتونها میشه مثل پپا پیک و ...

پس خوب شد من سفارش ندادم 

خانم پشتیبان یه لیستی از کارتون ها دادوقتی سرچ کردم همشو میشد دانلود کرد

فک میکنم تمام کارتون ها  رو میشه خودمون دانلود کنیم اگه اسمشونو بدونیم

2803
پس خوب شد من سفارش ندادم  خانم پشتیبان یه لیستی از کارتون ها دادوقتی سرچ کردم همشو میشد دانلود ...

نه من بعضی کارتون ها رو از سایت آیتونز دانلود میکردم خوب بود بعضی هاشون با اینکه تو گوشی دانلود کرده بودم باز وقتی ریختم روی فلش باز نمیکرد

یه سایت نی نی کارتون هست اون کارتونها رو روی فلش میده بهتون البته من شفارش ندادم دختر داییم اون رو معرفی کرد

تو پیج همین دکتر امینی هم برید کارتونها ی مناسب هر سن رو معرفی می کنه ببینید میتونید دانلود کنید 

نه من بعضی کارتون ها رو از سایت آیتونز دانلود میکردم خوب بود بعضی هاشون با اینکه تو گوشی دانلود کرده ...

سلام عزیزم خوبی؟بچتون چند وقتشه؟؟فایده ای داره این کارتونارو میبینه چیزی یاد گرفته؟؟من یه دختر سه ساله و یه دختر یه ساله و نیمه دارم دوست دارم براشون وقت بذارم که یه زبان دیگه یاد بگیرن نمیدونم فایده داره یا نه این کارتونا شما خودتون زبان بلدید؟؟؟

سلام عزیزم خوبی؟بچتون چند وقتشه؟؟فایده ای داره این کارتونارو میبینه چیزی یاد گرفته؟؟من یه دختر سه سا ...

اره خيلي خوبه

بعد از شش ماه 1 تا 10 انگلیسی رو یاد گرفت 

اوایل خیلی دقیق نگاه نمیکرد کارتون ها رو ولی الان قشنگ میشینه گوش میده پس یعنی متوجه میشه ولی فکر نکن بعد دو ماخ کامل صحبت میکنه باید صبر داشته باشی

مثلا پسر من الان هشت ماهه شروع کردم خوب مثل یه بچه هشت ماهه متوجه میشه 

فقط صبر باید باشه 

اره خيلي خوبه بعد از شش ماه 1 تا 10 انگلیسی رو یاد گرفت  اوایل خیلی دقیق نگاه نمیکرد کارتون ه ...

اهان،شما خودتونم زبان بلدید؟باهاش تو خونه حرف میزنید؟من و شوهرم بلد نیستیم اخه یکی از شرایط دوزبانه شدن کودک اینه که باید یکی همش باهاش حرف بزنه 

2804
اهان،شما خودتونم زبان بلدید؟باهاش تو خونه حرف میزنید؟من و شوهرم بلد نیستیم اخه یکی از شرایط دوزبانه ...

نه منو شوهرم هیچی بلد نیستیم

طبق متد دکتر امینی اصلا پدر و مادر نبايد با بچه انگلیسی صحبت کنن بخاطر این که لهجه و تلفظ درست ندارن

فقط و فقط از طریق کارتون دیدن

نه منو شوهرم هیچی بلد نیستیم طبق متد دکتر امینی اصلا پدر و مادر نبايد با بچه انگلیسی صحبت کنن بخاطر ...

عه جدی؟؟ شما ا‌ولین بار با چه کارتونی شروع کردید؟؟از چه سنی براش شروع کردید؟از چه سایتی دانلود میکنید کارتونارو؟؟؟من دخترام سه سالو یه سالو نیمن,میتونم شروع کنم براشون؟؟

عه جدی؟؟ شما ا‌ولین بار با چه کارتونی شروع کردید؟؟از چه سنی براش شروع کردید؟از چه سایتی دانلود میکنی ...

من طبق متد دکتر امینی کار میکنم هر کارتونی که اونها معرفی کنند متناسب با سنشون 

من پسرم سه ساله بود که شروع کروم الان هشت ماهه براش کارتون میذارم

طبق متد دکتر امینی 

فقط کارتون متناسب با سنشون روزی 3 تا 4 ساعت بذارین

حتی اگه نگاه نمیکنه فقط بشنوه 

طبق تجربه بعد یه مدت جذب میشه

به هیچ وجه خودتون باهاشون انگلیسی صحبت نکنید 

اگه اینستا داری بزن پیج دکتر امینی دوزبانه اونجا کامل توضیح داده 

من از سایت ایتونز هم کارتون دانلود میکنم

2805
من طبق متد دکتر امینی کار میکنم هر کارتونی که اونها معرفی کنند متناسب با سنشون  من پسرم سه سال ...

میشه جواب منو بدین. من میخوام برا دخترم شروع کنم . ولی نمیخوام ۴ ساعت که کارتون میزارم بشینه نگاه کنه. چون فقط نهایت یک ساعت تایم برا تماشا کردن کارتون در طول روز بهش میدیم. اگه روشن باشه میترسم بشینه پاش و همشو ببینه. برا این مورد چکار میتونم بکنم؟

سدنای من در ۱۳ آبان من و باباش رو از انتظار طولانی خلاص کرد و مارو شیفته خودش کرده   

حداکثر 4 ساعته

اوایل که متوجه نمیشن و یاد نگزفتن کمتر توجه میکنن

ولی خوب کلا روش دکتر امینی این هست که لازم نیست حتما میخکوب پای تلویزیون باشه کارتونها پخش بشن

یچه با اسباب بازی ها بازی کنه فقط صداش بهش برسه کافیه

2801