نی نی سایت > تبادل نظر > والدين و كودكان (بدو تولد تا 8 سالگي) > جشن ها، مراسم و مناسك خانوادگي و اجتماعي > تزيينات انواع غذا.دسر.سالاد . و كلآ هر چي كه ميشه خورد!!!!!!!!

موضوع: تزيينات انواع غذا.دسر.سالاد . و كلآ هر چي كه ميشه خورد!!!!!!!! + اظهار نظر

صفحه 82 از 114 اول قبلی  77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87  بعدی آخر صفحه
کاربران حاضر: 0 کاربر و 0 مهمان
گل سرخ پست ها : 2488عضویت:1388/5/18
1390/8/26 - 1:43 عصر
شيوا جونم مجدد گذاشتم عزيزم

انواع خورشت:
خورشت قيمه: 70

انواع لازانيا: 70
مشد پوتيتو لازانيا: 70،

انواع پلو و تزئين پلو:
ميگو پلو با ته ديگ 3 گل: 70،
باقالي پلو با ماهيچه: 72،
آلبالو پلو: 34

انواع مرغ و تزئين آن:
مرغ و سبزيجات در سبد سيب زميني: 70،
روش پخت مرغ: 72 و 74،
كوفته مرغ وبرنج: 70، 72،
حلقه مرغ و ريحان و حلقه گوشت: 74

تزئين و پخت انواع كيك:30، 33، 34، 35، 70، 71، 75
كيك هويج: 71 و و 73 و 74

انواع كتلت: 70

بادمجان شكم پاره : 70، 75

تزئينات غير خوراكي: تزئين دستمال: 70

غذاهاي سرد:
كيك مرغ و گردو: 35،
تزئين سالاد الويه: 31، 32، 71

انواع ژله:
ژله رنگين كمان: 32، 33، 35، 70، 75
ژله داخل قالب يخ: 31
ژله آكواريم: 31
ژله طالبي 31،
ژله آسموني 32،
ژله خورده شيشه: 71،‌ 72،‌ 74
ژله انار: 74
ژله رولتي: 74

انواع كرم:
كرم باواريا: 72

ماهي و ميگو: 34، 72

تزئين كاسه يخ: 73

انواع چيز كيك: 73

انواع شكلات: 31، شكلات برزيلي: 73، 75

انواع ته ديگ: 73

تهيه و تزئين حلوا: 33، 34، 73

انواع تارت و پاي: تارت سيب و خامه: 73

خامه فرم گرفته: 74

انواع پاستا: 74

تزئين انواع سالاد: 32، 34، 74، 75

انواع ته چين: 74

انواع شيريني و بيكوئيت : 75،
باسلوق: 71،
انواع بيسكوئيت: 72، 74،
شيريني پاپاتيا: 74

تزئين ماست: 33، 75

انواع مربا: 75

در آوردن ژله از قالب (چون سوال خيلي از بچه ها بود اين رو جدا گذاشتم): 75

سبزي آرايي و ميوه آرايي: 30، 31، 32، 34، 35

نوشيدني هاي گرم: تزئين قهوه: 31

تزئين شله زرد و شير برنج، تزئين آش رشته : شله زرد 33، شير برنج: 35، آش رشته: 30

تزئينات كنار غذا: تزئين تخم مرغ: 34

انواع دسر: ترايفل: 35،
دسر طالبي 35،
دسر گلي: 32
دسر ميوه اي: 30، 31، 32
دسر ميوه اي با كرم بيسكوئيتي 32،
انواع شارلوت: 70،
كاستارد: 74

تزئين ميز غذا: 30
maryam-mamane araz پست ها : 4571عضویت:1388/2/7
1390/8/26 - 3:16 عصر
واي مرسي از همه تون..خيلي خوب شده ليست... ببخشيد كمكتون نكردم...

اينم دسر كاستارد من...يه لايه كاستارد معمولي بعدش پتي بور خرد شده و بعدش كاستارد با كاكائو..و به ترتيب ادامه دادم تا تموم شد مواد! يه ذره هم گردو خرد شده ريختم..
5vina7mirhv5km0z1ndd.jpg
شيوا(مامان روژان) پست ها : 5876عضویت:1388/10/22
1390/8/27 - 2:48 صبح
شيريني پزي.نان و دسر


دسرهاي مدرن
كافي شاپ(نوشيدنيهاي سردو گرم)
مربا.مارمالاد.كمپوت و سس ميوه
پاي.تارت
دسرهاي سنتي
شيريني هاي خشك و كوكيزها و بيسكوييت
انواع حلوا
انواع شيريني رولت و كيكهاي تر
انواع بستني
كيكهاي پايه و كيك هاي ميوه اي
مافين .كيك فنجاني و كيكهاي يزدي
ژله و دسرهاي ژلاتيني
شيرينيهاي نوروزي
انواع نان و خمير
نان ..كل.چه و شيرينيهاي سنتي
پودينگ..فرني و مسقطي
تنقلات
انواع كرم براي كيك و شيريني
لوازم قنادي و شيريني پزي
........................................

آشپزي سنتي


آش
آبگوشت و شوربا و اشكنه
كوفته
براني.نرگسي.مسما
كتلت و شامي
ادويه.چاشني و سس ها
ته چين و ته ديگ
انواع خوراك با گوشت
فراورده هاي لبني
سوپ
دلمه
كباب
خورش و قليه
رب.شور.ترشي
چلو.پلو و پلوهاي مخلوط
انواع خوراك با حبوبات و سبزيجات
غذاهاي سنتي شهرهاي ايران
آشپزي ويژه ماه رمضان
....................................

آشپزي مدرن


انواع خوراكهاي مدرن
همبرگر.سوسيس.كالباس
پيش غذا
دورچين و پوره
املت و كرپهاي غذايي
ساندويچ
پيراشكي و كلوچه هاي غذايي
سالادهاي سرد و گرم
كنسومه و پتاژ
خميرها و بنيه ها
ماكاروني.لازانياو نودل
پيتزا
كيكها و رولتهاي غذايي
تارت و پاي غذايي
فست فود و اسنك
غذاهاي دريايي
انواع خوراك با مرغ
آنواع استيك . بيفتك
اشپزي با ماكروفر
نبات پست ها : 180عضویت:1389/5/10
1390/8/27 - 9:52 صبح
سايت  آپلود عكس رايگان , فضاي  رايگان براي آپلود عكس , آپلود عكس با لينك مستقيم , آپلود عكس رايگان
نبات پست ها : 180عضویت:1389/5/10
1390/8/27 - 9:58 صبح
سايت  آپلود عكس رايگان , فضاي  رايگان براي آپلود عكس , آپلود عكس با لينك مستقيم , آپلود عكس رايگان
سايت  آپلود عكس رايگان , فضاي  رايگان براي آپلود عكس , آپلود عكس با لينك مستقيم , آپلود عكس رايگان
گل سرخ پست ها : 2488عضویت:1388/5/18
1390/8/28 - 8:25 صبح

ميشاد
*كاربر تاييد شده*
پست ها: 1,781 | عضويت: 24/8/1389
1390/8/26 9:03 ب.ظ

شيوا جون ميشه نوع (طعم)ژله هايي كه براي ژله رنگين كموني و مارك ژله رو بهم بگي ممنون ميشم؟


با اجازه شيوا جون

ميشاد جان شيوا جون قبلا مارك دراژه رو معرفي كرده بود. انواع و اقسام رنگ ها و طعم ها رو هم داره.
طيبه پست ها : 5584عضویت:1389/2/4
1390/8/28 - 9:10 صبح
ميشاد
*كاربر تاييد شده*
پست ها: 1,781 | عضويت: 24/8/1389
1390/8/26 9:18 ب.ظ

طيبه جان
من غذاي كوكوي كه شبيه پيتزاست رو درست كردم خيلي خوب بود اما از ظرفم جدا نشد. و بهش چسبيده بود..دقيقا ظرفي كه استفاده كردم مثل ظرف خودت بود



باسلام ...
ميشاد جان بايد بعد از اينكه از فر در بياري بذاري سرد بشه و بعد كف ظرفت رو بذاري توي آب سرد اينجوري خيلي راحت در مياد به همين راحتي دوباره اگه درست كردي حتما اين كاررو انجام بده ..من ظرفم پيركس بود ..
طيبه پست ها : 5584عضویت:1389/2/4
1390/8/28 - 10:08 صبح
من چند تا تزئين پلو از اينترنت پيدا كردم كه مي زارم فكر مي كنم ايده ي خوبي باشه ...

سايت  آپلود عكس رايگان , فضاي  رايگان براي آپلود عكس , آپلود عكس با لينك مستقيم , آپلود عكس رايگان

طيبه پست ها : 5584عضویت:1389/2/4
1390/8/28 - 10:17 صبح
سايت  آپلود عكس رايگان , فضاي  رايگان براي آپلود عكس , آپلود عكس با لينك مستقيم , آپلود عكس رايگان


طيبه پست ها : 5584عضویت:1389/2/4
1390/8/28 - 10:17 صبح
سايت  آپلود عكس رايگان , فضاي  رايگان براي آپلود عكس , آپلود عكس با لينك مستقيم , آپلود عكس رايگان

ميشاد پست ها : 19542عضویت:1389/8/24
1390/8/28 - 11:27 صبح
شيوا جون چرا من اينقده مشكل در دسر و دارم
عزيز من دسر ژله انار ودنت و بيسكويت داجستيو كه مامي سايت نوشته درست كردم .موقع جدا كردن از ظرف رديف زيرين كه بيسكويت خرد شده با كره بود به رديف بالاييش كه دنت و ژله بود نچسبيده بو د و جدا شد/ چرا؟
خداوندا، مرا تسليم خود کن که اين بهترين انتخاب است!
گل سرخ پست ها : 2488عضویت:1388/5/18
1390/8/28 - 12:50 عصر
ميشاد جان من متاسفانه اون دسر رو درست نكردم عزيزم. ولي به نظرم مثل دسر ژله اي با كرم بيسكوئيتي شيوا جون يكم ژله قاطي تركيب بيسكوئيت و كره مي كردي كه حالات چسبندگي داشته باشه بهتر مي شد.
مامان كوشا پست ها : 252عضویت:1387/12/1
1390/8/28 - 1:09 عصر
ﺳﻼﻡ ﺷﯿﻮﺍ ﺟﺎﻥ
ﻣﯽ‌ﺷﻪ ﺑﮕﯽ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﺮﻡ ﺷﮑﻼﺕ بﺮﺍﯼ ﺑﯿنﯽ ﻻﯾﻪ ﻫﺎﯾﺶ ﮐﯿﮏ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮐﺠﺎﺳﺕ .ﻫﺮﭼﻪ ﻣﯽ‌ﮔﺮﺩﻡ ﭘﯿﺪﺍﺵ ﻧﻤﯽ‌ﮐﻨﻢ .
       فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
neda63 پست ها : 122عضویت:1390/4/8
1390/8/28 - 2:48 عصر
سلام شيواجونم اينم ليست من
آموزشها:
1- بمب بستني هندوانه اي:65
2-برنج:67
3-خياروعكس:30
4-خامه روي كيك:30
5-خاگينه هويج:65
6-خميرپيتزا:67
7-دونات:67
8-دستمال سفره:70
9-ژله نوشتاري:67
10-سالادماكاروني:65
11-سالادسزارمرغ:65
12-سالادسزار(قيصر):65
13-سيخ چوبي خياروگوجه:65
14-سريع وساده لازانيا:66
15-كرم كاكائو:65
16-كيك پسته اي:66
17-كاناپه سيروپنيرباكوكتل:66
18-كرم بين كيك:67
19-كيك اسفنجي:68
20-كرم كره اي:68
21-ماكاروني باسس پسته:65
22-مرباي پوست پسته/پرتقال/ليموترش/پرتقال به شكل گل رز:66
23-مايه خميرسنتي:66
24-ماست:66
25-مراحل بيرون آوردن ژله به همراه عكس:67
26-ماهي شكم پر:69
27-ميگوپلوباته ديگ3گل:70
28-مرغ وسبزيجات درسبدسيب زميني:70
انواع تزئين:
1-الويه:26
2-آش:27-28-30
3-باسلوق زعفراني:68
4-بستني:30-66
5-تارت سيب وخامه:69
6-خرما:28-30
7-خورش مرغ وكرفس باپلو:67
8-دمي گوشت ونخود:69
9-دسر:25-27-29-30
10-ژله:25-29-30
11-سالاد:26-27-28
12-غذا:27-28-68-65-
13-كيك:25-26-27-28-29
14-كالباس:29
15-كلم پلوشيرازي:65
16-گوجه فرنگي:26-27
17-طالبي:30
18-ميوه داخل ليوان:28
19-مرغ شكم پورباسالاد:68
20-ويارمريخي كوكو سبزي:67
21-ميوه آرايي:25-26
22-ماهي باسبزيجات:27
23-ميز:30
عكس روي كيك لينك داره:65
شيوا(مامان روژان) پست ها : 5876عضویت:1388/10/22
1390/8/28 - 5:52 عصر
شيريني پزي.نان و دسر


دسرهاي مدرن
دسر توت فرنگي...11
دسر انگور.....13
دسر گلدوني....14-15-52-54
دسر پان اسپانيا.....51

.....................................................................................................
كافي شاپ(نوشيدنيهاي سردو گرم)
.....................................................................................................
مربا.مارمالاد.كمپوت و سس ميوه
....................................................................................................
پاي.تارت
...................................................................................................
دسرهاي سنتي
شله زرد.....51-52-54
فرني...51-54

....................................................................................................
شيريني هاي خشك و كوكيزها و بيسكوييت
بيسكوييت.....10-51-54
آموزش بيسكوييت با رويال آيسينگ.....54

....................................................................................................
انواع حلوا
حلواي آرد گندم....52-11
حلواي موز.....51
آموزش حلواي 3 رنگ.....52
آموزش رولت حلوا.....52

...................................................................................................
انواع شيريني رولت و كيكهاي تر
كيك با روكش فوندانت....10-11-12-13-14-15
كيك با روكش خامه....12-13-15-54
آموزش خامه كشي روي كيك.....14
آموزش گل با خامه......50
شارلوت.....
رولت.......
آموزش كيك حلوا....53

...................................................................................................
انواع بستني
..................................................................................................
كيكهاي پايه و كيك هاي ميوه اي
آموزش ليدي فينگر.......54

..................................................................................................
مافين .كيك فنجاني و كيكهاي يزدي
.................................................................................................
ژله و دسرهاي ژلاتيني
ژله ميوه.....10
ژله گلدار....10-12-15
ژله هندونه اي.....10
ژله خرده شيشه....51-52-52-54
ژله دست....14
ژله طالبي....50
ژله رنگين كماني..11-15-52-53-54
آموزش ژله نوشتاري......50
آموزش ژله سورپرايز.....52
آموزش ژله خرده شيشه....50-52
آموزش ژله رنگين كماني....53

...................................................................................................
شيرينيهاي نوروزي
..................................................................................................
انواع نان و خمير
..................................................................................................
نان ..كلوچه و شيرينيهاي سنتي
...................................................................................................
پودينگ..فرني و مسقطي
...................................................................................................
تنقلات
آموزش شكلات نارگيلي.....52
جعبه شكلاتي.......52

..................................................................................................
انواع كرم براي كيك و شيريني
.................................................................................................
لوازم قنادي و شيريني پزي
................................................................................................

آشپزي سنتي


آش
آش رشته.....54

..................................................................................................
آبگوشت و شوربا و اشكنه
.................................................................................................
كوفته
كوفته تركيه اي....50

.................................................................................................

براني.نرگسي.مسما
................................................................................................
كتلت و شامي
كوكو سبزي قالبي....50-52
كوكو سبزي رولتي....54
كوكو سويا....53
آموزش كوكو سبزي قالبي....54

.................................................................................................
ادويه.چاشني و سس ها
..................................................................................................
ته چين و ته ديگ
ته چين......11-50-54

.................................................................................................
انواع خوراك با گوشت
..................................................................................................
فراورده هاي لبني
ماست خيار......52-53
نان و پنير....15-51-52

.................................................................................................
سوپ
................................................................................................
دلمه
................................................................................................
كباب
.................................................................................................
خورش و قليه
خورش بادمجان....10
خورش كدو.....50
خورش قيمه....52
خورش باميه....53

....................................................................................................
رب.شور.ترشي
...................................................................................................
چلو.پلو و پلوهاي مخلوط
پلو...14-50-52
عدس پلو...
دمي گوشت...
كلم پلو....

...................................................................................................
انواع خوراك با حبوبات و سبزيجات
..................................................................................................
غذاهاي سنتي شهرهاي ايران
آموزش قيماق.....54

....................................................................................................
آشپزي ويژه ماه رمضان
تزيين خرما.....12-15
تزيين شله زرد....51-52-54
فرني قالبي.....51-54

...................................................................................................

آشپزي مدرن


انواع خوراكهاي مدرن
...................................................................................................
همبرگر.سوسيس.كالباس
تزيين سوسيس....11

...................................................................................................
پيش غذا
..................................................................................................
دورچين و پوره
سيب زميني گل رز....10-11
كاسه يخ......15-51-53
آموزش كاسه يخ......50
تزيين قند.......10-11-14
تخم مرغ.....10-15
سبزي آرايي و ميوه آرايي.....1-12-13-50-52-54
آموزش گل با كدو كبابي....50

.................................................................................................
املت و كرپهاي غذايي
.................................................................................................
ساندويچ
سانديچ كالباس و سوسيس......11-12-15

................................................................................................
اردورها
ارودر كدو.......10
اردور كالباس.....11

................................................................................................
پيراشكي و كلوچه هاي غذايي
پيراشكي گوشت....50
آموزش پيراشكي گوشت....53

...............................................................................................
سالادهاي سرد و گرم
الويه.....10-11-12-15-54
سالاد فصل.....10-11-52-54
سالاد ماكاروني....52
سالاد توپي....50

...............................................................................................
كنسومه و پتاژ
..............................................................................................
خميرها و بنيه ها
.............................................................................................
ماكاروني.لازانياو نودل
...............................................................................................
پيتزا
...................................................................................................
كيكها و رولتهاي غذايي
كيك مرغ سرد....11
رولت نان و پنير و سبزي.....

...................................................................................................
تارت و پاي غذايي
....................................................................................................
فست فود و اسنك
...................................................................................................
غذاهاي دريايي
...................................................................................................
انواع خوراك با مرغ
تزيين مرغ....11-54

...................................................................................................
آنواع استيك . بيفتك
...................................................................................................
اشپزي با ماكروفر
...................................................................................................
شيوا(مامان روژان) پست ها : 5876عضویت:1388/10/22
1390/8/29 - 1:50 صبح
آپلودر عكس تالار زحل
خوب براي اين

ژله من از دو بسته پودر ژله استفاده كردم

آپلودر عكس تالار زحل

يك بسته خامه صبحانه

اول بگم يك كم وقت گير هست و البته ظرافت ميخواد

خامه رو ريختم داخل ظرف و گذاشتم روي بخار آب تا كامل آب بشه

آپلودر عكس تالار زحل

دو تا بسته پودر ژله رو با يك ليوان آب جوش اماده كردم

يعني به هر بسته يك ليوان آب جوش اضافه كردم

حالا خامه هم آماده شده

ببين

به اين غلظت و به اين صورت روان

آپلودر عكس تالار زحل

خامه رو به صورت مساوي بين دو تا ژله تقسيم كردم و هم زدم

آپلودر عكس تالار زحل

گذاشتم داخل يخچال و هر 10 دقيقه رفتم سراغ يخچال و ژله رو هم زدم تا خامه بالا نياد و ژله دو رنگ نشه

در ضمن بايد غلظت ژله هامون به اندازه 3 برابر سفيده تخم مرغ برسه...پس هر 10 دقيقه هم زدم تا هم يكنواخت بشه و هم يهو نبنده و سفت نشه

يعني اينجوري

آپلودر عكس تالار زحل

خوب

من از رنگ سفيد شروع كردم

شما ميتونيد 3 رنگ يا 4 رنگ هم درست كنيد

البته ضخامت لايه اول رو زياد بريزيد كه مثل كار من دو رنگ نشه

البته خوشكل هم شد مخصوصآ موقع تزيينش خيلي توپ شد و هارموني رنگي خوبي داشت

خوب بريم سراغ كارمون

1/3 ژله سفيد رو ريختم كف قالب

راستي خيلي پايبند نوع قالب نباشيد

ببينيد من از قابلمه هاي در دار لعابي سايز متوسط استفاده كردم

آپلودر عكس تالار زحل

بعد يك ملاقه رنگ قرمز رو ريختم وسط رنگ سفيد


آپلودر عكس تالار زحل


بعد رنگ سفيد وسط قرمز
آپلودر عكس تالار زحل


و به همين ترتيب تا ژله ها تموم بشه

اينم نتيجه كار

خوشكل و خووووووووووووووووووووووشمزه

قبل از تزيين

آپلودر عكس تالار زحل

اينم بعد از تزيين

آپلودر عكس تالار زحل

اينم برش خورده ژله

آپلودر عكس تالار زحل
آپلودر عكس تالار زحل



گل سرخ پست ها : 2488عضویت:1388/5/18
1390/8/29 - 9:48 صبح
شيريني پزي.نان و دسر


دسرهاي مدرن
دسر توت فرنگي...11
دسر انگور.....13
دسر گلدوني....14-15-52-54
دسر پان اسپانيا.....51
ترايفل.....32-35
دسر ژله اي با كرم بيكوئيتي....32
دسر طالبي.....35
چيز كيك......73

.....................................................................................................
كافي شاپ(نوشيدنيهاي سردو گرم)
.....................................................................................................
مربا.مارمالاد.كمپوت و سس ميوه
مرباي آناناس....75
....................................................................................................
پاي.تارت
تارت سيب....73
...................................................................................................
دسرهاي سنتي
شله زرد.....51-52-54
فرني...51-54-35-33

....................................................................................................
شيريني هاي خشك و كوكيزها و بيسكوييت
بيسكوييت.....10-51-54-72
آموزش بيسكوييت با رويال آيسينگ.....54
كريسمس كوكيز....72
شيريني پاپاتيا....74
كوكيز....74
شيريني با خرماي خشك(كنگ)....75
....................................................................................................
انواع حلوا
حلواي آرد گندم....52-11
حلواي موز.....51
آموزش حلوا.....73
آموزش حلواي 3 رنگ.....52
آموزش رولت حلوا.....52
تزئين حلوا.....33-34
...................................................................................................
انواع شيريني رولت و كيكهاي تر
كيك با روكش فوندانت....10-11-12-13-14-15- 30-33-35-75
كيك با روكش خامه....12-13-15-54-31-33-34-70
آموزش خامه كشي روي كيك.....14- 30
آموزش گل با خامه......50
آموزش كيك آلبالو گيلاس.....71
كيك هويج و گردو....73-74
شارلوت..... 70
رولت.......
آموزش كيك حلوا....53

...................................................................................................
انواع بستني
..................................................................................................
كيكهاي پايه و كيك هاي ميوه اي
آموزش ليدي فينگر.......54

..................................................................................................
مافين .كيك فنجاني و كيكهاي يزدي
.................................................................................................
ژله و دسرهاي ژلاتيني
ژله ميوه.....10
ژله گلدار....10-12-15-72
ژله هندونه اي.....10
ژله خرده شيشه....51-52-52-54-72-71-74
ژله دست....14
ژله طالبي....50-31
ژله رنگين كماني..11-15-52-53-54-32-33-35-70-72-75
ژله آكواريم.....31
ژله داخل قالب يخ....31
ژله آسموني.....32
ژله گلي....32-33
ژله انار....74
ژله سورپرايز رولتي....74
آموزش ژله نوشتاري......50
آموزش ژله سورپرايز.....52
آموزش ژله خرده شيشه....50-52
آموزش ژله رنگين كماني....53

...................................................................................................
شيرينيهاي نوروزي
..................................................................................................
انواع نان و خمير
..................................................................................................
نان ..كلوچه و شيرينيهاي سنتي
...................................................................................................
پودينگ..فرني و مسقطي
كاستارد......74
...................................................................................................
تنقلات
آموزش شكلات نارگيلي.....52
جعبه شكلاتي.......52
شكلات برزيلي....73-75

..................................................................................................
انواع كرم براي كيك و شيريني
كرم باواريا.....72
.................................................................................................
لوازم قنادي و شيريني پزي
قالب سيليكوني....70-71
................................................................................................

آشپزي سنتي


آش
آش رشته.....54

..................................................................................................
آبگوشت و شوربا و اشكنه
.................................................................................................
كوفته
كوفته تركيه اي....50
كوفته مرغ وبرنج...... 70، 72
.................................................................................................

براني.نرگسي.مسما
................................................................................................
كتلت و شامي
كوكو سبزي قالبي....50-52
كوكو سبزي رولتي....54
كوكو سويا....53
آموزش كوكو سبزي قالبي....54

.................................................................................................
ادويه.چاشني و سس ها
..................................................................................................
ته چين و ته ديگ
ته چين......11-50-54-74
ته ديگ سيب زميني.....73

.................................................................................................
انواع خوراك با گوشت
..................................................................................................
فراورده هاي لبني
ماست خيار......52-53-33-75
نان و پنير....15-51-52

.................................................................................................
سوپ
................................................................................................
دلمه
................................................................................................
كباب
.................................................................................................
خورش و قليه
خورش بادمجان....10
خورش كدو.....50
خورش قيمه....52-70
خورش باميه....53

....................................................................................................
رب.شور.ترشي
...................................................................................................
چلو.پلو و پلوهاي مخلوط
پلو...14-50-52
عدس پلو...
دمي گوشت...
كلم پلو....
ميگو پلو با ته ديگ 3 گل....70
باقالي پلو با ماهيچه......72
آلبالو پلو...... 34
...................................................................................................
انواع خوراك با حبوبات و سبزيجات
..................................................................................................
غذاهاي سنتي شهرهاي ايران
آموزش قيماق.....54
شكم پاره يا بادمجان شكم پر....70-75

....................................................................................................
آشپزي ويژه ماه رمضان
تزيين خرما.....12-15
تزيين شله زرد....51-52-54-33
فرني قالبي.....51-54

...................................................................................................

آشپزي مدرن


انواع خوراكهاي مدرن
حلقه مرغ و ريحان و حلقه گوشت..... 74
حلقه مواد پيتزا......70
...................................................................................................
همبرگر.سوسيس.كالباس
تزيين سوسيس....11

...................................................................................................
پيش غذا
..................................................................................................
دورچين و پوره
سيب زميني گل رز....10-11
كاسه يخ......15-51-53
آموزش كاسه يخ......50
تزيين قند.......10-11-14
تخم مرغ.....10-15-34
سبزي آرايي و ميوه آرايي.....1-12-13-50-52-54-31-32-34-35
آموزش گل با كدو كبابي....50

.................................................................................................
املت و كرپهاي غذايي
.................................................................................................
ساندويچ
سانديچ كالباس و سوسيس......11-12-15

................................................................................................
اردورها
ارودر كدو.......10
اردور كالباس.....11

................................................................................................
پيراشكي و كلوچه هاي غذايي
پيراشكي گوشت....50
آموزش پيراشكي گوشت....53

...............................................................................................
سالادهاي سرد و گرم
الويه.....10-11-12-15-54-32-35-71-72
سالاد فصل.....10-11-52-54-32-34-74-75
سالاد ماكاروني....52 - 70
سالاد توپي....50
سالاد سبزيجات با سس سير.....71
سالاد سبزيجات....74
...............................................................................................
كنسومه و پتاژ
..............................................................................................
خميرها و بنيه ها
.............................................................................................
ماكاروني.لازانياو نودل
مشد پوتيتو لازانيا.......70
لازانيا....70
پاستا با سس زيتون و سويا دودي....74
فرايد پاستا.....74
...............................................................................................
پيتزا
...................................................................................................
كيكها و رولتهاي غذايي
كيك مرغ سرد....11-35
رولت نان و پنير و سبزي.....

...................................................................................................
تارت و پاي غذايي
....................................................................................................
فست فود و اسنك
...................................................................................................
غذاهاي دريايي
تزئين ميگو....34
ماهي...72
...................................................................................................
انواع خوراك با مرغ
تزيين مرغ....11-54
مرغ و سبزيجات در سبد سيب زميني....70
روش پخت مرغ....... 72 و 74
مرغ شكم پر....74

...................................................................................................
آنواع استيك . بيفتك
...................................................................................................
اشپزي با ماكروفر
...................................................................................................
neda63 پست ها : 122عضویت:1390/4/8
1390/8/29 - 10:45 صبح
دسرها
تزئين دسرها....25-27-29-30
.....................................................................................................
مربا.مارمالاد.كمپوت و سس ميوه
مرباي پوست پرتقال.....66
مرباي پوست پسته.....66
مرباي ليموترش.....66
مرباي پرتقال به شكل گل رز....66
....................................................................................................
تارت
تزئين تارت سيب وخامه....69
...................................................................................................
انواع شيريني رولت و كيكهاي تر
آموزش خامه كشي روي كيك.....30
آموزش كيك پسته اي....66
آموزش كيك اسفنجي....68
تزئين كيك....25-26-27-28-29
...................................................................................................
انواع بستني
بمب بستني هندوانه اي.....65
تزئين بستني....30-66
..................................................................................
ژله و دسرهاي ژلاتيني
آموزش ژله نوشتاري......67
آموزش بيرون آوردن ژله....67
تزئين ژله....25-29-30
..................................................................................................
انواع نان و خمير
آموزش مايه خميرسنتي....66
آموزش خميرپيتزا....67
..................................................................................................
كلوچه و شيرينيهاي سنتي
آموزش دونات....67
...................................................................................................
تنقلات
تزئين باسلوق زعفراني....68
..................................................................................................
انواع كرم براي كيك و شيريني
آموزش كرم كاكائو.....65
آموزش كرم بين كيك....67
آموزش كرم كره اي.....68
.................................................................................................
آشپزي سنتي
آش
تزئين آش رشته.....27-28-30
..................................................................................................
ته چين و ته ديگ
ميگوپلوباته ديگ3گل....70
.................................................................................................
فراورده هاي لبني
ماست ....66
پنيروگوجه وخيار....65
....................................................................................................
چلو.پلو و پلوهاي مخلوط
آموزش برنج....67
تزئين كلم پلوشيرازي.....65
تزئين خورش مرغ وكرفس باپلو....67
تزئين دمي گوشت ونخود....69
...................................................................................................
انواع خوراك با حبوبات و سبزيجات
مرغ وسبزيجات درسبدسيب زميني .....70
..................................................................................................
آشپزي ويژه ماه رمضان
تزيين خرما.....28-30
...................................................................................................
آشپزي مدرن
دورچين و پوره
آموزش دستمال سفره....70
آموزش خيار....30
تزئين ميوه آرايي.....25-26
تزئين الويه....26
تزئين غذا....27-28-68-65
تزئين كالباس....29
تزئين گوجه فرنگي....26-27
تزئين ماهي باسبزيجات....27
تزئين طالبي وميوه داخل ليوان....30-28
تزئين مرغ شكم پرباسالاد.....68
تزئين كوكوسبزي...67
تزئين ميز....30
.................................................................................................
املت و كرپهاي غذايي
خاگينه هويج....65
كاناپه سيروپنيرباكوكتل....66
.................................................................................................
سالادهاي سرد و گرم
سالاد سزارمرغ.....65
سالاد ماكاروني....65
سالاد سزار(قيصر)....65
تزئين سالاد....26-27-28
...............................................................................................
ماكاروني.لازانيا
لازانيا....66
ماكاروني باسس پسته....65
............................................................................................... .
غذاهاي دريايي
آموزش ماهي شكم پر....69
...................................................................................................




گلبرگ پست ها : 921عضویت:1390/6/14
1390/8/29 - 11:38 صبح

دسرها
تزئين دسرها....25-27-29-30
.....................................................................................................
مربا.مارمالاد.كمپوت و سس ميوه
مرباي پوست پرتقال.....66
مرباي پوست پسته.....66
مرباي ليموترش.....66
مرباي پرتقال به شكل گل رز....66
....................................................................................................
تارت
تزئين تارت سيب وخامه....69
...................................................................................................
انواع شيريني رولت و كيكهاي تر
آموزش خامه كشي روي كيك.....30
آموزش كيك پسته اي....66
آموزش كيك اسفنجي....68
تزئين كيك....25-26-27-28-29
...................................................................................................
انواع بستني
بمب بستني هندوانه اي.....65
تزئين بستني....30-66
..................................................................................
ژله و دسرهاي ژلاتيني
آموزش ژله نوشتاري......67
آموزش بيرون آوردن ژله....67
تزئين ژله....25-29-30
..................................................................................................
انواع نان و خمير
آموزش مايه خميرسنتي....66
آموزش خميرپيتزا....67
..................................................................................................
كلوچه و شيرينيهاي سنتي
آموزش دونات....67
...................................................................................................
تنقلات
تزئين باسلوق زعفراني....68
..................................................................................................
انواع كرم براي كيك و شيريني
آموزش كرم كاكائو.....65
آموزش كرم بين كيك....67
آموزش كرم كره اي.....68
.................................................................................................
آشپزي سنتي
آش
تزئين آش رشته.....27-28-30
..................................................................................................
ته چين و ته ديگ
ميگوپلوباته ديگ3گل....70
.................................................................................................
فراورده هاي لبني
ماست ....66
پنيروگوجه وخيار....65
....................................................................................................
چلو.پلو و پلوهاي مخلوط
آموزش برنج....67
تزئين كلم پلوشيرازي.....65
تزئين خورش مرغ وكرفس باپلو....67
تزئين دمي گوشت ونخود....69
...................................................................................................
انواع خوراك با حبوبات و سبزيجات
مرغ وسبزيجات درسبدسيب زميني .....70
..................................................................................................
آشپزي ويژه ماه رمضان
تزيين خرما.....28-30
...................................................................................................
آشپزي مدرن
دورچين و پوره
آموزش دستمال سفره....70
آموزش خيار....30
تزئين ميوه آرايي.....25-26
تزئين الويه....26
تزئين غذا....27-28-68-65
تزئين كالباس....29
تزئين گوجه فرنگي....26-27
تزئين ماهي باسبزيجات....27
تزئين طالبي وميوه داخل ليوان....30-28
تزئين مرغ شكم پرباسالاد.....68
تزئين كوكوسبزي...67
تزئين ميز....30
.................................................................................................
املت و كرپهاي غذايي
خاگينه هويج....65
كاناپه سيروپنيرباكوكتل....66
.................................................................................................
سالادهاي سرد و گرم
سالاد سزارمرغ.....65
سالاد ماكاروني....65
سالاد سزار(قيصر)....65
تزئين سالاد....26-27-28
...............................................................................................
ماكاروني.لازانيا
لازانيا....66
ماكاروني باسس پسته....65
............................................................................................... .
غذاهاي دريايي
آموزش ماهي شكم پر....69
...................................................................................................
گلبرگ پست ها : 921عضویت:1390/6/14
1390/8/29 - 11:43 صبح
ندا جون و گل سرخ جون ليستتون رو براتون رنگي كردم البته با اجازه
صفحه 82 از 114 اول قبلی  77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87  بعدی آخر صفحه
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: