2726
عنوان

تزیینات انواع غذا.دسر.سالاد . و کلآ هر چی که میشه خورد!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 711241 بازدید | 2253 پست

میشاد
*کاربر تایید شده*
پست ها: 708 | عضویت: 24/8/1389
1390/6/31 1:42 ب.ظ

سلام خانومهای هنرمند چرا ژله رنگین کمونی من رنگهاش به خورد هم میره و بعد از جدا شدن ردیفهاش از نظر رنگ قابل تفکیک نیست؟ من همه موارد رو هم رعایت میکنم

میشاد عزیزم
اول به جمع ما خوش اومدی
دومآ عکسش رو نداری بذاری ببینیم؟
موقعی که ژله رو به لایه زیری اضافه میکنی
کاملآ سرد شده یا هنوز گرم هست و میریزی؟

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



asrajan
*کاربر تایید شده*
پست ها: 1,476 | عضویت: 13/3/1390
1390/7/1 12:34 ق.ظ

میشه لطف کنید طرز تهیه ژله رنگین کمونو بگید چه صفحه ای هست واینکه بعداز اینکه بابستنی مخلوطکردیم میزاریم سرد بشه بعدلا یه ای بعدی رو بریزیم


عزیزم
خاطرم نیست کدوم صفحه هست
ولی
منخودم به این روش درست میکنم
مثلآ از 3 بسته پودر ژله رنگی استفاده میکنم

انار....
بلوبری....
پرتقال.....
حالا شما هر چی خواستی بذار

هر بسته زله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کن وخووووووووووب هم بزن
محلول به دست اومده رو نصف کن
به نصف اول....نصف لیوان آب سرد و به نصف دوم بعد از خنک شدن کامل نصف لیوان بستنی آب شده اضافه کن
حالا هر بسته زله دو تا محلول شده
یکی ژله با آب و دیگری ژله با بستنی
لایه اول واسه رنگین کمان رو از محلول ژله و بستنی بریز و بذار 15 دقیقه داخل فریزر
بعد که سفت شد(یخ نزنه) ژله مخلوط با آب رو بریز و بذار فریزر حدود 25 دقیقه(ژله ساده دیرتر از ژله با بستنی سفت میشه و به همین ترتیب تا آخر
به این ترتیب
2728


nazzzanin
*کاربر تایید شده*
پست ها: 697 | عضویت: 5/11/1389
1390/7/1 3:07 ب.ظ

من یه سوال دارم این عدس پلو و یهدونه پلو سه رنگ که تو وبلاگت هست رو چطوری قالب میزنی؟ برمیگردونی برنج وا نمیره؟تو همین قالبهای کیک میریزی بعد برمیگردونی ؟قسمت رو ی این عدس پلو رو چطوری درستیدی خانم هنرمند



نازنین جون
برو داخل وبلاگم
ادامه مطلب همین عدس پلو کامل توضیح دادم
باز اگه خوندی و متوجه نشدی بیا تا برات بگم
http://shiva-food.blogfa.com/
سلامممممممممم

شیوا جونننننننننننننننننن عاشق کاراتم. امروز منم دلم خواست هنرمندی کنم

عمرا بتونم مثل شما کیک بدرستمممممممممممممممممم

ببین فقط چه خرابکاریهاییی کردم

اولل نتونستم برشهای کیک یه اندازه در بیارم

دوما کیک گرم بود خامه رو ریختم روش آب شد

3. شکلات گرم هم ریختم دیگه بدترررررررررررررررررر

مشاهده میکنی که یه طرف خامه سقوط کردددددددددددددددددد

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
سلام بر همه دوستای هنرمندم
این دستور یه غذای خیلی خوشمزه و راحته من واسه بیشتر مهمونی هام درست می کنم و همه همدوست دارند
تو فر درست می شه و ساده است
مواد گوشتیشم اینه:من گوشت چرخ شده و سویا زدم با پیاز و رب گوجه
Myup Image Hosting
این مواد لازمه به اضافه مراحل اماده کردن لایه زیرین کار
سیب زمینی رو با شیر و کره مخلوط می کنیم و ته ظرفی که چرب کردیم پهن می کنیم
اینم مراحل آخر کار
روی سیب زمینی مواد رو لایه لایه کاور می کنیم و می ذاریم توی فر تا فقط پنیر باز بشه و مواد دست به هم بدند
Myup Image Hosting
بعد هم با سس میل می کنید
اگرم خواستید با نون و ماست و خیار و اینااااااااا
لازمه بگم سیب زمینیش نرمه مثل نون سفت نمی شه ها
شیر و هم چشمی می ریزیم که سیب زمینی و کره ها نرم بشن از ماست و این حرفا سفت تر هاااااااااااا
در دنیا هیچ بن بستی نیست. یا راهی‌ خواهم یافت، یا راهی‌ خواهم ساخت

سلام به همه ی دوستای هنرمندم
مخصوصاً شیوا خانمممممممممممممممممممممم

من که کلی لذت میبرم از هنرهاتون خودم خیلی مبتدی هستم

این ژله ی گلدار هم بعد از کلی خرابکاری تونستم درست کنم بازم از راهنمایی های شیوا جون ممنونم

6kn31qwhpn9kkm2tml66.jpg


d0th23j5ngpms42knfk.jpg

mami.atena
*کاربر تایید شده*
پست ها: 1,026 | عضویت: 7/4/1389 1390/7/3 2:46 ق.ظ


ساناز جان سلام دستورحلیم بادمجان روبرام میزاری؟باورمیکنی تا حالا درست نکردم ولی کشک بادمجان درست میکنم و خیلی همسرم دوست داره.مرسی ازجواب



وای دوست عزیزم باید از استاد شیوا می خواستی که برات بزاره آخه دست پختش حرف نداره ولی من کاری رو که خودم می کنم می گم و خیلی عالی می شه بهت می گم دوستم
ترجیحا گردن گوسفند بزار قشنگ بپزه اگه توی زود پز بزاری که عالی می شه بعد جدا بزار بادمجون من سرخ کرده البته خیلی سرخ شده نه که رنگش خیلی سوخته باشه بزار دوباره بپزه بعد عدس رو جدا بزار بپزه وقتی که کاملا پختن - اول گوشت و عدس رو بزار تو زود پز که دوباره باهم بپزن حدود نیم ساعت که خوب له بشن بعد بادمجون رو و پیاز داع اضافه کن دوباره یه یه ربعی بزار بعد که پختن هر سه بام با گوشت کوب حسابی له و لوردشون کن طوری که هیچی از هم پیدا نباشه بعد بهشون نمک و یه ذره فلفل و گردو رنده شده من زیاد می ریزم که خوش مزه بشه بعد بزار باهم یه قولی بزنن بعدش کشک اضافه کن بزار یه نیم ساعتی باهم بزن و کمی بهش می تونی نعنا داغ و سیر داغ هم بزنی که دیگه تکمیل می شه من البته به جای سیر بهش پودر سیر می زنم که زیادی بو نگیره شاید کسی دوست نداشته باشه خلاصه بعد سروش کن و به نظرم تزئینش خیلی مهمه که آدمو به وجد بیاره بخورن
روش رو هم با زعفرون و سیر داع و پیاز داغ و نعناع داغ و کشک حسابی خوشگل تزئین کن
درست کن حالشو ببر شوهرت هم خوشش می ادش
سلام اینم بعضی از غذاهای من
تست تخم مرغی

نان تست 4 عدد
تخم مرغ 1 عدد
مقداری نمک
روغن 3 قاشق

تخم مرغ را با کمی نمک برای مزه دارشدن دریک بشقاب خورش خوری هم بزنید .روغن را در ماهیتابه بریزید تا داغ شود.نان تست را داخل تخم مرغ بزنید ودو طرف را آغشته به تخم مرغ کنید.ودر تابه بگذارید تا دوطرف برشته بشود .
یه جور دیگه:
برای تزئین می توانید از سوسیس یا گوجه استفاده کنید .قبل از آنکه درون تخم مرغ بزنید سوسیس ها را داخل نان قرار دادم با چاقو کمی شکاف ایجاد کنید تا سوسیس یا گوجه درون تابه نیفتد.

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ !خوش آمدید, مکانی برای آپلود، نمایش و اشتراک گزاری سریع و راحت عکسهای شما

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ !خوش آمدید, مکانی برای آپلود، نمایش و اشتراک گزاری سریع و راحت عکسهای شما

خدایامتشکرم ودوست دارم
سیب زمینی تنوری
سیب زمینی ها ر خوب بشویید وسپس پوستش رو خشک کنید وبا کارد یک علامت + که عمیق باشد ولی سیب زمینی را از هم جدا نکند ایجاد کنید حالا با قلمو یا دستمال کاغذی پوست آن را به روغن آغشته کنید.وداخل فر قرار بدهید .من این سیب زمینی ها رو داخل فلیور ویو(هواپز) تنوری کردم

یه جور دیگه:
پس از پختن کمی از داخل سیب زمینی ها بردارید وبا مخلوط کالباس جعفری پرکنید ورویش پنیر پیتزا بریزید ودوباره داخل فر بگذارید تا پنیر طلایی بشه.

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ !خوش آمدید, مکانی برای آپلود، نمایش و اشتراک گزاری سریع و راحت عکسهای شما

سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ !خوش آمدید, مکانی برای آپلود، نمایش و اشتراک گزاری سریع و راحت عکسهای شما
سایت آپلود عکس و آپلود سنتر فایل ایران بلاگ !خوش آمدید, مکانی برای آپلود، نمایش و اشتراک گزاری سریع و راحت عکسهای شما


خدایامتشکرم ودوست دارم
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730