2410
2553
خواستم یه تاپیک داشته باشیم مخصوص دسر و خوشمزه های مخصوص سفره های مهمونی . عکس از دسرایی که درست کردم و میذارم ، هر کی دوست داشت دستورشون و براش میذارم * یه سری از دسرا رو درست کردم ولی عکس ازشون نگرفتم که عکساشون و از نت برداشتم و براتون میذارم. یه تعدادیشون هم هنوز درست نکردم ولی عکس اونا رو هم میذارم تا ایده ای باشه برای بقیه دوستان هر کسی هم دسری درست کرده و دوست داره عکسش و اینجا بذاره تا هممون استفاده کنیم در کنار اینا اردور و پیش غذا و مینی غذاهای مکمل مهمونی هم میذارم صفحه 1: ژله تزریقی ژله خرده شیشه ژله شطرنجی رنگارنگ چیز کیک با روکش ژله چیز کیک شکلاتی ژله حباب دار دسر انبه صفحه 2: آلما تاتلیسی ژله رولی تارت میوه ای ژله ای پارفه توت فرنگی پلمبیر کاسترد صفحه 3: پان اسپانیا سالاد سیب زمینی قالبی سالاد یونانی با شوید کیک مرغ ژله مغزدار سالاد کلم قالبی زوکوتو کرم قهوه سالاد توپی شارلوت موس توت فرنگی شارلوت موس آناناس پاناکوتا ترایفل میوه ژله گل رز سیب صفحه 4 : شارلوت موز دسر پودینگ و بیسکوییت کرم آناناس کرم موز ماست و بادمجان کبابی حلیم بادمجان بورانی اسفناج صفحه 5 : ژله آفتابگردانی ژله سوپرایز ژله چرخشی ژله رنگین کمان ژله کج ژله گلدار با شیشه نوشابه ژله شطرنجی 2 بورانی لبو ژله تو پوست پرتقال ژله نیمرو کاسترول بادمجان موساکا موس شکلات صفحه 6 : بستنی سرخ شده موس قهوه شکلات پای چوپان تیرامیسو بروشتای مرغ اسپرینگ رولز سالاد اندونزی سالاد آشیانه سالاد سزار با مرغ صفحه 7 : کیک خیس سیب زمینی تنوری با پنیر عیش السریا صفحه 8 : گراتن مرغ لازانیا رولی پیراشکی ته چین مرغ بستنی صفحه 9: ژله تخم مرغی سوپ قارچ سیب زمینی بامیه ای کیک بستنی سوپ مجلسی صفحه 10 : ژله تصویری ژله هندوانه ای صفحه 11: کرم باواریا ژله میوه ای دو رنگ ژله میوه ای چرخشی شکلات داغ کاسه شکلاتی چیکن اردور چیکن استراگانف با فتوچینی کیک ماکارونی با روکش سیب زمینی صفحه 12: سیب زمینی شکم پر بیف استراگانف بورک گوشت کوکوی سبزی رولتی کوکوی لوبیا سبز در نان تست قارچ گریل شده فروماژ نسکافه صفحه 13: رول پودینگ ژله ابر و باد ژله آسمان ابری کرم کارامل شکلاتی صفحه 14: رولت اسفناج با سالاد مرغ رولت ژامبون سوسیس با ورقه یوفکا دست پیچ بادمجان دلمه با نان لواش سالاد الویه لقمه انگشتی رولت مرغ سالاد لوبیا چیتی سالاد مرغ با نون تست مینی چیز کیک اوریو صفحه 15: ذرت مکزیکی گراتن مرغ و بادمجان ژله شیری صفحه 16: حلوا زنجبیلی ته چین مرغ و بادمجان شیرازی
اول از همه ژله تزریقی دسر محبوب من آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس پودر ژله 2 بسته . بستنی یا خامه مقدار لازم . رنگ خوراکی مقدار لازم ژله تزریقی طرز تهیه : ابتدا 1 بسته پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و 1 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید ، مخلوط کنید تا شفاف شود سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه و مخلوط کنید ( بهتر است از ژله آلوورا استفاده کنید ). ته قالب ژله را چرب کنید سپس ژله را داخل قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود. خامه صبحانه یا بستنی را داخل کاسه ای بریزید و با رنگ خوراکی به هر رنگی که دوست دارید رنگ آمیزی کنید ( با قاشق بستنی یا خامه را هم بزنید تا نرم شود و بتوانید به راحتی داخل سرنگ بکشید ، میتوانید کمی آب هم اضافه کنید ). داخل سرنگ را با خامه یا بستنی پر کنید سپس سوزن را روی سرنگ قرار دهید و هواگیری کنید ( تکان دهید و کمی فشار دهید تا هوای اضافی خارج شود ) ، سوزن را داخل ژله کنید و سپس تزریق نمایید ( در زوایا و جهت های مختلف تکرار کنید تا کامل ژله پر شود ). آپلود عکس برای گلبرگ ها هم میتوانید از این روش تزریق استفاده کنید یا اینکه چاقو را داخل ژله ببرید و کمی با چاقو ژله را کنار بزنید سپس با سرنگ آن بخش را پر کنید ( به همین صورت در کنار هم گلبرگ ها را ایجاد کنید ). آپلود عکس برای پایان کار بسته دوم پودر ژله را باز کنید و به همان صورت با آب جوش و سپس آب سرد آماده کنید ، ژله را روی ژله گلدار بریزید سپس در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود ( ژله دوم را تیره انتخاب کنید تا پایه کارتان تیره شود و ژله گلدار بیشتر خودش را نشان دهد یا اینکه ژله دوم را هم شفاف انتخاب کنید اما با مقداری بستنی یا خامه مخلوط کنید تا پایه کارتان مات باشد ). برای برگرداندن ژله ، قالب یا ظرف ژله را چند لحظه در ظرف آب جوش قرار دهید سپس ژله گلدار را داخل ظرف اصلی برگردانید. آپلود عکس
ژله خرد شیشه در دو مدل آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس ژله به رنگهای دلخواه تعدادی ژله آلوئه ورا یک بسته بستنی وانیلی بیشتر از ۱ لیوان طرز تهیه دسر خورده شیشه : ژله های رنگی رو مثل همیشه که ژله درست میکنید درست کنید .یعنی پودر ژله با یک لیوان آب جوش حل میکنید ولی آب سردتون رو کمتر بریزید از ۱ لیوان. توی ظرفهای مستطیلی میریزید که بعد از بسته شدن بتونید برش بدید و مکعبی شن خورده شیشه هاتون. ژله ها که کاملا بسته شدمکعبی برش میدید.توی قالب مورد نظر رنگها رو میچینید. حالا ژله آلوئه ورا رو با ۱ لیوان آب جوش حل میکنید و به جای آب سرد هم بستنی بریزید مایع که از حرارت افتاد و سرد شد بریزید تو قالبی که خورده شیشه هارو چیدید .بذارید تو یخچال یه شب تا خوب ببنده. اون یکی ژله خرد شیشه دقیقا بر عکسه چند رنگ ژله رو با بستنی درست میکنیم با قالب برش میزنیم و داخل قالب اصلیمون میریزیم ژله آلوئه ورا رو درست میکنیم و میذاریم به غلظت سفیده تخم مرغ برسه که وقتی ریختیم روی ژله های قالب زده امون بالا نیان وهمون کف قالب بمونن. وقتی ژله آلوئه ورا رو ریختیم تو قالب میذاریم تا کامل ببنده و بعد از اون به همون روش همیشگی از قالب درش میاریم

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

ژله شطرنجی رنگارنگ آپلود عکس مواد ژله ی بستنی رو 3 برابر میکنیم، دو سوم اون رو توی یه ظرف مستطیل پیرکس میریزیم و یک سوم باقی مونده اون رو توی یه ظرف پیرکس دیگه که شبیه ظرف اول باشه میریزیم و هر دو رو به مدت 3-4 ساعت میزاریم توی یخچال تا خوب ببنده . آپلود عکس بعد از گذشت چند ساعت که ژله کاملا سفت شد، روی سطح ظرف اول رو که دو سوم مواد ژله رو توش ریخته بودیم رو به مربع های 2 سانتی تقسیم بندی ( خط کشی ) میکنیم و برای اینکه آب نشه اون رو دوباره توی یخچال میذاریم . آپلود عکس بعد ظرف دوم ژله بستنی رو که قطر کمتری داشت (اونی که یک سوم مواد رو توش ریخته بودیم) رو از یخچال در میاریم و ژله رو از ظرف خارج میکنیم و روی یک سطح صاف قرار میدیم، بعد اون رو هم به مربع های 2 سانتی تقسیم بندی میکنیم و با کارد برش میزنیم . نکته مهم : برای برش ژله مهمترین کار این هست که کارد رو باید توی یه لیوان که آب داغ توش ریختیم قرار بدیم که گرمای آب باعث بشه قسمت فلزی کارد گرم بشه، تا زمانی که میخواهیم ژله رو برش بزنیم، ژله به راحتی برش بخوره؛ ولی اگر کارد سرد باشه باعث میشه موقع برش قسمت های ظریف ژله ترک برداره. بعد از اینکه کارد رو از آب درآوردید اون رو برای لحظه ای روی حوله ای بذارید تا آب اون گرفته بشه و بعد ژله رو برش بزنید تا آب اضافه وارد ژله نشه . آپلود عکس مربع های برش خورده رو یکی در میون توی قسمت های خودشون که از قبل خط کشی شده قرار میدیم . باقی مربع های اضافه اومده رو بدون اینکه ترتیبشون بهم بخوره توی یخچال میذاریم تا آب نشه . بعد جاهای خالی رو با ژله انار پر میکنیم. آپلود عکس هر بسته ژله ی 100 گرمی انار رو با 2 لیوان آب که معادل 400 میلی لیتر هست مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم تا تمام مواد ژلاتینی اون حل و یکدست بشه . بعد اون رو از روی حرارت برمیداریم و میذاریم تا کاملا از گرما بیفته طوری که وقتی دمای اون رو تست میکنیم، دستمون خنکی ژله رو حس کنه، اما یادمون باشه ژله انقدر سرد نشه که نیم بند بشه . ژله باید کاملا خنک و روان باشه نکته مهم : اگر از دستور ژله بستنی که بالا توضیح دادم استفاده میکنید، باید برای ژله انار هم از مقدار آبی استفاده کنید که موقع بسته شدن با سفتی ژله بستنی یکی باشه تا موقع برش زدن ژله یا برگردوندن ژله توی ظرف سرو، لایه های اون ازهم جدا نشه . ( البته شما میتونید با هر طعم و رنگی که دوست دارید قسمت های خالی رو پر کنید . مثلا اگر برای تولد پسرهای عزیزتون هست با ژله بلوبری که آبی رنگه اون رو پر کنید ولی چون این ژله ی شب یلدا بود من اون رو با ژله انار پر کردم ) به اندازه ای از ژله رنگی بین مربع های ژله بستنی استفاده میکنیم تا سطح ژله ی رنگی همسطح مربع های سفید بشه ، اما روی اونها رو نگیره . بعد به مدت 20-30 دقیقه ظرف رو توی یخچال میذاریم تا ژله رنگی هم کاملا سفت بشه . به علت سرد بودن ژله بستنی این مدت برای بسته شدن و سفت شدن ژله رنگی کافیه بعد از گذشت 30 دقیقه وقتی کاملا ژله رنگی سفت شد و مربع های سفید رو محار کرد، مربع های ژله بستنی رو که قبلا اضافه اومده بود رو، در لایه ی بعدی سر جای خودشون روی قسمت های ژله رنگی میچینیم و دوباره بین اونها رو با ژله رنگی پر میکنیم . این روش رو هر چند مرحله که دوست دارید قطر ژله شطرنجی شما بیشتر بشه تکرار میکنید. ارتفاع ظرف من 5 سانت بود و من این کار رو 3 بارانجام دادم، یعنی قسمت ژله شطرنجی سه لایه شد. البته میتونستم این کار رو تا آخرین گنجایش ظرفم انجام بدم ولی میخواستم این ژله ی شطرنجی وسط ژله قرار بگیره و چون اولین لایه تنها از ژله بستنی استفاده کردم، آخرین لایه بعد از مرحله ی سوم ژله شطرنجی رو دوباره از ژله بستنی استفاده کردم تا عملا ژله شطرنجی وسط ظرف بین 2 لایه ژله سفید قرار بگیره تا موقع برش حاضران سوپرایز بشن اون رو برای 6 ساعت دیگه توی یخچال گذاشتم تا همه ی لایه ها خوب ببندند و یکی بشند . در آخر اون رو توی ظرف سروتون برگردونید تا موقع برش و سرو ژله برای عزیزانتون راحت باشید اگر از این میزان مواد و زمان بندی که گفتم استفاده کنید، اصلا نگران جدا شدن لایه های ژله از هم نباشید همچنین میتونید برای مراسم های خاص مثل تولد، نامزدی، سفره عقد و... از این ژله درست کنید و خیالتون راحت باشه که اگه 2 یا 3 ساعت ( شاید هم بیشتر ) بیرون از یخچال بمونه آب نمیشه
2720
چیز کیک ها چیز کیک با روکش ژله انار آپلود عکس کره آب کرده ٧۵ گرم بیسکویت ساقه طلایی (پودر شده) 1 بسته پنیر خامه ای 200 گرم خامه 200 گرم خاکه قند ۵٠ گرم پودر ژلاتین ١ ق غ ژله انار یه بسته وانیل . ١ ق م طرز تهیه: بیسکویت ها رو با کره آب شده به خوبی مخلوط کنید . دقت کنید همه ذرات بیسکویت به کره آغشته بشه در غیر این صورت انسجام لازم برای کف چیزکیک پیدا نمی کنه.ب عد بیسکویت های کره ای رو کف قالب پهن کنید. سعی کنید همه جای لایه بیسکویتی ضخامت یکسان داشته باشه. قالب رو برای ١ ساعت بذارید تو یخچال. پودر ژلاتین رو روی یک سوم لیوان آب سرد بپاشید و صبر کنید تا به حالت اسفنجی دربیاد. بعد اون رو روی بخار آب جوش قرار بدید تا شفاف شه. پنیر خامه ای، وانیل و خاکه قند رو با همزن برقی اونقدر بزنید تا کاملاً مخلوط بشن. (تقریباً ٢ دقیقه) . بعد خامه رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آخر سر هم مخلوط ژلاتین رو بریزید تو مایه چیزکیک و هم بزنید.. حالا این مایه رو به تدریج بریزید روی لایه بیسکویتی و قالب رو برای ۶-٧ ساعت بذارید تو یخچال تا کاملاً سفت شه. البته من 2-3 ساعت گذاشتم و بعدش که دیدم سطحش خوب سفت شده ژله انار رو آماده کردم و وقتی غلظت ژله مثل سفیده تخم مرغ شد ریختم روی کیک و دوباره برای یکی دوساعت گذاشتمش تو یخچال تا ژله اش سفت بشه بعد هم به آرومی از تو قالب درش آوردم. موقع ریختن ژله باید مواظب باشید تا ژله به بیسکویت ها نرسه وگرنه خیس می خورن و موقع برش دادن کیک خرد می شن * میشه با چنگالم خامه و پنیر و مخلوط کرد * موقع ریختن ژلاتین باید توجه کرد که کاملا خنک شده باشه وگرنه تو مواد مبره * میتونین از ژله ای که میخواین روش بریزین داخل مواد پنیریتون بریزین خوشمزه میشه چیز کیک شکلاتی آپلود عکس بیسکوییت شکلاتی 250 گرم . پودر قند 1 قاشق غذاخوری . کره 100 گرم . خامه 200 گرم پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری . پنیر خامه ای 200 گرم . شکلات تخته ای 100 گرم . شیر 2/3 لیوان طرز تهیه : بیسکوییت های شکلاتی ، پودر قند و کره را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ( بجای استفاده از میکسر میتوانید بیسکوییت ها را خوب بکوبید سپس با کره نرم شده و پودر قند مخلوط کنید ). کف قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس مخلوط بیسکوییتی را ته قالب خوب پهن کنید ، خوب فشار دهید و پرس کنید تا مواد یکدست و منسجم شوند سپس به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود. تکه های شکلات و شیر را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار هید تا شکلات اب شود ( روش بن ماری ) ، ژلاتین را نیز داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق اب روی ان بپاشید ( هم نزنید ) و روی بخار اب قرار دهید تا ژلاتین حل شود. پنیر خامه ای را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط شکلات و شیر را اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید. خامه را جداگانه داخل کاسه ای بزنید تا خودش را بگیرد سپس در انتها خامه را به مایه چیز کیک اضافه نمایید. قالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید سپس مایه چیز کیک را روی بیسکوییت هایی که سفت شده است بریزید و با قاشق صاف کنید سپس قالب را به مدت 3-5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود. پس از اینکه چیز کیک شکلاتی بسته شد از قالب خارج کنید ( قبل از جدا کردن با چاقو دور چیز کیک را از قالب جدا کنید ) ، روی چیز کیک را با سس شکلات و پودر گردو تزیین و سرو نمایید ( برای سس شکلات باید شکلات تلخ و همان مقدار کره و کمی پودر قند را مخلوط و روی حرارت بخار اب حل کنید ).
ژله حباب دار آپلود عکس برای لایه زیر ژله توت فرنگی رو مکعب های ریز برش زدم و ریختم ؛روش یه کم الوورا ریختم ؛گذاشتم تا ببنده ژله الوورایی که نیم بند شده بود با چنگال حسابی زدم تا حبابدار بشه و روی لایه قبلی ریختم وقتی بست ؛روش ژله نیم بند توت فرنگی ریختم
دسر انبه آپلود عکس مواد لازم برای 6 ظرف دسر : 2/3 پیمانه شکر 400 میلی لیتر یا یک انبه درشت (پودر شده) 200 گرم آب انبه 1 پیمانه خامه فرم گرفته 1 قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین +1 قاشق مربا خوری 1/4 پیمانه آب طرز تهیه دسر انبه : 1- انبه را پوره کرده و در کاسه ای بریزید . شکر را با آب انبه در قابلمه ای کوچک یا شیر جوش ریخته , روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر کاملا آب شود . وقتی مایع خوب داغ شد و شکر هم در آب حل شد , قابلمه را از روی حرارت بردارید . 2- در یک ظرف فلزی آب (یک چهارم پیمانه) را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (مثلا بخار کتری) بگذارید و دائم هم بزنید تا ژلاتین در آب حل شود و مایه ای یک دست به دست آید . 3- ژلاتین حل شده را به پوره انبه اضافه کنید . حالا شکر حل شده در آب انبه را هم به ظرف اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید . وقتی مواد کمی خنک شدند نوبت اضافی کردن خامه فرم گرفته است . آن را هم اضافه کرده و مخلوط کنید . 4- ظرف های مورد نظر را آماده کنید . از مایه دسر در ظرف ها اضافه کنید و آنها را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید . وقتی که دسر خنک و ژلاتین بسته شد , ظرف ها را بیرون آورید و با خامه تزئین و سرو کنید . فوت وفن : برای داشتن 400 میلی لیتر پوره انبه , می توانید یک انبه درشت را از پوست و هسته جدا کنید و در دستگاه غذاساز پوره کنید . یه جور دیگه : به جای استفاده از آب انبه , می توانید از آب جوشیده شده هم استفاده کنید .
ژله رولی آپلود عکس ژله در رنگ دلخواه یک بسته آب جوش کمی کمتر از یک لیوان بستنی وانیلی یک دوم لیوان طرز تهیه : ژله رو با آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید. برای اینکه ژله ته نگیره ظرف حاوی ژله رو بزارید روی حرارت غیرمستقیم و هم بزنید تا کامل ژله حل بشه. حالا بستنی رو اضافه کنید. برای درست کردن این ژله لازم نیست بستنی رو بزارید بیرون تا آب بشه. مستقیم از فریزر خارج کنید و بزارید داخل ژله. آروم بستنی رو با ژله مخلوط کنید. همینکه بستنی آب شد کفایت میکنه. زیاد هم هم نزنید که کف روش از بین میره و ژله تون دو رنگ نمیشه. ظرف 20*30 رو انتخاب کنید و روش سلفون بکشید. حالا ژله رو بریزید داخلش و برای 45 دقیقه بزارید داخل یخچال. از اونجاییکه من برای پایان کار عجول بودم بعد بیست دقیقه رفتم سراغش و دیدم ژله خودشو گرفته پس دست به کار شدم و از ظرف خارج کردم که همین باعث شد یکم ترک بخوره. حالا نوارهای دو سانتی رو ژله بکشید . آروم شروع به رول کردنش کنید و سریع بزارید داخل یخچال.
2714
آلما تاتلیسی آپلود عکس مواد لازم : نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری آرد ۱ قاشق غذاخوری شکر ۴ قاشق غذاخوری پر زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۲ لیوان وانیل نصف قاشق مرباخوری کمپوت سیب به مقدار لازم(اگه بخواید کمپوت آماده بخرید ۱ قوطی کافیه)برای تهیه کمپوت سیب اینجا رو کلیک کنید گردو به میزان لازم ( من تقریبا ۳ قاشق غذا خوری استفاده کردم ) دارچین نصف قاشق مرباخوری بیسکویت پتی بور ساده ( به مقدار لازم ) طرز تهیه : * ابتدا بیسکویت و گردو رو خرد میکنیم * سپس نشاسته ذرت ، آرد ، شکر ، زرده تخم مرغ ، وانیل و شیر رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دیم و هم می زنیم تا غلظتش مثل فرنی بشه . نکته : از همون اول شروع به هم زدن کنید وگرنه دسرتون گلوله گلوله می شه . * بعد از این مایه ، کمی داخل ظرف مورد نظرمون می ریزیم . * بعد روش بیسکویت پودر شده می ریزیم . * بعد کمپوت ها رو برش می دیم و روش می چینیم . نکته : آب کمپوت رو کاملا خالی کنید چون باعث خمیر شدن بیسکویت ها می شه . * گردوی خرد شده رو روی کمپوت ها می ریزیم . و روش دارچین میپاشیم * و در نهایت بقیه مایه دسر رو می ریزیم . ممکنه مایه دسرتون برای مرحله دوم سرد شده باشه و کمی ببنده ، برای اینکار می تونید مجددا دو قاشق شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه روان تر بشه . البته این دسر برای ۳ نفر هست و برای مقادیر بیشتر سعی کنید جدا مایه دسر رو درست کنید ، به این صورت که به همین مقداری که در دستور اومده ، درست کنید و داخل پیرکس مرغ خوری بریزید و بعد بیسکویت و کمپوت و گردو و دارچین رو بچینید و بعد مجددا به همون اندازه ( که در دستور اومده ) مایه دسر آماده کنید و روی بقیه مواد بریزید و برای اینکه دسرتون خوشرنگ تر بشه سری دوم کمی زعفران یا رنگ خوراکی هم اضافه کنید. * بمدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بذارید . منبع شف آرتیست از کاربرای هنرمند سایت
تارت میوه ای ژله ای آپلود عکس مواد لازم: میوه اسلایس شده .....به دلخواه خامه عسلی.............150 گرم زله با طعم دلخواه.........دو بسته خمیر تارت.................به میزان لازم طرز تهیه: هفته پیش تارت درست کردم. باقیمانده خمیر تارت رو خوب لای نایلون پیچیدم و گذاشتم فریزر. چند ساعت قبل از استفاده هم درش آوردم و گذاشتم تو یخچال تا یخش باز بشه. طبق توضیحاتی که اینجا دادم خمیر رو باز میکنیم و داخل ظرف پهن میکنیم و میزاریم داخل فر. قطر ظرف من 28 سانت بود. من از دو تا بسته ژله هلو استفاده کردم و فقط از دو لیوان آب جوش استفاده کردم. آب سرد بهش اضافه نکردم تا بعدا ژله ام خوب برش بخوره. میزاریم حسابی خنک بشه و غلظتش مثل سفیده تخم مرغ بشه. من از خامه عسلی استفاده کردم. شما میتونید خامه معمولی رو با دو سه قاشق شکر مخلوط کنید. خامه رو روی خمیر پخش میکنیم. میوه های مورد استفاده من موز و شلیل و زردآلو بوده. اینها رو روی خامه میچینیم. ژله خنک رو به آرومی روی میوه ها میریزیم. در حد یک لایه. طوری که میوه ها تکون نخورن. میزاریم تا ببنده بعد بقیه ژله رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم داخل یخچال تا حسابی خودشو بگیره.
پارفه توت فرنگی آپلود عکس نیم کیلو توت فرنگی 2 ق غ شکر 1/2 فنجان بیسکوییت ریز خورد شده ( ساقه طلایی یا نان سوخاری ) 2 ق غ کره آب شده ۳۰ گرم پنیر خامه ای در دمای اتاق 1/2 فنجان ماست خامه ای 2/3 فنجان خاکه قند الک شده ۱ ق چ اسانس بادام یا وانیل 1 فنجان خامه نعناع برای تزیین توت فرگی ها رو ورقه ورقه می کنیم و با ۱ ق غ شکر در یک کاسه مخلوط می کنیم و کنار میگذاریم. بیسکوییت خورد شده رو با کره آب شده و ۱ ق غ شکر مخلوط می کنیم. (من یه کم دارچین هم به این مخلوط اضافه می کنم) پنیر خامه ای رو با میکسر می زنیم تا نرم شود. ماست خامه ای و خاکه قند و اسانس رو اضافه می کنیم و می زنیم. در ظرف دیگری خامه را خوب می زنیم تا پف کنه.( بهتره موقع زدن کاسه خامه رو داخل یک کاسه آب و یخ قرار بدیم تا نبره) مخلوط پنیر و ماست رو با قاشق با خامه مخلوط می کنیم. ته لیوان ۱ قاشق بیسکوییت می ریزیم بعد یک لایه مخلوط خامه و پنیر و بعد تکه های توت فرنگی رو. این کار را در چند لایه تکرار می کنیم.
پلمبیر آپلود عکس مواد لازم خامه فرم گرفته : ۷۵۰ گرم شکر : ۷ قاشق سوپخوری تخم مرغ : ۷ عدد وانیل : ۲/۱ قاشق چایخوری آناناس : ۱ قوطی خرد شده خلال پسته: به میزان دلخواه بستنی : ۱ پیمانه گردو : به میزان دلخواه و اختیاری طرز تهیه زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید، زرده را با شکر و وانیل خوب هم میزنید، سفیده را نیز جداگانه خوب زده و مقدار خیلی کم به آن نمک افزوده و سپس خامه را نیز اضافه می کنیم و مخلوط مینماییم، مخلوط زرده را به سفیده و خامه زده شده افزوده ، بستنی را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط شوند و بعد از آن آناناس را افزوده و بعد از اینکه خوب مخلوط شدند در قالب مورد نظر که قبلا کمی چرب کرده ایم ،ریخته و به مدت ۲۴ ساعت در فریزر نگهداری می کنیم و بعد از این مدت قالب را یک لحظه در آب جوش قرار داده و در ظرف مورد نظر برمی گردانیم و دوباره در فریزر می گذاریم. نکات این دسر تا زمان سرو باید در فریزر باشد می توان این دسر را در ظرفهای تک نفره تهیه کرد و یا در ظرفی که احتیاج به برگرداندن نداشته باشد می توان به دلخواه و علاقه از گردو در این دسر استفاده کرد
کاسترد آپلود عکس شیر: دو پیمانه پودر نشاسته و پودر کاسترد: از هر کدام دو قاشق غذاخوری شکر: 100 گرم آب : دو پیمانه پودر ژلاتین انار : چهار قاشق مرباخوری انار دانه‌ شده یک قاشق غذاخوری پسته خام: 18 عدد بادام درختی و فندق و باداهم هندی خام از هر کدام 9 عدد طرز تهیه : این دسر خوشمزه را با انار تهیه نمایید که رنگ بسیار زیبایی دارد. در ابتدا شیر، آب، نشاسته، کاسترد و شکر را با هم مخلوط کرده روی حرارت می‌گذاریم تا غلیظ شود. آجیل را درشت خرد کرده در کف سه ظرف می‌ریزیم. بعد مخلوط کاسترد را تا یک سانت و نیم به لبه ظرف مانده می‌ریزیم. پس از سرد شدن، پودر ژله را که در آب جوش حل کرده و به آن آب سرد اضافه کرده‌ایم روی کاسترد و انار دانه شده ریخته، در یخچال می‌گذاریم تا سفت شود و روی آن را با خامه تزئین می‌کنیم.
پان اسپانیا که برای تولد پسرم درست کرده بودم آپلود عکس گردو خرد شده 1/2 پیمانه آرد 1/2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان نشاسته 2 قاشق غذا خوری وانیل 1/2 قاشق چای خوری کره 50 گرم بیسکویت 1-2 بسته کاکائو 3 قاشق غذا خوری خامه 150 گرم طرز تهیه : تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید. شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید. آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید. خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند . ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین می کنیم.
سالاد سیب زمینی قالبی آپلود عکس آپلود عکس سالاد سیب زمینی قالبی: پوره ی سیب زمینی ( سیب زمینی له شده و شیر و کره و کمی نمک) یه مقدار از پوره رو با هویج پخته و زعفرونه لایه دیگه پوره و کلم قرمز و رنگ خوراکیه لایه آخر هم پوره و جعفری و شوید با رنگ خوراکی مواد میانی هم که سالاد ماکارونیه: ماکارونی شکل دار - ژامبون- خیارشور- ذرت- شوید - سس مایونز داخل قالب پلاستیک انداختم و لایه اول از پوره رو ریختم ، بعد سالاد ماکارونی و دوباره لایه آخر که با سبزی بود وقتی بر گردوندم روی قسمت تخمه های آفتابگردون و هم با رنگ دیگه تزیین کردم که برجستگیش بهتر دیده بشه. آماده سازیش خیلی دنگ و فنگ داره ولی به میز غذا یا سفره ی مهمونی خیلی جلوه میده.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز