آخ چه تاپیک خوبی .....من داشتم نگران میشدم ولی فهمیدم که همه اینجورن...من تو هفته 18 هستم ...هفته پیش 2- 3بار احساس ویبره خفیف سمت چپ شکمم حس کردم و دیگه تا امروز حس نکردم امروز احساس میکردم یکی داره تو شکمم چنگ میزنه یا همون نوک زدن یه گنجیشک که یکی از بچه ها گفت......من فکر میکردم از همون اول تکونا هر روزه است ولی ظاهرن اشتباه می کردم
حوستون بود این تاپیک مال سال 88 بود به هر حال ، منکه نی نی مو آخرای هفته 18 و بیشتر سمت راست احساسش کردم الان هفته 19 هستم و بعضی وقتا ضربه های کوچولوی یواش می زنه
من هفته بیستم هستم. از هفته هجدهم به طور واضح متوجه این حرکات شدم. البته قبل از اون هم کما بیش این حرکاتو حس می کردم اما به طور یقین نمی تونستم اطمینان حاصل کنم که مربوط به جنینه. خیلی احساس خوبیه . امیدوارم به زودی همتون تجربه اش کنید.
سلام عزیزم اگه بارداری اولته پایان هفته 20 حرکات جنین رو حس میکنی و به صورت یک حرکت کوچیک زیر شکمت هست معمولا مادرهای شکم دوم زودتر حرکت رو حس می کنند در اوایل هم این حرکت ها به صورت یک جمع شدن ظریف هست و در ضمن جنین سه نوع حرکت داره که شما حرکت های چرخشی رو در ماههای آخر 7و8 حس میکنی من خودم دقیقا توی 20 هفتگی اولین حرکت رو حس کردم.
سلام. من الان هفته ی 10 هستم. از هفته ی8 یه چیزی مث حباب توی دلم می ترکید. ازهفته ی 9 کاملا حرکت نی نی رو حس میکنم. هر کی هم دستش رو میذاره روی شکمم کاملا حس میکنه. انگار داره پشتک میزنه.
سلام.من اولین حرکتشو تو هفته ی ١٥حس کردم ولی خیلی کم و ظریف ولی از هفته ١٧ حرکاتش کاملاً واضحه.نینیه من خیلی شیطونه هر روز داره اون تو کله ملق میزنه.ههه
اینکه تمام عشقت را به کسى بدهى، تضمینى بر این نیست که او هم همین کار را بکند.(گابریل گارسیا مارکز)
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.