2737
2734
سلاله جون من تا حالا پان درست نکردم ولی برات یه پیشنهاد دارم. اون موادی که توی دستور پان هست برای بین بیسکویتها غلیظتر بگیر در حد فرنی سفت. قاطیش موز رنده شده هم بزن. یه لایهبیسکویت پتی بور یه لایه مواد تا آخر میشه کیک یخچالی. من تو همونی پان خوردم. این کیک یخچال که خودم درست میکنم شکل و کیفیتش خیلی بهتره
پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

قبلش حتما برا خودتون درس کن که دستت بیاد. چون نباید بیسکویتا خیلی شل بشن.خیلی هم سفت نباشه. عین کیک باید با چاقو برش بزنی. اخرین لایه هم با پودر شکلات تزئین کن
پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
2728
2738
نه.سلاله جون برو تو مامی سایت اونجا از شیر مرغ تا جون ادمیزاد دستورش هست حتی فوت و فناشم بچه ها نوشتن من با گوسی هستم برام سخته وگرنه برات دستورشو میذاشتم
من و دنیا نقاشی می کنیم!!!! من با مدادهای رنگی و دنیا با مداد سفید... من روزهای او را رنگارنگ می کنم و او... موهای مرا سپید...
هان ببخشید آره. همون موادو که درست کردی بذار از گرمی بیفته حتما حتما خامه هم توش بزن. بسیییی خوشمزه است. موز هم رنده کن قاطیش کن. برای کل موادت نصف یا یک سوم موز متوسط کافیه. نباید زیاد باشه. بعد لابلای بیسکویتا بریز. وای دهنم اب افتاد.
پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
پان اسپانیا مواد لازم : گردوی خرد شده ۲/۱ پیمانه آرد ۲/۱ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ لیوان شیر ۱ لیتر نشاسته ۲ قاشق سوپخوری وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری کره ۵۰ گرم بیسکویت ۱ الی ۲ بسته کاکائو ۳ قاشق سوپخوری خامه ۱۵۰ گرم طرز تهیه : تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید. شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید. آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید. خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.
در آغوشم که میگیری.... آنقدر آرام میشوم که فراموش میکنم باید نفس بکشم***
توهمون ظرف سرو درستش کن. اگه میخوای جابجا کنی زیرش سلفون بذار ولی باید مراقب باشی. ارتفاعش هم نباید زیاد کم بشه. من 3 عدد در 3 عدد میگیرممیام بالا یه سه 4 انگشت
پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
اینم که روژانو میگه خوبه چون خامه داره.پان یه جورایی فقط طعم فرنی و نشاسته میده
من و دنیا نقاشی می کنیم!!!! من با مدادهای رنگی و دنیا با مداد سفید... من روزهای او را رنگارنگ می کنم و او... موهای مرا سپید...
من توی لایه ها از موز و گردو هم استفاده میکنم عااالی میشه به این تربیت اول کف ظرف بیسکوویتا رو میزارم روش مایع قهوه ای میریزم ردیف بهد موز میچینم مایع سفید رو میریزم ردیف آخر گردو میزارم و مایع قهوه ای رو میریزم روش رو هم با خامه و پودر کاکائو و گردو تزیین
در آغوشم که میگیری.... آنقدر آرام میشوم که فراموش میکنم باید نفس بکشم***
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز