صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   چهارشنبه، 1 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

بیمارستان اقبال

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

ماماني بيتا

1387/11/27   4:23 ب.ظ

لطفا اگه کسی در مورد بیمارستان اقبال اطلاعی داره نظر بده و دکترهای خوب اون رو معرفی کنه !

عاطفه

1389/7/24   3:09 ب.ظ

سلام
من چهار ماه ام، بیست و شش سالمه و بجه ی اولمه، تصمیم گرفتم بیمارستا اقبال زایمان کنم، خاله ام هم دخترشو اونجا به دنیا آورده، اسم دکترم فریبا امیر دانشور ه، کسی می شناستش، تو اقبال هم کار می کنه، دکتر خالم بوده ، خیلی تعریف می کنه، می خواستم نظر کسی رو که تازه تو اقبال زایمان کرده راجع به این بیمارستان بدونم و اینکه کسی دکتر دانشور و می شناسه ؟

مامانه مهتاب

1390/4/7   6:11 ب.ظ

سلام به همگی. من 7 ماهمه و دکترم خانم اذربایجانی با بیمارستان اقبال قرار داد داره . من بینهایت میترسم از سزارین ...تازه میخوام بی حسی هم سزارین کنم ...میگن اگه دکتر بیهوشیش خوب نباشه بی حسی خیلی بده ...کسی میدونه کادر اونجا چطورین و این دکتر رو میشناسه؟لطفا اگه کسی اونا سزارین کرده بگه . مرسی

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.234375 seconds