ممنم مامان خورشید مخصوصا شبا اگه کرم بزنم به پاهام و بگیرم بخوابم نصف شب حتما از پام درش می ارم نمی تونم تحملشون کنم ولی خوب هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد اگه اینقدر که بچه ها تاکید می کنن مفیده چاره جز تحمل نداریم!!
در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی میکنند اما برای حسینی که آزاده زندگی کرد?میگریند. دکتر علی شریعتی
من فوری رفتم و پاهامو گذاشتم توی اب سرد بعدم که خوب خشکشون کردم روغن بچه بهشون زدم و خوب ماساژشون دادم بعدم جوراب نخی پام کردم حالا هر روز سعی می کنم اقلا دو بار این کارو بکنم تا نتایجشو ببینم البته شب لاکاشم پاک می کنم و تقویت کننده ناخن هم می زنم و سوهان می کشم خدا کنه همینطور که شروع کردم بتونم ادامه بدم
بازم از همگی ممنوننن
در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی میکنند اما برای حسینی که آزاده زندگی کرد?میگریند. دکتر علی شریعتی
راستی بچه ها من چند سالی بود مشکل میخچه داشتم دارو ها و پمادای مختلف امتحان کرده بودم که هیچ کدوم یا اثر نداشتن یا انقدر دردناک می کردن میخچه هامو که چند روز می زدم و بعدش ول می کردم
تا اینکه یه دکتری واسم ورومال رو تجویز کرد یه اسید خارجیه و بدون درد و در مدت کم میخچه هامو خوب کرد
بچه ها این { ورومال } دقیقا چیه ؟ پماده یا محلول ؟ من هم می خوام بگیرم . از داروخانه بگیرم بدون نسخه بهم میده ؟ لطفا دستور و مقدار استفادش هم بگید . ممنون .
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.