روبی جان فکر نمی کنم مترو داشته باشه اگه رفتی امام زاده حسن پاساژ ایرانیان و عقیق خوب هستند تو اونجا اگه هم دنبال حراجی ها هستی می تونی از لینک زیر آدرس فروشگاه هایی که حراج دارند رو ببینی http://www.haminaa.com/auction
میشاد جان اگر با مترو بخوای بری کوچه مروی باید ایستگاه 15 خرداد پیاده بشی و به سمت شرق یه چند دقیقه ای پیاده روی کنی از هر کس بپرسی راهنماییت میکنه اونجا
برای ساعت یه جا بهت معرفی میکنم هم ساعتاش اصله هم واقعا پشیمونی توش نداره من تا لان 3 تاساعت ازش خریدم ....مامانم و بابام و داداشی و زنداداشمم همینطور ....خیلی هم معروفه ...چون خیلی قدمت دارن تو کار ساعت : میدان ولیعصر ....ضلع جنوب غربی...گالری ساعت کاظمی ...2 طبقه است و خیلی هم متنوع داره
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.