من رفتم.تلفنی وقت نمیده کلاس الکی میذاره.هر سال بهمن یا اسفند دقیقا یادم نیست واسه سال بعد نوبت میده.با اونهمه پولی که درمیاره نمیدونم چرا یه کم به سرو وضع مطبش نمیرسه.من اصلا از کارش راضی نبودم دیگه نرفتم پیشش
منم رفتم...... ولی بهت یه دکتر خوب معرفی میکنم که شاگرد شمس بوده ولی الان از شمس خیلی بهتره...... البته داروهاشون یکی هست ولی بیشتر واسه مریض وقت میزاره
من تهران نیستم ولفی پارسال یکی از دوستام واسم وقت گرفته بود ازش.من به خاطر جوشهام رفتم کلی چیز میز نوشت یه داروخونه هم معرفی کرد گفت اونجا داره.بعد گفتش هر 15 روز باید بیای پاکسازی که من نتونستم.داروهاشم نگرفتم چون خودش هم گفت باید انقد مصرف کنم تا جوش نزنم
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.