عزیزم بهترین کرم ضد آفتاب بیودرم است bioderm spot از همش بهتر چون تنها کرم ضد آفتابیه که میشه دور چشم هم استفاده کرد من خودم استفاده میکنم عالیه درضمن دختر عموم که خودش متخصص به من این کرم رو معرفی کرد
مرسی لطفا مارک ایرانی نگین چون من ایران نیستم و در دسترسم نیست مثل دکتر ژیلا این بیودرم اسپوت رو ببینم هست
ش.ت جان من البته پوست خودم اصلا چرب نیست وتقریبا خشکه از طرفی به خاطر این که چروک نیفته باید چرب بگیرم از طرفی هم ظاهر چرب خیلی بد نشون میده پوستو نمیدونم چه کار کنم
میخواید سالم و جوون باشید و پوستتون بدرخشه؟؟؟؟پس میوه وسبزی و خشکبار بخورید و گوشتو لبنیات کم کنید!
من هر وقت ضد آفتاب میگرفتم بعد یه مدت پوستم کدر و تیکه تیکه میشد تا اینکه به پیشنهاد دوستای نی نی سایت رفتم ضد آفتاب اوریاژ 50 درصد فاقد چربی و به رنگ بژ روشن گرفتم...فوق العاده عالیه...پوستمو خراب و کدر نمیکنه و صاف میکنه و خلاصه که خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی راضیم و اونایی که بهم این پیشنهاد رو دادن و دعا میکنم!
بچه ها لطفا یه ضدآفتابی معرفی کنید که هم اویل فری باشه و هم رنگ داشته باشه و وقتی استفاده میکنیم ازش دیگه احتیاجی به کرم پودر نداشته باشیم. هست همچین چیزی؟
مردگان کسی را علیه خود تحریک نمیکنند... این مثبت ترین وجه مردگی ست!
یه دکتره رو یه روز یه جا دیدم دکتر پوست بود از این در و اون در صحبت شد گفت شما ضد آفتاب استفاده نمیکنی؟ گفتم نه فقط کرم پودر گفت اشتباه میکنی . الان ضد آفتابایی اومده که کرم پودرم داره و بهم مارک بی یو رو معرفی کرد و گفت اویل فریشو بگیر خوبه.
مردگان کسی را علیه خود تحریک نمیکنند... این مثبت ترین وجه مردگی ست!
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.