من استخوونی وغضروفی بود.اصفهان عمل کردم.میخوام برم پیش قناعت پیشه و مجلسی و حق گذار که کاراشون رو ببینم.راستی شما میدونین هدیه تهرانی عمل آخرش توسط حق گذار بوده یا نه؟
سلام من دکتر حمید عارف رو بهت پیشنهاد میکنم. البته من خودم پیش دکتر حمید ملکان راد عمل کردم. از شکل بینیم خیلی راضی ام. اما مشکل تنفسی دارم. یکی از سوراخهای بینیم از داخل تنگه. نمیتونم تمیزش کنم. البته مقصر خودم بودم که اینجوری شد.
بهمن 85 عمل کردم. اون موقع 1 میلیون ازم گرفت. بعدشم گفت بیا برات ترمیم کنم. فقط هزینه کلینیک رو بده، من تنبلی کردم نرفتم. آخه اون موقع خیلی مشکلات داشتم.
سخت است یکرنگ ماندن، در دنیایی که مردمش برای پررنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند....
دکتر حق گذار انگاری دو سال پیش اگه اشتب نکنم دو میلیون ونیم حالا فکر نمیکنم از 4 بالاتر باشه دیگه.من زنگ زدم مطبش .منشیش گفت واسه مشاوره روزای زوج 4 تا 7 اینجا باشین.نوبت قبلی هم لازم نداشت.
من تابستان 87 2 میلیون دادم. بعد از عمل دوستم پیشنهاد داد که برم پیش ملکان و ترمیم کنم ولی اونموقع دیگه شرایطش رو نداشتم از نظر مالی. نه قبول کرده بود. که مشکل داره و می گفت یه مقداری یکیش از اون یکی بزرگتره ولی مشکلی نیست که بخوام به خاطرش دوباره ترمیم کنم.
خدای بزرگ من، لطفت، نورت و آرامشت را نثار تک تک ما کن . آمین یا رب العالمین
قوز روی بینیم رو دکتر قبلیم صاف کرده.دیگه نمیخوام قوس بده واسم.فقط اگه یه کوچولو باریکتر شه بدم نمیاد البته به شرطی ک مشکل تنفسی پیدا نکنم.بیشتر نوک بینیم ایراد داره
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.