منم میگم سلیقه ایه..مثلا به نظر من کار الهام موسوی آرایشگاه ستاره ها خیلی خوبه
بزرگترین تمنای ما از خدا میتواند کوچکترین معجزه اش باشد..خدا را به بزرگیش قسم میدهم در این سال جدید زندگی همه دوستانم را معجزه باران کند و همه نی نی های نازشون رو بغل بگیرن.آمین
ولی من کار نیکادل و زن و نازک رو که جزء گرونترین ها هستند رو اصلا نمیپسندم
بزرگترین تمنای ما از خدا میتواند کوچکترین معجزه اش باشد..خدا را به بزرگیش قسم میدهم در این سال جدید زندگی همه دوستانم را معجزه باران کند و همه نی نی های نازشون رو بغل بگیرن.آمین
سلام آرایشگاه لی لی تو سعادت آباد خیلی کارش خوبه . لیلا جون میکاپ آرتیستش قبلا تو الهه شرقی تو میرداماد کار می کرده و حالا چند سالی میشه مستقل شده . واسه عروس از لوازم آرایش مک استفاده می کنه . عروسی خودم 15 مرداد تو باغ بود . از ساعت 10 صبح آماده بودم و با اینکه ساعت عکس انداختنمون تو باغ قشنگ سر ظهر بود و عروسیمونم تو کرج بود ولی یه سره سوزن میکاپم خراب نشد تازه شبم با همون آرایش خوابیدم صبح که بیدار شدم انگار همون وقت از آرایشگاه اومده بودم بیرون فقط موهامو که باز کرده بودم خراب شده بود . تلفن - 22360618
حتما برای عروس به ارایشگاه فرخنده تو ستارخان یه سری بزنید . من گریم سارا رو دیدم وخیلی کارش عالیه .کاراش خیلی به روزه .خیلی از فامیل ما عروسهاشون رفتند پیش سارا و واقعا راضی بودن.کیفیت لوازمش خیلی بالاست
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.