1-کوکو قاشقی
مواد لازم برای 4 نفر: تره فرنگی: نیم کیلو تخم مرغ: 2 عدد پنیر گودا رنده شده: یک دوم پیمانه جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم آرد گندم: 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه: تره فرنگی خرد کرده را با یک قاشق غذاخوری روغن در تابه تفت داده و بگذارید تا خنک شود. در کاسه ای تره فرنگی تفت داده، تخم مرغ، پنیر گودا، جعفری، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده ودر آخر آرد را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. روغن را در تابه داغ کرده واز مخلوط با قاشق و با فاصله در تابه بریزید و دو طرف کوکوها را سرخ کنید. نکته: - این دستور 40 گرم کربوهیدرات، 30 گرم پروتئین، 70 گرم چربی و 910 کیلوکالری انرژی دارد. منبع: نشریه هنر آشپزی شماره 70 2- کوکوی جوانه ی عدس
نویسنده: مریم جدی مواد لازم :جوانه عدس: 200 گرم پیاز متوسط: یک عددسیب زمینی متوسط: یک عددشوید خشک: یک قاشق سوپخوری نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین: ه میزان لازم آرد نخودچی: یک قاشق سوپخوری تخم مرغ: 3 عددروغن: به میزان لازم ، برای سرخ کردن طرز تهیه :جوانه ی عدس را در غذاساز خرد کنید. پیاز و سیب زمینی را نیز اضافه خرد کنید. سپس شوید خشک ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، دارچین ، آرد نخودچی و تخم مرغ را افزوده ، مخلوط نمایید. مایه را در تابه ای که از قبل روغن آن را داغ کرده اید بریزید و به صورت کوکو سرخ کنید . بعد از این که یک طرف آن سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود سپس در ظرف مورد نظر قرار داده تزیین و سپس سرو نمایید.نکته :ـ این دستور 70 گرم کربوهیدرات ، 34 گرم پروتئین ، 56 گرم چربی و 920 کیلوکالری انرژی دارد. منبع: نشریه هنر آشپزی شماره61