2733
2734
عنوان

انواع کوکو،کتلت،شامی و ...

13413 بازدید | 175 پست
لیست کوکوها: صفحه 1:: کوکو قاشقی کوکوجوانه عدس کوکو برگ تربچه کوکو اسفناج با پنیر کوکو سیب زمینی با سوسیس کوکو پیازچه کوکو مرغ با پیازچه کوکو گل کلم کوکو بادمجون کوکو سبزی کوکو لوبیا سفید کوکو گردو رولت کوکو سبزی صفحه 2:: کوکو قارچ کوکو مرغ و لوبیا. کوکو لوبیا سبز و گوشت کوکو گوشت و نخودفرنگی کوکو عدس کوکو نخودسبز کوکو سبزی تو نون تست صفحه 3:: کوکوی ماکارونی و پنیر کوکوی هویج کوکوی باقلا سبز کوکوی ذرت و ریحان کوکوی بادمجان کبابی کوکو هفت طبقه کوکوی مرغ کوکوکاهو کوکو تن ماهی کوکو میگو با گشنیز و جعفری کوکو کدوبادمجان کوکو کرفس و گشنیز کوکوی گردو کوکوی سیب زمینی با کلم صفحه 4:: کوکوکلم بروکلی کوکو گل کلم کوکوی جدید رشته ای کوکوی ذرت و ریحان کوکوی فسنجان کوکوی موز کوکو سیب کوکو تره و پیازچه کوکو ماست کوکو پنیر کوکو بامیه کوکو ماش کوکو عدس صفحه 5:: کوکوی پیاز کوکوی پنیر، نعنا و نخود‌فرنگی کوکوی پنیر، ذرت و کدو کوکوی اسفناج و سیب‌زمینی کوکوی کدو به سبک یونانی کوکو لوبیا چیتی کوکوی کرفس و زرشک کوکو سیب زمینی ترکیه کوکو شوید کوکوی کنجد کوکو سیب زمینی کوکو سیب زمینی شکم پر کوکو سیب زمینی پگاه کوکو سیب زمینی کوکو سیب زمینی بدون پیاز کوکو قارچ و سیب زمینی کوکو سیب زمینی با نخود کوکو سیب زمینی با گوشت قل قلی کوکو سبزی با قارچ صفحه 6:: کوکوسبزی با گردو و زرشک کوکو سبزی کوکوسبزی مجلسی کوکو سیب زمینی با تن ماهی کوکو تن ماهی کوکو تن ماهی با سیزیجات کوکو هویچ و کدو کوکو هویچ و لوبیا سبز کوکوی سیب زمینی و هویج کوکوی قارچ و هویج کوکو کدو بادمجان کتلت سیب زمینی در تابه رژیمی کتلت سیب زمینی کوکوی نخود و بادمجان آموزش تصویری کوکو سیب زمینی , و کوکو سبزی فانتزی صفحه 7:: کوکوی لوبیا سبز تبریزی کوکو شمالی کوکو بادکوبه ای کوکو اردبیلی
1-کوکو قاشقی آپلود عکس مواد لازم برای 4 نفر: تره فرنگی: نیم کیلو تخم مرغ:‌ 2 عدد پنیر گودا رنده شده: یک دوم پیمانه جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم آرد گندم: 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه: تره فرنگی خرد کرده را با یک قاشق غذاخوری روغن در تابه تفت داده و بگذارید تا خنک شود. در کاسه ای تره فرنگی تفت داده، تخم مرغ، پنیر گودا، جعفری، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده ودر آخر آرد را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. روغن را در تابه داغ کرده واز مخلوط با قاشق و با فاصله در تابه بریزید و دو طرف کوکوها را سرخ کنید. نکته: - این دستور 40 گرم کربوهیدرات، 30 گرم پروتئین،‌ 70 گرم چربی و 910 کیلوکالری انرژی دارد. منبع: نشریه هنر آشپزی شماره 70 2- کوکوی جوانه ی عدس آپلود عکس نویسنده: مریم جدی مواد لازم :جوانه عدس: 200 گرم پیاز متوسط: یک عددسیب زمینی متوسط: یک عددشوید خشک: یک قاشق سوپخوری نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین: ه میزان لازم آرد نخودچی: یک قاشق سوپخوری تخم مرغ: 3 عددروغن: به میزان لازم ، برای سرخ کردن طرز تهیه :جوانه ی عدس را در غذاساز خرد کنید. پیاز و سیب زمینی را نیز اضافه خرد کنید. سپس شوید خشک ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، دارچین ، آرد نخودچی و تخم مرغ را افزوده ، مخلوط نمایید. مایه را در تابه ای که از قبل روغن آن را داغ کرده اید بریزید و به صورت کوکو سرخ کنید . بعد از این که یک طرف آن سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود سپس در ظرف مورد نظر قرار داده تزیین و سپس سرو نمایید.نکته :ـ این دستور 70 گرم کربوهیدرات ، 34 گرم پروتئین ، 56 گرم چربی و 920 کیلوکالری انرژی دارد. منبع: نشریه هنر آشپزی شماره61
3-کوکوی برگ تربچه آپلود عکس مواد لازم برای 4 نفر: برگ تربچه کوچک / 250 گرم سیر / 2 تا 3 حبه پیاز متوسط / یک عدد تخم مرغ / 3 تا 4 عدد فلفل، نمک و زردچوبه / به میزان لازم روغن به مقدار لازم / جهت سرخ کردن زرشک / یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: برگ تربچه ها را بعد از شستن و ضدعفونی کردن کاملاً خرد کنید. پیاز را ریز رنده کرده، آب آنرا کاملاً گرفته و به برگ تربچه خرد شده اضافه کنید. نمک، فلفل و ادویه را افزوده و سیر پوره شده را به آن اضافه و کاملاً مخلوط کنید. در آخر تخم مرغ ها را درون مواد ریخته، کاملاً هم زده و در تابه سرخ کنید. بعد از سرخ کردن آن را در ظرف مورد نظر کشیده و با تربچه تزیین کنید. نکته: 1ـ این دستور 25 گرم کربوهیدرات، 40 گرم پروتئین، 50 گرم چربی و 710 کیلوکالری انرژی دارد. 2ـ آب پیاز حتماً باید گرفته شود. منبع:مجله هنر آشپزی شماره 71

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

4-کوکوی اسفناج با پنیر ● مواد لازم ▪ یک دسته برگ اسفناج ▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ▪ یک عدد پیاز متوسط ▪ یک حبه سیر ▪ ۹ عدد تخم مرغ ▪ دو قاشق غذاخوری شیر ▪ یک سوم فنجان پنیر پارمسان ▪ دو قاشق غذاخوری پودر گوجه فرنگی ▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه ● طرز تهیه برگ های اسفناج را در یک چهارم آب بخوبی بپزید تا جایی که آب آن کاملاً تبخیر شود. در کاسه مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید، سپس شیر را به آن اضافه کرده و در آخر پودر گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید. سیر و پیاز خرد شده را به اسفناج های پخته افزوده و مخلوط تخم مرغ و ادویه را به تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا برای دو دقیقه با هم بپزند. سپس پنیر پارمسان را خرد کرده و روی کوکوی تهیه شده بریزید تا کاملاً بپزد.
2728
5-کوکوی پیازچه کوکو ها با میترا اشرفی مواد لازم: پیازچه پاک کرده: 400گرم تخم مرغ: 6عدد آرد ذرت: 2قاشق سوپخوری پنیر فتای رنده شده: 50گرم نمک و فلفل: به میزان لازم روغن مایع: به میزان لازم گوجه فرنگی و لیمو ترش: برای سرو طرز تهیه: پیازچه پاک کرده را یک سانتی خرد کنید. در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و با آرد ذرت ، نمک وفلفل خوب مخلوط کنید. پیازچه خرد کرده و پنیر فتا رنده شده را نیز به آن اضافه کنید و مایه کوکو را خوب مخلوط کنید. در تابه ای روغن را کاملا داغ کنید و بعد مایه کوکو را یکجا درون تابه بریزید . در تابه را ببندید و حرارت ملایم کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود . حدود 25دقیقه زمان لازم است تا دو طرف کوکو سرخ شده و کوکو مغز پخت شود. کوکو را در ظرف مخصوص سرو بکشید و بابرش های گوجه فرنگی لیمو ترش تزیین و سرو کنید. منبع: مجله سرآشپز - شماره21
6-کوکوی مرغ با پیازچه آپلود عکس مواد لازم برای5 تا 6 نفر: مرغ بدون استخوان نیم‌کیلو سیر 2 حبه نمک، فلفل به میزان لازم پیازچه، گشنیز 200 گرم پاک‌شده خرد شده تخم‌مرغ 4 عدد روغن 4 قاشق غذاخوری طرز تهیه: مرغ را با سیر و کمی‌نمک آب‌پز کرده، بگذارید تا سرد شود.سپس گوشت مرغ را خرد کرده، با پیازچه، گشنیز، نمک و فلفل مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌های زده‌شده را به مواد افزوده خوب مخلوط کرده سپس به طور نامرتب برش داده، سرو کنید. در تابه‌ای روغن ریخته بگذارید داغ شود. سپس کوکو را ته تابه ریخته و روی حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ کنید. سپس به طور نامرتب برش داده سرو کنید. نکته: 1ـ تابه را به اندازه‌ای باشد که قطر کوکو نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم شود. 2ـ این کوکو را با کته سرو کنید. توسط: سوسن نجارزاده
2738
7-کوکوی گل کلم مواد لازم برای6 نفر: گل کلم 500 گرم شکر یک قاشق سوپخوری آرد یک‌چهارم پیمانه تخم‌مرغ 5 عدد نمک و‌ فلفل به مقدار لازم آبلیموترش یک قاشق سوپخوری پیازچه 10 عدد، خرد شده طرز تهیه: گل کلم را با آب و نمک پخته و ریز خرد کنید.داخل ظرفی شکر، آرد، تخم‌مرغ، نمک، فلفل و آبلیموترش را اضافه کرده و هم بزنید، سپس گل کلم و پیازچه را افزوده با مواد مخلوط کنید.کف تابه 25 سانتی‌متری کمی روغن ریخته، وقتی گرم شد مایه را داخل آن ریخته و دو طرف کوکو را سرخ کنید. نکته: ـ این دستور75 گرم کربوهیدرات ، 55 گرم پروتئین ،25 گرم چربی و745 کیلو کالری انرژی دارد. توسط : راضیه امیرذهنی
8-کوکوی بادنجان آپلود عکس مواد لازم: بادنجان قلمی نیم‌کیلو سیر 2 حبه پیاز متوسط یک عدد تخم‌مرغ 4 تا 5 عدد روغن به میزان لازم ادویه(نمک و فلفل و زردچوبه) طرز تهیه: بادنجان‌ها را پوست گرفته و آن را رنده ریز کنید و آب آن را کاملاً‌ گرفته و پیاز را رنده کرده همراه با سیر رنده شده همراه بادنجان‌اه مخلوط کرده،‌ ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه را زده تخم‌مرغ را شکسته و آن را در تابه سرخ کنید و بعد در ظرف مورد نظر کشیده و آن را تزیین کنید. نکته: آب بادنجان‌ها حتماً باید گرفته شود.در روش دیگر کوکوی بادنجان می‌توانید آن را کبابی هم درست کنید. تخم‌مرغ کمتر زده شود.ـ از دیگر مواد غذایی معجزه‌گر می‌توان به بادنجان‌ اشاره کرد یک فنجان خام یا پخته شده بادنجان دارای 35 کالری و دارای ویتامین‌ها و املاح معدنی مختلف مثل پتاسیم، منگنز، مس و ویتامین‌های گروه B مثل ویتامین B6 و فولیت بوده و ترکیبات ضد سرطان ضد باکتری و ضد ویروس را نیز دارد، و پوست آن هم خواص بسیاری دارد چون پوستش از قلب محافظت می‌کند و برای سلامتی آن بسیار مفید است. توسط : زهرا رمضانی
9- کوکو سبزی آپلود عکس مواد لازم برای 8 نفر: سبزی کوکو 500 گرم، خرد شده تخم‌مرغ 6 تا 8 عدد روغن مایع به میزان لازم آرد گندم یک تا 2 قاشق سوپخوری زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری(در صورت تمایل) نمک و فلفل به میزان لازم گردو 50 گرم، خرد شده(در صورت تمایل) زرشک پلویی یک قاشق سوپخوری(در صورت تمایل) سبزی کوکو شامل: تره 200 گرم جعفری 150 گرم گشنیز 50 گرم شوید 50 گرم شنبلیله 20 گرم کاهو 30 گرم کاهو 2 تا سه برگ شنبلیله کمی سیر تازه 50 گرم(درصورت تمایل) طرز تهیه: سبزی کوکو را ریز خرد کرده و در کاسه‌ی مناسبی بریزید. سبزی را با یک قاشق غذاخوری آرد، نمک، زردچوبه و فلفل مخلوط کنید. روغن را در تابه‌ی درداری ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. 2 عدد از تخم‌مرغ‌ها را به سبزی‌ اضافه کرده و هم بزنید. بعد از یک دقیقه تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده و هر کدام را یک دقیقه هم بزنید تا کاملاً‌ مخلوط شوند(مایه نباید خیلی شل باشد). در صورت تمایل زرشک و گردو را نیز در آخراضافه کرده و مایه را هم بزنید (بهتر است زرشک را قبل از اضافه کردن با یک قاشق آرد مخلوط کنید). مایه کوکو را در تابه آماده که روغن داخل آن داغ شده است ریخته و تابه را تکان دهید. با قاشق روی کوکو را صاف کرده، در تابه را بگذارید. یکی دو دقیقه اول حرارت زیر تابه زیاد باشد؛ بعد از این مدت حرارت را کم کنید. بعد از 10 تا 15 دقیقه که روی کوکو سفت و زیر آن سرخ شد، کوکو را در تابه‌ی دیگری برگردانده، روغن اضافه کرده و بگذارید روی دیگر آن نیز سرخ شود. بعد از سرخ شدن همراه با سبزی‌پلو- ماهی، سبزی‌پلو ، باقلا‌پلو و یا به تنهایی سرو کنید. راز و رمز: 1ـ می‌توانید سبزی کوکو را چرخ کنید. البته آب اضافه‌ی آن را برای غذاهای دیگر کنار گذاشته و مصرف کنید. 2ـ سبزی کوکو باید کاملاً ریز باشد. 3ـ در صورت تمایل می‌توانید یک‌دوم قاشق چایخوری جوش‌شیرین به آرد کوکو اضافه کنید که در این‌ صورت کوکو پف بیشتری کرده و سبزی رنگ سبزتری پیدا می‌کند (البته اینکار از نظر بهداشتی برای سلامتی مناسب نیست). 4ـ بهتر است برای کوکوسبزی از سبزی تازه استفاده کنید. 5ـ اگر از سبزی یخ زده استفاده می‌کنید آن را کمی حرارت دهید تا آب آن کم شود و بعد از خنک شدن تخم‌مرغها را با آن مخلوط کنید. 6ـ زرشک کوکو را با آرد مخلوط کنید تا مانع از ته‌نشین شدن و سوختن زرشک شود. 7ـ می‌توانید به سبزی کوکو اسفناج یا برگ‌چغندر نیز اضافه کنید. 8ـ می‌توانیدکوکوسبزی را با جعفری، شوید، سیر تازه و سیب‌زمینی نیز بپزید که در این صورت آرد را حذف کنید. 9ـ می‌توانید شنبلیله را از سبزی کوکو حذف کنید ولی مقدارکمی شنبلیله عطر خوبی به کوکو می‌دهد. 10ـ کاهو را برای نرمی به کوکو اضافه می‌کنند که قابل حذف است. 11ـ می‌توانید کوکو را فقط با تره نیز تهیه کنید که در این صورت تره باید خیلی ریز خرد شده ولی له نشود (برای نتیجه بهتر تره را با چاقوی تیز خرد کنید). 12ـ کوکوسبزی را می‌توانید با شوید و سیرتازه نیز بپزید. 13ـ می‌توانید کوکو را در فر نیز طبخ کنید بدین صورت که روی ظرف کوکو فویل کشیده و اواخر طبخ آن را بردارید تا روی آن نیز سرخ شود. 14ـ طبخ کوکو در تابه‌های دو طرفه آسانتر می‌باشد. 15ـ می‌توانید برای راحتی کارکوکو را در تابه برش زده و زیر و رو کنید. 16ـ می‌توانید کوکوسبزی را با قاشق نیز بپزید به این صورت که یک قاشق از مایه را در روغن بریزید و دانه‌دانه سرخ کنید. طبخ کوکوی قاشقی این حسن را دارد که برگرداندن آن آسان‌تر است. همچنین می‌توانید برای در نظر گرفتن ذائقه های مختلف نصف آن را زرشک و گردو زده و بقیه را ساده سرخ کنید. 17ـ کوکوی کاهو و شوید نیز نوع دیگری از کوکوسبزی می‌باشد. 18ـ می‌توانید با اسفناج همراه با کمی سیر تازه و یا بدون سیر کوکو بپزید. 19ـ بعضی‌ها از جدا شدن سفیده تخم مرغ هنگام پخت کوکو شکایت دارند. برای جلوگیری از این حالت بهتر است زمان همزدن تخم‌مرغ با سبزی‌ را طولانی نکنید و فقط در حد مخلوط شدن آنها را هم بزنید. 20ـ گاهی کوکوسبزی در هنگام سرخ شدن وا می‌رود و شما به راحتی نمی‌توانید آن را برگردانید، در اینصورت تخم مرغ کوکو کم بوده است و برای جلوگیری از این حالت باید تخم‌مرغ بیشتری به آن اضافه شود. 21ـ برای فهمیدن این که آیا تخم‌مرغ کوکو سبزی کافی است یا نه، هنگام مخلوط کردن مقدار سبزی نباید خیلی بیشتر از تخم‌مرغ باشد و بهترین حالت این است که شما سبزی‌ها را آغشته به تخم‌مرغ ببینید. 22ـ مقدار تخم‌مرغ به ریز و درشتی آن نیز بستگی دارد. 23- میتوانید گردو را با مواد کوکو مخلوط نکرده و بعد از ریختن کوکو در تابه و صاف کردن روی آن، نصفه های گردو یا بادام را روی کوکو بچینید که بعد از برگرداندن کوکو بو داده شده و طعمی عالی پیدا میکند. پرستو احمدی 24- میتوانید به مواد کوکو مقداری پیاز داغ بدون روغن هم اضافه کنید. پرستو احمدی 25- افزودن مقداری مرزه خشک پودر شده (حدود یک قاشق مرباخوری) به مواد کوکو طعم دلچسبی به آن میدهد. توسط : الهه آذری
10-کوکوی لوبیا سفید آپلود عکس مواد لازم برای 4 نفر: لوبیا سفید 200 گرم سیب زمینی خام یک عدد پیاز یک عدد، رنده شده سیر یک حبه، رنده شده برگ سبز کرفس 3 قاشق سوپخوری، ریز خرد شده ماست چکیده یک قاشق سوپخوری نمک اندکی به دلخواه پودر فلفل قرمز اندکی به دلخواه تخم مرغ 4 عدد گوجه فرنگی یک عدد کوچک، نگینی خرد شده روغن برای سرخ شدن یک پیمانه طرز تهیه: لوبیا سفید را از شب قبل خیس کرده، سپس بگذارید کاملاً بپزد. آنگاه آن را با غذاساز یا گوشت‌کوب کاملاً پوره کنید. سیب زمینی را رنده کرده، نشاسته‌ی آن را بگیرید (بعد از رنده کردن آن را شسته، کمی فشار دهید تا آب آن برود) و با پیاز، سیر، برگ کرفس، ماست، نمک و فلفل به لوبیاها اضافه کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته، با چنگال زده، به مواد اضافه کنید. در آخر گوجه‌ی ریز شده را به آن اضافه کنید. تابه را گرم کرده، روغن ریخته، سپس کوکو را در تابه بریزید و ابتدا در تابه را بگذارید تا این‌که کوکو خودش را بگیرد و بعد در تابه را برداشته، کوکو را برگردانده و حرارت را کم -کنید تا هر دو طرف آن کاملاً بپزد. بعد از سرد شدن کوکو را به شکل دلخواه برش داده، روی هر برش را با ماست چکیده تزیین کنید. نکته: 1ـ این دستور دارای 1662 کیلوکالری انرژی٬ 166 گرم کربوهیدرات٬ 57 گرم پروتئین و 74 گرم چربی می باشد. 2ـ می‌توانید برای تهیه‌ی این کوکو در فر،تابه را در طبقه‌ی وسط فر با دمای 180 درجه‌ی سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. 3ـ در صورت تمایل برای تزیین می توانید نان پیتا را در دیسی گذاشته و این کوکوها را به شکل لوزی برش زده روی نان بگذارید و اطراف آن را با سبزیجات پخته تزیین کنید. 4ـ این کوکو همراه با ماست چکیده فوق العاده خوشمزه می باشد. توسط: ساقی باقری
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز