2726
عنوان

خورش ماست اصفهانی

| مشاهده متن کامل بحث + 5539 بازدید | 33 پست
ماست را شب قبل کیسه می اندازید

گوشت گردن باید حدود 4 ساعت کاملا بپزد به صورتی که 1 لیوان ابش باقی بماند
استخوانهای گردن را جدا کرده و کامل و زیاد این گوشتها رو می کوبیم و کم کم همان یه لیوان اب گوشت رو هم بهش اضافه می کنیم
و گوشت ررا کنار می گذارید

تخم مرغهارا با شکر با قاشق مخلوط کرده و روی حرارت خیلی ملایم هم میزنیم
خوب که مخلوط شد و شکرها حل شد ماستهارو کم کم طوری که گلوله نشود اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم
با حرارت خیلی کم

بعد گوشت کوبیده رو اضافه کرده و همین طور که حرارت کم است مرتب هم میزنیم
خوب که مخلوط شد زعفران اب زده را به ان اضافه کرده و هم میزنیم

بعد داخل یخچال بگزارید تا کاملا سرد شود

این دستور به اندازه ی 8 خورشت خوری است

نوش جان

من برم ناهار بخورم سوالی داشتین بنویسین میام جوابشو میزارم

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728
من خورش ماست را مثل فسنجون می پزم.البته این دستور از مادر شوهرم یاد گرفتم و هیچ جای دیگه هم ندیدم.واسه کسایی که از شیرینی خورش فسنجون خوششون نمیاد خوبه.شبیه به همین دستور اما گرم سرو می شه و گردو داره
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز