صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   دوشنبه، 30 اردیبهشت 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

دوستان .... کسی با وجود لخته خون (هماتوم ) پشت جفت و خونریزی بارداری موفقی داشته

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

مريم **

1387/10/21   5:14 ب.ظ

دوستان عزیز........ من نمیتونم بشینم ......... باید دراز بکشم دوباره سر میزنم .... تو رو خدا هر کدوم تجربه ای دارید بگید .... حتی اگر نا خوشایند بوده ............

همون لحظه که به علت خونریزی رفتم ...توی مطب دکترم سونو کرد ... هفته 9 بودم .. سایز 29.9 میلی متر و ضربان قلبش 187 ..... و از اون روز دکتر گفته بخوابم فقط برای دستشوئی بلند بشم ...... الان 10 روز میگزره .... زیر دلم درد میکنه و خونریزیم کم شده و به رنگ قهوه ای دراومده ولی ...... اگر 2-3 قدم راه برم یا زیاد بشینم زیاد میشه ....

دکتر تو سونو هماتوم (لخته خونی ) پشت جفت دیده .... که گفته باید جذب بشه .... فقط با استراحت !!!!!!

من چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟ کمکم کنید ....... عوارض این لخته خون چیه ؟؟؟؟؟ علت بوجود اومدنش ؟؟؟؟؟؟
دکتر گفته فعلا" حتی پیش اون هم نروم و فقط بخوابم .......... گریه

شیاف و آمپول پروژسترون هم استفاده کردم ............ من برمیگردم و راهنمائی ازتون میخوام ......

Baran

1389/7/8   9:24 ب.ظ

سلام

من هفته نهم بودم که خونریزی خفیفی داشتم..رفتم دکتر بهم گفت هماتوم دارم به ابعدا 30 در 18 در 19
بهم شیاف سیسلوژست داده که یک هفته استفاده کینم هر شب البته بعد از اون هم یک بار باز لکه هیا کمی خون دیدم
اما من دو هفته هر شب شیاف گذاشتم و الان هم دیگه خونریزی ندارم..(استراحت مطلق هم داشتم)
حالا باید دو هفته دیگه برم سونو اما نگرانم

آیا ممکنه این هماتوم(لخته خون)جذب نشده باشه؟

و آیا ممکنه همین لخته خون باعث از بین رفتن جنین شده باشه؟

بهترین جای جهان،فرصت آغوش توست
به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.078125 seconds