1
پیشگفتار:
امروز(15 تیر 93)یک صحبتی توی تاپیک شد که تصمیم گرفتم پست صفحه اول رو ویرایش کنم.
دوستان من این تاپیکو راه انداختم چون میدیدم حداقل روزی 10 نفر تاپیک میزنن با عنوان:مهمون دارم چی بپزم.چی پیشنهاد میدین.یا یک چیزی تو این مایه ها.
راستش پیشنهادات مختلفی هم همه میدن.ولی خوب خیلی وقتا غذاها باهم همخوانی نداره.
سوء برداشت نشه من هدفم ازین تاپیک رواج تجملات و یا خودنمایی و یا فخر و چشم و هم چشمی و هرچیزه دیگه ای که به ذهن ممکنه بیاد نبود.بلکه فقط کمک به کسایی بود که توی انتخاب غذاهاشون مرددن.خواستم در شیوه انتخاب غذاها بهشون کمک کنم.فقط یک سری مطالب بر مبنای اصول و قواعد سفره آرایی و انتخاب منو در هتل و رستوران ها رو اینجا گفتم.البته امیدوارم یک وقت به سلایق بچه ها جسارت نشه و باز دچار سوءبرداشت نشین.
وگرنه من خودم اصلا آدم تجملات نیستم.
باتشکر از شما بخاطر وقتی که برای خوندن مطالب میذارین.
**********
حتما همه شما هم مثل من به این مشکل برخوردین که هردفعه که مهمونی دارین، برگزاری مهمانی و انجامه تدارکات آن یک طرف و انتخاب منو طرفه دیگر.بعضی وقتا انتخاب منو حتی از درست کردنه منو هم سخت تره.انتخاب غذا ها و همخوانی آنها باهم دیگه خودش کلی زمان میبره.
سعی کردم تو این تاپیک مطالبی رو بیارم که بتونه بشما در برگزاری یک مهمونی خوب کمک کنه.بطوری که کمترین احساس خستگی رو داشته باشین.
تا جایی که امکان داشته باشه مطالب و منو ها رو هر هفته بروز رسانی میکنم.پس حتما حداقل هفته ای یکبار پست ها رو از ابتدا مرور بفرمایید.
هرکس ایده و نظری هم داشت خوشحال میشم راهنمایی کنه تا تو پستها اضافه کنم.
حتما و حتما و بازهم میگم حتما حوصله به خرج بدین و همه پست ها رو تا انتها بخونین.مخصوصا بخشه منوی غذاهارو.
عناوین پست شماره 1 :
- مقدمه
عناوین پست شماره 2:
- انتخاب غذا برای مهمانی
- به نظر شما شغل میهمانها تاثیری در اتنخاب نوع غذا داره ؟
- غذاهای انتخابی
- بهترین کار صورت برداری و یاد داشت
عناوین پست شماره 3:
- مهمانی رسمی
- مهمانی فامیلی
- مهمانی دوستانه
- تولد کودکانه
- تولد فامیلی
عناوین پست شماره 4:
- مهمانی مخصوص پاگشا تازه عروس و داماد ها
عناوین پست شماره 5:
- پذیرایی در مراسم افطاری
عناوین پست شماره 7:
- لیست انواع پیش غذا
عنوان پست شماره 8:
- لیست انواع غذاهای اصلی
عنوان پست شماره 9:
- لیست انواع دسر
عنوان پست شماره 10:
- نکات طلایی برای یک میزبانی خوب
عنوان پست شماره 11:
- نکاتی برای سرو غذایی به یادماندنی بدون از دست دادن مهمانی
عنوان پست شماره 12:
- منوهای اجرا شده
((توضیحش اینه که هرکس که مهمونی داشته بیاد اینجا و نوع مهمانی (براساس مقدماتی که گفته میشه) و نفرات مهمانی و نهار یا شام بودنه مهمانی و منویی که درست کرده بود رو بگه.کلا اطلاعات مختصری بده.میزان استقبال مهمانان از منوش رو هم بگه.اگه نقاط ضعف و یا قوتی هم داشت رو بنویسه و اونارو تو بخش مربوظه میذاریم.اینکار چندتا مزیت داره:
هرکس میاد تو ایت تاپیک برای انتخاب منوش میتونه هم از نقاط قوت و ضعف اون منو باخبر بشه.هم از تجربیات آماده کردن اون منو و از همه مهمتر اگر اون برای انتخاب اون منو.دل.به شکه میتونه از تجربیات دیگران بهره ببره.))
**.** خدایا شکرت که با تمام سختیا بمن داری لذت مادر شدن رو اعطا میکنی.بارداری پر فراز و نشیبی بود.سختیای زیادی بود.6ماه اول ویار شدید حاملگی.ماه سوم پرکاری تیروئید.ماه 5 کیسه صفرام سنگ آورد و ماه 7 هم فهمیدم دچار دیابت بارداری شدم.15 شب بستری در بیمارستان بخاطر این مشکلات.ولی من دست از مبارزه بر نمیدارم.بخاطر دخترم با همه اینا مبارزه میکنم.این نیز بگذرد.شماهم برام دعا کنین با این همه سختی خدا یک دختر صحیح و سالم و صالح و اهل بهم بده تا رنج این دوران بارداری رو بتونم فراموش کنم.