ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
نه مهی پست ها : 1707 عضویت:1392/12/161393/2/7 - 9:03 عصر سلام بله نسیم جون متاسفانه شیرهای فله خیلی آلوده است امسال یکسری از بچه های خط تولید ماکه شریکی صبحانه میخوردن براثر خوردن پنیر محلی تب مالت گرفتن تب مالت هم بیماری بدیه تمام مفاصلشون ورم کرده بود و هی آمپول پشت آمپول میزدن پاستوریزاسیون یه فرایند دماییه که دو تامیکروب مهم رو یکی بروسلا مولد تب مالت و دیگه توبرکلوزیس مولد سل روتوی شیر ازبین میبره یعنی ما بایدشیر رو حداقل سی دقیقه تو دمای شصت درجه نگه داریم تااین دوتامیکروب از بین برن توی خونه ما نمیتونیم دما رو روی شصت درجه کنترل کنیم پس باید سی دقیقه تو صد درجه بجوشونیم خوب به نظرتون شیری که نیم ساعت بجوشه چی ازش میمونه قابل توجه که اون ته دیگی که ته شیر جوش میمونه رسوب کلسیمه پس راستشو بخوای من خودم نمیگیرم از شیرهای فله و سعی میکنم همون شیری که تو کارخونه فرآیند شده و یو اچ تی هست یعنی شیر رو فقط دو تا چهار ثانیه به دمای صد و سی و پنج درجه میرسونن استفاده کنم شیر های فله آلودگیشون زیاده با تانکر که میان تو کارخونه اول از یک صافی میگذروننش اگر بدونین چقدر پشم و گلاب به روتون پشگل توش داره http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=821196&PageNumber=8
من یه ثنای سپیدقبا و خوشبخت میشم با دعا و صلوات زیبای شما ؛
همه شما خوبانو به ذکر صلوات و دعا برای خوشبختی همه جوونها دعوت میکنم : اللهم صل علی محمد ص و آل محمد ص
مهی ارشد صنایع غذایی داره.شیر UHT داره کارخونه ای رو توصیه میکنه.کارخونه ای بهترینش شیرهای استرلیزه است
من یه ثنای سپیدقبا و خوشبخت میشم با دعا و صلوات زیبای شما ؛
همه شما خوبانو به ذکر صلوات و دعا برای خوشبختی همه جوونها دعوت میکنم : اللهم صل علی محمد ص و آل محمد ص