2737
2734
عنوان

مــادر کـافــی باشــیم

| مشاهده متن کامل بحث + 775246 بازدید | 7348 پست
سلام....
ما هم درباره داشتن وسایل تا حالا مشکل جدی ای نداشتیم...خب چون دختر من دو سال و 10 ماهه است و هنوز فکر کنم برای این چیزها کمی زود باشه!!!
ولی خب به صورت کلی به نظرم قاطعیت و در عین حال محبت کافی در این مورد خیلی مهمه...یعنی اینکه وقتی بچه چیزی را میخواد بدونه که اگر براش تهیه نمی کنید به معنای دوست نداشتن و طرد شدن نیست...این اعتمادی که بین والدین و بچه باید وجود داشته باشه خیلی مهمه به نظر من...حتما راه هایی هم داره که می شه درباره ش حرف زد...
به نظر من یکی از مهمترین راه های جلب اعتماد بچه اینه که خودش خیلی چیزها را تجربه کنه...وقتی از دوران نوپایی معنای تجربه کردن را بفهمه و به قدر کافی حمایت بشه به والدین اعتماد می کنه....
همتم بدرقه ی راه کن ای طائر قدس
که دراز است ره مقصد و من نوسفرم...

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

زهرا سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام

چقدر دلم برات تنگ شده دختر
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
پسر من دوسال و ده ماهشه ! من هر روز میبرمش پارک بغل خونمون! اونجا کلی دوست ریز و درشت پیدا کرده که هر کدوم وسیله مورد علاقه شون رو میارن پارک مثل اسکوتر و تفنگ آبی و دوپرخه و غیره! متاسفانه پسر من یاد گرفته هر چیزی که دیگران دارند رو ازشون طلب کنه ! نمیدونم این رو میتونم چشم و همچشمی نام بگذارم یا نه ! اما این مسئله من رو خیلی اذیت میکنه که چرا به دوچرخه خودش قانع نیست و دوست داره وسایل دیگران رو بگیره ... بعد این رو از دوستش طلب میکنه و طبیعتا اون بهش نمیده میره پیش مادر دوستش و از اون وسیله مورد نظر رو میخواد ... این باعث میشه دیگران هم به زحمت بیوفتند و دائم به بچشون فشار بیارن
خیلی خجالت میکشم ازین کارش :/
در همه دیر مغان نیست چو من شیدایی...خرقه جایی گرو باده و دفتر جایی
2731
مسیحاااااا....
نیلوفر...به نظرم خیلی عادیه این مسئله! بهش فرصت بده یاد بگیره که نمی تونه همه وسایل را داشته باشه...به نظرم بهترین کار اینه که کنارش باشی و ازش حمایت کنی تا بتونه با این مسئله کنار بیاد! این چیزا برای ما عادیه! ولی خب باید بدونیم بچه ها خیلی مهارت ها را باید یاد بگیرند...فکر می کنم همین موردی که گفتی یکی از مهارت هاست! اینکه بچه بدونه همه وسایل را نمی تونه یک جا داشته باشه....این با چشم و هم چشمی فرق داره!
همتم بدرقه ی راه کن ای طائر قدس
که دراز است ره مقصد و من نوسفرم...
و ما هم تاکنون به مساله چشم و هم چشمی برنخوردیم

گفتن چیزی می خوایم ولی نه اینکه چون اون بچه داره منم می خوام

مراقب باش به کسی که "می خزد" حرف هایی را نزنی که موقع "پرواز" فهمیده ای.
دوستانم


یه موضوعی بهش برخوردم که به این دامن زدن این مسله ربط داره


بعضی مادرها هستند که وقتی میخوان برن تولد بچه ای , عین کادویی که خریدند رو برای بچشون میخرند !!

اگر شما ازین دسته مادرها هستید یا در اطرافتون میشناسید هر چه سریعتر این عادت رو ترک کنید و به دیگران هم بگید

ما هستیم که بچه هامون رو حسود یا متوقع یا حریص بار میاریم


چشم و دل سیر بودن ربطی به وضعیت اقتصادی نداره , کسی که ذاتش , ریشه اش , اصالتش چشم و دل سیره حتی اگه هیچ نداشته باشه باز هم شاکره و چشمش به دست کسی نیست

ممکنه توی بچگی به خاطر کوچیک بودن دل! و کم طاقت بودن بچه ها مثلا دست کسی چیزی ببینن زود بگن ماهم میخوایم

اما این ما هستیم که در آخر تعیین کننده ی ماندگاری این رفتار هستیم
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
مرسی مسیحا جان البته توتوی بی تدبیریت هم تدبیر داری خانم ....اهوراگاهی میگه اون داره من ندارم ولی من توضیح میدم که توهم خیلی چیزاداری که اون نداره زودقانع میشه و1 یا2بارپیش امده جایی بودیم خواسته اسباب بازی که دوست داره باخودش بیاره اجازه ندادم وتمام شده
2738
قاطعیتت اینجا خیلی مهمه نیلو :)

البته من مطمئنم اهوارا دراین باره مسله ای نخواهد داشت :*
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
سلاااااااااااااااااااااام. مسیحا میدونم که میدونی چقدررررررررررررررررررررررررر دلتنگت هستم. دلم میخواد یجا باشه من باشم تو باشی با دو لیوان چایی دبش و کلی حرف. بزودی میبینمت .:(


درباره موضوع من خیلی گرفتارم. اما همه مطالب رو خوندم . منهم اصلا در این مورد مشکلی نداشتم و ندارم . :)
سلام

من هم با دخترم همین مشکل رو داشتم وقتی که میرفتیم جایی موقع برگشت میخواست چند تا اسباب بازی رو با خودش بیاره

به هیچ وجه اجازه چنین کاری بهش ندادیم و مثل اون وسیله رو براش نخریدیم

اویلی خیلی زیاد گریه میکرد و جیغ میزد

ولی الان سریع قبول میکنه و اصلا پافشاری نمیکنه

به قول مسیحا عزیز قاطعیت خیلی مهمه
زندگی دوربین عکاسی است لطفا لبخند بزنید
افرین مسیحا گل گفتی چون من خیلی قاطعم ودیگه باهم مشکلی نداریم اگه یک دفعه فقط1دفعه اجازه داده بودم باخودش بیاره یامیگفتم واست میخرم یارفتاردیگه ای داشتم بندرااب داده بودم
ما هم این مسئله رو تازگی ها تجربه میکنیم با پسر 2 ساله و نیمه ام. اما در 80 درصد مواقع که موقع بدقلقیش نباشه با حرف منطقی قبول میکنه و میگم که خیلی چیزا اونا دارن تو نداری و حتی اجازه آوردن اسباب بازیهای مشترکشون تو خونه پدربزرگشون رو به خونه نمیدم.
پدر و مادرهای بسیاری هستند که کودکان حسود دارند و اگر این نوشتار را بخوانند چند راهکار ساده برای حل این مشکل یاد می‌گیرند.
یک آمار جالب توجه جهانی می‌گوید که تمامی‌کودکان درصدی از حسادت را نسبت به خواهر، برادر یا کودکان دیگر تجربه می‌کنند. در عین حال روانپزشکان معتقدند والدین باید حسادت کودک را به عنوان احساس طبیعی کنترل کنند زیرا اگر کودک خودش را با کوچولوهای اطراف خود مقایسه کند به مشکلاتی دچار خواهد شد. کنترل حسادت کودک به او احساس بهتری خواهد داد و می‌تواند روابط اجتماعی بهتری هنگام برخورد با دیگر کودکان داشته باشد.
از سوی دیگر کنترل نشدن چنین احساساتی باعث سرخوردگی و ناراحتی او می‌شود و روابط کودک با همسالانش را از حالت عادی خارج می‌کند. اگر دوست دارید به عنوان پدر یا مادر بتوانید حسادت کودک را راحت‌تر کنترل کنید و احتمال آسیب رساندن به خودش و دیگران را کاهش دهید از روش‌های زیر بهره بگیرید.
به احساس کودک توجه ‌کنید
وقتی کودک می‌بیند که احساسات او را نمی‌شناسید و درخواست او برای شما مهم نیست سعی می‌کند کاری کند که به او توجه کنید. اگر بازهم ناموفق بماند کارهای بدتری می‌کند و به عنوان نمونه بلندتر فریاد می‌زند. باید به کودک بفهمانید که احساس او برای شما خیلی اهمیت دارد. اگر به عوض کردن لباس‌های برادر کوچکش توسط شما یا بازی شما با این رقیب کوچولو حسادت می‌کند باید به او بفهمانید که اگر صبر کند به او هم در همین زمینه کمک خواهید کرد یا اینکه با او بیشتر بازی خواهید کرد. حتی اگر سه نفری بازی کردید و او به رقیب کوچکش باخت هم باید به او بگویید که مطمئن هستید می‌تواند در نوبت بعدی بازی برنده شود.
او هم موفق می‌شود
کودکان خیلی زود خودشان را با دیگران مقایسه می‌کنند و به این نتیجه می‌رسند که توانایی خوبی در یک فعالیت خاص ندارند و ممکن است ناامید شوند. در چنین شرایطی وظیفه پدر و مادر ایجاد توازن بین داشته‌ها و نداشته‌های اوست تا مانع از حسادت ورزیدن کودک به همسالان شود. علاقه‌مندی به نقاشی یا فوتبال را مثال می‌زنیم. اگر کوچولوی شما اندکی ضعیف است و می‌خواهد این قبیل کارهای خاص را کنار بگذارد با او صحبت کنید تا بفهمد که قرار نیست بهترین نقاش یا بهترین فوتبالیست ایران باشد. همین که چنین هنری دارد کافی است و خیلی از همسالان او هستند که از چنین هنری بی‌بهره‌اند و به او حسادت می‌کنند. با او تمرین کنید و با تشویق مداوم فرزندتان را به نقطه مطلوب رسانید. مهم این است که خودش از ترک آن فعالیت منصرف شود.
بگذارید هدیه بدهد
رایج‌ترین نوع حسادت کودکانه حسادت به اسباب بازی‌ها، لباس‌ها و دارایی‌هایی است که دیگران دارند و او ندارد. اگر تهیه چنین چیزهایی از عهده شما خارج است به او پس‌انداز کردن را بیاموزید و بگویید می‌تواند با پول‌های روزانه یا عیدی‌های خودش چنین وسایلی را خودش بخرد. گذشت را هم به او بیاموزید.
اینکه بداند برخی همسالان او همین چیزهایی که کودک‌تان در اختیار دارد را هم ندارند به او کمک می‌کند حسادت کمتری به دیگران بورزد و حتی به دوستانش کمک کند تا از داشته‌هایش استفاده کنند. می‌تواند لباسی که پوشیده و حالا برایش کوچک شده را به دوستش هدیه بدهد. این آغاز راه است و کودک شما علاوه بر شکرگزاری بخشیدن چیزهای خوب را هم خواهد آموخت.
عادل باشید
اگر برای یکی از فرزندان‌تان چیزی می‌خرید برای فرزند دیگرتان هم چیزی هر چند کوچک و ارزان بخرید. به توانایی‌های هردو نظر داشته باشید و هر کدام را در فاز خاصی بیندازید تا به هم حسادت نکنند. حتی اگر هردو در یک فعالیت خاص باهم رقابت دارند هم با حرف‌ها و تشویق‌های‌تان یکی را علیه دیگری نکنید. ابراز محبت شما به هردو باید در یک سطح باشد و البته نه از یک جنس!
این شما هستید که با رفتارتان با همسالان فرزندتان به او نشان می‌دهید چگونه با کودکان دیگر رفتار کند و مهربانی با کوچک‌ترها را به عنوان یک اصل زندگی در خود برشمرد. در عین حال باید انضباط داشته باشید و به او هم بیاموزید که باید منضبط و احترام گذار باشد. به این ترتیب دایره حسادت‌ها کوچک‌تر خواهد شد و او به جای دست درازی به اموال دوستش به او احترام می‌گذارد و از او اجازه می‌گیرد.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687