صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   چهارشنبه، 29 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

مادر کافی باشیم

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

صفحه 242 از 329 |< <237238239240241242243244245246>>|

دنيا

1391/12/7   1:03 ب.ظ

سلام ببخشید یه سوال دارم میتونید کمکم کنید

Lilypie Pregnancy tickers
آوا

1391/12/7   1:26 ب.ظ

من با یه داروساز مشورت کردم گفت زینک پلاس بده سه دوره بهش دادم خیلی موهاش بهتر شد
تراشیدن تاثیری نداره -بیشتر ژنتیکه

آوا

1391/12/7   1:26 ب.ظ

ساحل جون موضوع خوبیه خانمی ادامه بده لطفا

شورا

1391/12/7   1:44 ب.ظ

ممنون بچه ها. من دیروز رفتم تالار هنر و بر طبق آموخته های این هفته ، نذاشتم رها صورتش رو نقاشی کنه :)

می خوردن و شاد بودن آیین من است،فارغ بودن ز کفر و دین؛ دین من است؛گفتم به عروسِ دَهْر: کابین تو چیست؟گفتا: دلِ خرّمِ تو کابینِ من است
رعنا ش

1391/12/7   1:53 ب.ظ

سلام

ساحل جان : پسر پسر قند عسل..پسر پسر تاج سر :دییییییییییییییییییی (انجمن مادران کاکل زری دار)

تازشم من یکی دو صفحه قبل دوستان یه موضوعی مطرح کردم ، خوب اگه باهاش موافق نبودین میتونستید بگید موافق

نیستیم نه اینکه مثل یه پیام بازرگانی بهش نگاه کنید :(.........به نظر من موضوعش خیلی جای بحث داره و امیدوارم روزی

راجع بهش صحبت کنیم........ همینطور راجع به موضوع تک فرزندی یا بیشتر ، جای بحث ونظریات زیاده که باز امیدوارم اینم تو

بحثا بگنجونیم و کسانی مثل سحر جان که تجربه علمی و عملی هم دارن تو بحثش شرکت کنند

و اماااااااااا راجع به موضوع این هفته: دوستان من تجربه خودم رو میگم در مورد مو

من هم موهای خیلی خیلی پر پشتی داشتم ..طوری که وقتی دبیرستانی بودم دقیقا تا پایین کمرم بودن..وقتی میرفتم حمام گریم میگرفت چون باید دو ساعت زیر دوش میموندم تا همه موهام خیس میشدن .........اما الان موهام هم ریزش پیدا کرده هم کم پشت شده که به نظر خودم به خاطر مراقبت کم و رنگ کردن موهاست

پس عامل رشد مو ژنتیکی هست ولی مهمترین عامل مراقبت از اون به نحو احسنه ...عمه من از بچگی همیشه قبل از حمام ماست و تخم مرغ محلی رو به موهاش میزنه..باورتون نمیشه انقدر موهاش ریششون قویه ..موهاش همیشه درخشانه و بسیار پر پشت........تازه هر وقتم به قول خودش حوصله نداشته باشه تخم مرغ محلی خالی میزنه و بعد از چند دقیقه آبکشی میکنه

همینطور روغنهای گیاهی مثل نارگیل، رزماری و زیتون بسیار برای رشد مو خوبه.........ماساژ مو به آرامی هم خیلی تاثیر داره. چون باعث میشه جریان خون توی سر بهتر صورت بگیره.من خودم گاهی امیررضا بزاره سرش رو ماساژ میدم........

آهان همینطور آلوورا میگن خیلی خیلی موثره ..و از چند تا از بازیگرای هندی که پرسیده بودن دلیل داشتن موهای پر پشتتون چیه گفته بودن از بچگی موهاشون رو با آلوورا میشستن.......

رعنا ش

1391/12/7   1:56 ب.ظ

آیا مو با تراشیدن، پرپشت می شود؟

تراشیدن موی سر کودک با ماشین اصلاح

سال‌ها این تصور در بین مردم وجود داشت که با تراشیدن موی سر بچه‌ها، موهای آنها پُرپشت‌تر خواهد شد.

حتی بعضی‌ها اعتقاد دارند که نباید موهای بدن‌ را تیغ زد، چون زیاد می‌شود و پرپشت‌تر از قبل درمی‌آید.

یادم می‌آید که زمانی بزرگ‌ترها توصیه می‌کردند در سه نوبت موی سر بچه‌ها را تیغ بزنید تا پرپشت شود.

محققان روی این عقیده مطالعه کردند و متوجه شدند که به هیچ وجه صحت ندارد.

تعداد فولیکول‌های موی ما در زندگی جنینی‌مان مشخص می‌شود و بعد از تولد دیگر فولیکول مویی ساخته نمی‌شود. این فولیکول‌ها فقط می‌توانند دچار تغییر شوند؛ به طور مثال موی درون‌شان ضخیم می‌شود، سفید می‌شود و یا کلا از بین می‌رود و این تغییرات، به کم شدن موها در خانم‌ها و آقایان منجر خواهد شد.

فولیکول مو در عمق پوست قرار دارد و مو در داخل آن ساخته شده و از پوست خارج می‌شود و به رشد خود ادامه می‌دهد.

موها تقریبا حالت مثلثی دارند؛ یعنی نوک مو که از پوست خارج شده و دور می‌شود، نازک‌تر از بخش انتهایی است که به پوست چسبیده. برای همین است که اگر سطح مقطع ضخیم نزدیک پوست را قطع کنیم و با تیغ بتراشیم، دو روز بعد موها شروع به رویش می‌کنند و ما سطح مقطع زبر آن را حس می‌کنیم و گمان می‌کنیم چه‌قدر بیشتر شده است!

در حالی که وقتی به روش اپیلاسیون یا بند انداختن عمل می‌کنیم، مو را از داخل فولیکول درمی‌آوریم. لذا موقع خروج مو، آن نوک نازک از پوست خارج می‌شود و تا بخواهد رشد کند و سطح کلفت‌تر آن روی پوست قرار بگیرد، طول می‌کشد و این احساس کاذب به ما می‌گوید که مو با تراشیدن ضخیم شده است.

موهای سر ما مثل کارخانه‌ای فعال، دایم در حال رشد هستند. هر مویی یک طول عمر دارد و هر گاه در داخل فولیکول، موی جدیدی جوانه بزند، موی قدیمی می‌ریزد و به بیرون هدایت می‌شود.

این چرخه طبیعی طول عمر مو، توسط یک ساعت درونی با خلقت شگفت‌‌انگیز خداوندی تنظیم شده است.

فاز رشد مو یک تا هفت سال (متوسط سه سال) است. کسانی که فاز رشد طولانی‌تری دارند، می‌توانند موهای‌شان را بلند کنند و تا زانو بیاورند، اما آنهایی که فاز رشد کمی دارند، هیچ‌گاه موهای‌شان از سر شانه بلندتر نخواهد شد.

این مساله به طور ژنتیکی در هر فردی وجود دارد و باید بدانید هیچ راهکار خانگی و یا هیچ دارویی نمی‌تواند آن را تغییر دهد.

از پزشک نخواهید دارویی بدهد که رشد موی شما بیشتر شود و بتوانید آن را بیشتر از سرشانه بلند کنید. چنین مساله‌ای در ساختار ژنتیکی شما وجود دارد و نباید بی‌جهت وقت و پول خود را هزینه کنید. اگر این نکته را بدانید، بی‌جهت پول خود را صرف محصولات تبلیغاتی نمی‌کنید.

دکتر پروین منصوری - متخصص پوست و مو

استاد دانشگاه علوم‌ پزشکی تهران

فروغ

1391/12/7   3:10 ب.ظ

منم با کم پشتی موهای اتوسا خیلی مشکل دارم...اخه دختر خیلی بد که موهاش کم باشه...وقتی کوچیک بود دوستداشتم کچلش کنم ولی همسرم اصلا رضایت نداد که نداد..
من خودم وقتی بچه بودم 4-5 بار کچل کردم..الان از هر ریشه موهام 5 مو زده بیرون :)

برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
فروغ

1391/12/7   3:18 ب.ظ

ساحل جون پیغامم کجاست دوستم :)

مرسی رعنا جون...
ولی بااینکه من خودم هزار بار خوندم که مو با تیغ زدن پرپشت نمیشه ولی توی تجربه عملا چیز دیگه ای میبینم :((

sahel

1391/12/7   5:49 ب.ظ

سلام به همه.

فروغ جان پیام رو برات همینجا از نی نی سایت فرستادم :(

رعنا جان پسر دوستیاااااااااااااااا :))))

منصوره جان خب ضرر نمیکنی مواشون رو کوتاه کن :)

رعنا مرسی از مطالبت. من که عمرا حوصله همچین کارایی داشته باشم :)))))))))

آوا ممنون

البته من هم مثل فروغ هر کسی رو دیدم تراششیده بدی ندیده . من خودم کردم هیوا هم همینطور خیلی خوب بود من کرای به این حرفا ندارم علم امروز یچیزی میگه فدار یچیز دیگه.

مکملهای غذایی هم خیلی مهمه بچه ها زینک و آهن
مرسی نفس جانم. دلتو بده به خدا کوتاه کن :)

مامانه رز

1391/12/7   8:34 ب.ظ

منم دوست دداشتم موهای رز رو کوتاه کنم شوهرم نگذاشت حالا هم که زمستون تمومه گناه داره سر عیدی موهاشو بتراشم
و منم مثله رعنا خیلی چیزا خوندم و شنیدم که میگه تراشیدن فایده نداره اما خودمون حتی توی بدنمون میتونیم خلافشو ببینیم(تا وقتی اپیلاسیون می کنیم)
و منم شنیدم آرده نخود و زرده تخم مرغ خوبه البته اگر بتونین بوی تخم مرغ رو دو هفته ای روی سرتون تحمل کنین من که نتونستم

تربچه (مامان مهرسا)

1391/12/7   9:37 ب.ظ

سلام من یه گه گداری به سایت سر میزنم خیلی وقت نمیکنم خواننده خاموشم البته با اجازه تون
دیدم اخرین مطالب در مورد تراشیدن سره خواستم نظر خودم رو بدم
منم سر مهرسا رو کچل کردم دو بار تراشیدم یه کم بهتر شد
خودم هم بچه بودم کچل کردم حالا جدای پرپشت شدنش خیلی خوش حالت شده و خیلی هم راحت شونه میشه هر وقت میرم ارایشگاه اونا از این حالت موم تعریف میکنن

آوا

1391/12/7   9:49 ب.ظ

من هم چند بار کچلم کردن ولی فایده نداشته

زهرا(مامان سبا)

1391/12/7   11:53 ب.ظ

ممنون از همه...
موهای دختر من شکر خدا به پدرش رفته و پر پشته...البته بگذریم که چند وقت پیش جلوی موهاش را با قیچی از ته تراشیده و الان واقعا نمی تونم بگم چه شکلیه دقیقا!! فقط شکر خدا پوست سرش را نبریده!!
من بچه که بودم موهام کمی ریزش داشته...یادمه مامانم برام ماسک حنا و تخم مرغ و این چیزا می گذاشت...
هر چند برای من یادآوری ش مثل کابوسه بس که بدم میومد و بد بو بود و این ها...ولی خب واقعا روی موهام تاثیر بسیار خوبی گذاشت...فکر می کنم گذاشتن ماسک های مختلف خیلی راه خوبی باشه.
اینم بگم که پدرم بچه بودم یه بار کچلم کرده بوده...ولی خب تاثیر خاصی نداشته!
من یه کار بسیار محیرالعقول تر از کچل کردن موی سر کردم!! من دو بار وقتی دخترم نوزاد بود مژه هاش را کوتاه کردم!!! البته این کار توسط مامانم صورت گرفت و الان مژه های دخترم واقعا بلند و پرپشته! جالبه مامانم توی 4 تا بچه ش این کار را فقط برای برادرم کرده بود و الان اون مژه هاش از همه مون بلند و پر پشت تره!!
خلاصه این تجربه ی من بود!
:)

همتم بدرقه ی راه کن ای طائر قدس که دراز است ره مقصد و من نوسفرم...
من.

1391/12/7   11:56 ب.ظ

بی خیال ساحل!!! موهای دختر 3 و نیم ساله رو بتراشم؟!!!!

sahel

1391/12/8   9:15 ق.ظ

lمنصوره باید زودتر میتراشیدی حالا هم دیر نیستا تابستون :))) البته چرا دیره دیگه. :)

مامان رز میتونی نابستون اینکار روب کنی . منهم واقعا بهش اعتقاد دارم.

زهرا جان چه جالب :))))

تربچه جان بسیتر به ما سر بزن. برای من هم این تراشیدن عالی بود :)

آوا :)))))

درباره پوست صحبت کنید بچه ها.کرمها...لوسیونها. از این چیهزا. و درباره موضوع هفته بعد لطفا نظر بدید.

آوا

1391/12/8   10:14 ق.ظ

راجب عینک دودی هم میشه بگین.چه معیاری واسه انتخابش هست.
می ری عینک فروشی ولی نمی دونی چی بخری .به امید بهتر بودن من گرونتره را می خرم.!!!!
ساحل جون اشتباه تایپی بود.ههههههههههه

رعنا ش

1391/12/8   10:54 ق.ظ

من معتقدم که هیچ چیزی کاملا صد درصد و قطعی نیست و همیشه استثنا وجود داره

در مورد تراشیدن موها هم همینطور......شاید برا بعضیها نتیجش خوب باشه.ولی میدونی که باورهای غلط هم زیاده...

مثلا یکی از رسوم فرهنگ ما در قدیم این بوده که بچه که تازه متولد میشد به ابروها و مژه هاش سورمه میکشیدن و میگفتن

اینطوری چشم و ابرو مشکی میشه........در صورتیکه مثلا مامان من واسه داداش کوچیکم این کارو نکرده و از قضا داداشم

از همه ما چشم و ابروش مشکی تره :)............

رعنا ش

1391/12/8   11:09 ق.ظ

بچه ها را از آفتاب نجات دهید

عینک آفتابی، یک انتخاب کاملا ضروری

عینک آفتابی برای کودکان نه تنها یک وسیله صرفا تزئینی نیست بلکه یک انتخاب کاملا ضروری است. حتی به مراتب ضروری تر از بزرگترها. چشم کودکان در مقایسه با بزرگترها خیلیب یشتر در معرض آسیبهای ناشی از اشعه ماورا بنفش قرار دارد. چشم بزرگسالان تنها 10 درصد از اشعه ماورا بنفش خورشید را به خود راه میدهد، در حالی که 75 درصد از این اشعه به چشم کودکان وارد میشود.از طرف دیگر کودکان معمولا نسبت بزرگترها زمان بیشتری را در معرض نور مستقیم آفتاب قرار دارند و به همین دلیل مراقبت و حفاظت از چشمهای آنها دربرابر اشعه UV بسیار ضروری است.

چشم کودکان به مراتب حساستر از بزرگترهاست

چشم کودکان در مقابل نور آفتاب بسیار حساستر از بزرگترهاست.از آنجا که قرنیه و عدسی چشم کودکان بسیار شفاف است،اشعه UV ، بدون برگشت به داخل چشم آنها وارد میشود. در حالی که درا فراد بزرگسال به دلیل تیره شدن قرنیه و عدسی،ناخودآگاه بخش زیادی از این اشعه را منعکس میکند. بنابراین برای درامان ماندن از خطرات بازگشت این اشعه به داخل چشم کودکان توصیه ما به همه پدر و مادرها این است که با استفاده از عینکهای آفتابی و حتی سایه بانهایی که به منظور جلوگیری از آفتاب طراحی شده اجازه ندهد اشعه UV به چشم کودکان آنها آسیب وارد کند.البته بهترین راه برای جلوگیری از این عارضه استفاده از عینکهای آفتابی مورد تا یید است. این عین کها اجازه نمیدهند نور خورشید مستقیم به چشم کودک شما وارد شود. معمولا بین ساعت 10 صبح تا 2بعدازظهر، قرار گرفتن دربرابر اشعه خورشیدبیشترین آسیب را به چشم وارد میکند.بنابراین یادتان باشد هم خودتان و هم کودکانتان درا ین فاصله زمانی حتما از عینک آفتابی مناسب استفاده کنید، چون درا ین فاصله از روز حتی اگر در سایه هم باشید باز هم چشم شما در معرض خطر اشعه UV قرار دارد.

خشکی چشم، خطری که کودکان را تهدید میکند

تاکید برای مراقبت از چشمها در برابر اشعه UV از این روست که قرار گرفتن در برابر این نور باعث خشکی چشم، کاهش حس قرنیه و حتی آب مروارید و بیماری ناخنک چشم میشود. بنابراین مراقبت از چشمان کودکان برای جلوگیری از بروز این بیمار یها در آینده بسیار ضروری است. این مراقبت در فصول بهار و تابستان اهمیت بیشتری پیدا میکند، چون معمولا در این فصول از آنجا که پرتو خورشید با زاویه کمتری میتابد شدت اشعه UV دو برابر روزهای معمول است. بنابراین در ساعات اولیه روز و معمولا بعدازظهر باید بیشتر از همیشه مراقب چشمها به خصوص چش مهای حساس کودکان بود.

توصیه میشود در انتخاب عینک آفتابی برای کودکان از متخصصان چشم مشاوره بگیرید، چون استفاده از عینکهای نامناسب همانقدر آثار سو به دنبال دارد که قرار گرفتن در برابر پرتوهای خورشید. عینکهای غیر استاندارد مردمک چشم را بیش از اندازه باز میکنند بنابراین مقدار بیشتری از اشعه UV را به چشم کودک شما وارد میکنند. پس احتیاط در خرید عینک برای کودکان بسیار ضروری است.

رعنا ش

1391/12/8   11:09 ق.ظ

چطور برای بچه ها عینک بخریم؟!

پدر و مادرها باید در خرید عینک برای کودکان به این نکته توجه کنند که تنها فرق عینکهای آفتابی کودکان با بزرگسالان در رنگ و طرح و ابعاد آنها نیست. به خصوص اینکه استفاده از عینکهای آفتابی غیر استاندارد که توانایی محافظت از چشم در برابر اشعه فرا بنفش را ندارند، به مراتب آسیب بیشتری به چشم وارد میکنند. حساسیت چشم کودکان ایجاب میکند که دقت بیشتری در انتخاب عینکهای آفتابی آنها به خرج بدهیم. بچه ها نیازهای خاص خودشان را دارند. بنابراین باید برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در قدرت بینایی آنها، عینک آفتابی را انتخاب کنیم که مطمئن باشیم در آن از عدسی تصحیح کننده مناسب با قدرت انعکاس بالای اشعه UV استفاده شده است. توصیه من به همه پدر و مادرها این ا ست که برای خرید عینک مناسب به مراکز مجاز که از وزارت بهداشت مجوز دارند، مراجعه کنند. ضمن اینکه بعد از اطمینان از مناسب بودن شیشه عینک در نظر گرفتن فاکتورهایی مانند سبک و راحت بودن قاب عینک هم در یک انتخاب بدون نقص به آنها کمک میکند. ضمن اینکه باید دقت کنید لنز عینک کودک شما حتما ضد ضربه باشد تا هنگام بازی و دویدن در اثر ضربه های احتمالی، آسیبی به چشم او وارد نکند. معمولا لنزهای پلیکربنات انتخاب خوبی هستندچون هم قوی و بادوام اند هم ضد ضربه.

نگران جذب ویتامین D نباشید

یکی از نگرانی های پدر و مادرها ممانعت ضدآفتاب در برابر جذب ویتامین D نور خورشید در پوست کودکان است. در حقیقت این نگرانی از آنجا ناشی میشود که بر اساس پیش فرض های ذهنی این افراد، استفاده از کرم ضد آفتاب در کودکان ساخت ویتامین D در آنها را متوقف می کند، چون اجازه نمی دهد نور خورشید مستقیما با پوست بچه ها در تماس باشد. اما این یک باور کاملا مردود است چون میزانی از اشعه ماورا بنفش که باعث ساخت ویتامین D در پوست می شود، آنچنان محدود است که دفع آن از سطح پوست نمی تواند هیچ خللی در فرآیند جذب ویتامین D ایجاد کند. بنابراین بدون هیچ نگرانی از ویتامین D مورد نیاز کودک باید سطح پوست او را با ضد آفتاب های مناسب بپوشانید تا از عوارضی مثل سوختگیها، تیره شدن رنگ پوست، پیری زودرس پوست و حتی سرطان های پوستی در بزرگسالی جلوگیری کنید.

ضد آفتاب برای کودکان ضروری است

استفاده از ضد آفتاب برای کودکان از 6 ماهگی به بعد کاملا ضروری است. این تاکید هم از این روست که بیشترین تماس و تاثیر اشعه ماورا بنفش خورشید مربوط به 18 سال اول زندگی است. یعنی آثار و حتی عوارض قرار گرفتن در برابر تابش اشعه UV در این دوران 70 تا 80 درصد بیشتر از دوره های دیگر سنی است. به طوری که خیلی از عوارض پوستی که در بزرگسالی دیده می شود، ریشه در مراقبت های پوستی نادرست در برابر اشعه خورشید در دوران کودکی و نوجوانی دارد. به طور کلی، استفاده از ضد آفتاب به خصوص در دوران کودکی و نوجوانی بسیار ضروری تر از دوران میانسالی است.

از حساسیت زا نبودن کرم مطمئن شوید

یادتان باشد برای انتخاب ضد آفتاب بچه ها حتما سراغ محصولات مخصوص کودکان بروید، چون این محصولات جدا از فیزیکی بودن معمولا ملایم تر و مناسبتر هستند.

در ضمن دقت کنید که روی این ضد

آفتاب ها برچسب های بدون مواد تحریک کننده ( no -irritating ) بدون عطر و مواد خوشبو کننده(fragrance free) یا ضد حساسیت (hypoallergenic) قید شده باشد. اما با وجود در نظر گرفتن این موارد قبل از استفاده از ضد آفتاب روی پوست کودک حتما مقدار کمی از کرم را روی قسمت کوچکی از پوست دست کودک امتحان کنید تا مطمئن شوید نسبت به آن کرم حساسیت ندارد. بعد از این مرحله، نیم ساعت قبل از خروج از منزل قسمت هایی از پوست کودک مثل صورت، دست و پاهای او را که در معرض آفتاب قرار میگیرند به خوبی با کرم بپوشانید.

از ضد آفتابهای فیزیکی استفاده کنید

حساس بودن پوست کودکان ایجاب میکند در انتخاب ضد آفتاب مناسب آنها دقت بیشتری به خرج دهید. ضد آفتاب مناسب بچه ها ضد آفتابهای فیزیکی است. این ضد آفتاب ها نور خورشید را منعکس میکنند و همین باعث می شود تماس آنها با پوست هیچ واکنشی به دنبال نداشته باشد.

این در حالی است که ضد آفتاب های شیمیایی نور خورشید را جذب میکنند و همین ریسک واکنش پذیری آنها با پوست حساس کودکان را بالا می برد. کرم های فیزیکی چربی بسیار زیادی دارند و انواع قدیمی آنها مثل اکسیددوزنگ به دلیل رنگ سفیدی که دارند روی پوست کاملا به چشم میآیند، اما ضد آفتابهای فیزیکی جدید این مشکلات را ندارند و تحمل آنها بسیار راحت است. به طوری که حتی به بزرگترها هم توصیه می شود برای پیشگیری از حساسیتهای احتمالی پوستی از این ضد آفتاب ها استفاده کنند. جدا از تاکید بر فیزیکی بودن ضد آفتاب های مخصوص کودکان باید به این نکته هم دقت کنید که ضد آفتاب انتخابی شما باید ترکیباتی داشته باشد که ساختمان های سلولی نارس را محکم کند. ضمن این که نسبت به شستوشو مقاوم باشد تا حتی زمانی که بچه ها به دلیل فعالیت زیاد پوست خود را با آب می شویند کرم اثر خود را از دست ندهد.

از 3 سالگی عینک آفتابی بزنید

معمولا بچه ها از 2 سالگی به خاطر آمادگی که از نظر توانایی های جسمی پیدا می کنند بیشتر از گذشته در فضاهای باز و خارج از منزل حضور پیدا می کنند. بنابراین از همین سن استفاده از عینک آفتابی برای آنها ضروری است، اما از آنجا که معمولا این بچه ها به دلیل کنجکاوی زیاد تحمل نگهداشتن عینک روی چشم را ندارند، بهتر است برای حفاظت از چشم آنها از کلاه های لبه دار یا سایه بان های آفتابگیر استفاده کنید. اما از 3 سالگی باید کودکان را برای استفاده از عینکهای آفتابی استاندارد آموزش بدهید به طوری که یاد بگیرند بدون روی چشم داشتن عینکهای آفتابی از منزل خارج نشوند.

برگرفته از سایت شهرزاد

آوا

1391/12/8   11:20 ق.ظ

ممنون رعنا جون

به روز رسانی خودکار نوشته ها:
صفحه 242 از 329 |< <237238239240241242243244245246>>|

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.515625 seconds