صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   سه شنبه، 31 اردیبهشت 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

بیماری پنیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

نانازي

1390/1/20   9:06 ق.ظ

سلام می خواستم بدونم کسی از این بیماری (پنیک-بیماری هراس)اطلاعی داره؟کسی دچارش بوده؟درمانش چیه؟ممنون می شم

سارا(مامان جانان)

1390/1/20   9:07 ق.ظ

اصلا چی هست ؟

نازنين

1390/1/20   9:11 ق.ظ

سلام نانازی جون. بیماری پانیک یک نوع بیماری روانپزشکیه فرد هر چند وقت یک بار دچار حمله اون میشه. علائمش به صورت : تعریق، افزایش ضربان قلب و ... است که همراه با احساس ترس است که فرد فکر میکنه هر لحظه ممکنه بمیره. درمانش هم داروهای ضد افسردگیه

نسيم

1390/1/20   9:48 ق.ظ

پنیک یه حمله کوچولوه که گاهی شخص رو در ابتدا خیلی میترسونه...
اما در حقیقت فقط ریختن بی موقع آدرنالین توی خونه... آدرنالین هرمونیه که موقع ترس ترشح میشه و شما رو وادار به فرار میکنه... واسه همینه که موقع حمله احساس میکنی باید بلند بشی... فرار کنی.. دستات خیس میشه و تپش قلبت میره بالا... نفس نفس میزنی و انگار یه مایع داغی میریزن توی دست و پات...

بهترین راه درمانش اینه که بدونی توی بدنت اتفاق خاصی نمی افته و یه هرمون الکیه...

بشین سر جات.. نفس عمییق بکش و بذار حمله رد بشه که معمولا خیلی سریع رد میشه...

وقتی بلند بشی و راه بیوفتی خوذ به خود ترست رو تشدید میکنی و باعث میشی که آدرنالین بیشتری ترشح بشه...

داروهایی هست که متونی استفاده کنی....
اما سعی کن اگه ناچاری استفاده کنی سراغ داروهای ضد افسردگی نری چون حمله پنیک افسردگی نیست!

یکی از قرصهای موثر پروپرانولول هست که هم دوزش پایینه.. هم اعتیاد آور نیست و هم اینکه ضربان قلب و همه ناراحتی هایی که تو پنیک بهت دست میده رو کنترل میکنه...

امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت بکنم

نارسيس

1390/1/20   3:21 ب.ظ

دوست من بعد یه مدت فشار کار فوت پدرش و ماموریتهای دائمی همسزش دچارش شد با کمک و همراهی خانواده همسر و چند ماه مرخصی بدون حقوق و مسافرت کم کم دوز داروهاش کم شدو ونهایتا قطع شد الان هم خوبه دکتر هم موثره و مشاوره

برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
tara

1390/9/12   11:17 ق.ظ

من پنیک دارم .دارو درمانی و رفتار درمانی میکنم

نرجس

1390/9/12   1:16 ب.ظ

حتما روانپزشک و روانشناس برین. بیماری خیلی آسونیه تو درمان. ولی همین طوری ولش نکنید!!

پیامبر (ص) : سوگند به آن که جز او خدایى نیست، هیچ بنده مؤمنى به خدا گمان نیک نبرد، مگر این که خداوند مطابق همان گمان با او عمل کند؛ زیرا خداوند کریم است و همه خوبیها به دست اوست و شرم دارد از این که بنده مؤمنش به او گمان نیک برد و او خلاف گمان و امید بنده رفتار نماید.
tara

1390/9/21   11:37 ب.ظ

نرجس جون از پنیک چیز خاصی هست که بدونی آخه من تازه یک ماهه فهمیدم پنیک دارم 3ماه پیش دچار اولین حمله شدم و ?1 ماه پیش فهمیدم پنیکه من بعد ازدواج از تهران اومدم جنوب و موقع حملات پانیک شدیدا از اینکه اینجام و قراره اینجا زندگی کنم میترسم در صورتی که در حالت طبیعی اصلا نمیترسم از اینجا موندن و 6 ماهه که اومدم اینجا

saba

1391/4/12   12:03 ق.ظ

اینا بیماری های عجیبه همش ریشه اضطرابی داره منم فکر کنم دارم .خیلی بدبختیه این بیماری ادم از زندگیش لذت نمیبره

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 9.301758E-02 seconds