صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   شنبه، 28 اردیبهشت 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

پسردار شدن

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

ونوس

1389/11/17   1:42 ق.ظ

سلام دوستان، من دنبال داروخانه ای توی اصفهان میگشتم که کیت تخمک گذاری داشته باشه که به اینجا رسیدم.پسر و دختر هر دو موهبت پروردگارن.اما خب طبیعیه که هر انسانی چیز خاصی رو دوست داشته باشه.در مورد بچه هم همینطوره البته سالم بودنش از هر چیزی مهم تره.من این مطلبی رو که میخوام واستون بذارم از توی یه سایت پیدا کردم.البته در مورد پسر دار شدنه.در کل محیط رحم برای پسر دار شدن باید قلیایی باشه و برای دختر دار شدن اسیدی.در ضمن زمان ارگاسم خانم اگر با همسرش همزمان باشه بچه پسر میشه.چون اسپرم های y فرز و کوچکن و به محیط لغزنده تری نیاز دارن تا به تخمک برسن. نظر به اینکه تعداد زیادی از خانمها در رابطه با شستشوی عمقی با جوش شیرین از من سوال کردند و من خودم مخالف این قضیه هستم در نتیجه متنی را که در این رابطه پیدا کردم برایتان میگذارم . بهترین روش برای پسر دار شدن از نخستین روز عادت ماهانه زن و شوهر بایستی روزانه مقداری خرما و چند بار جوشانده‏ی ریشه‏ی کاسنی میل نمایند در روزهای انعقاد نطفه که معمولا از روز یازدهم تا هجدهم متغیر است بایستی پدر خرمای زیاد و غذاهای گرم مثل پسته، بادام، فندق، مویز و نارگیل میل نماید و مادر بایستی یکی دو بار جوشانده کاسنی خورده و محیط خون و رحم خود را قلیایی کند. شستشو با قلیاییات‏ عده‏ای دستور می‏دهند که برای قلیایی کردن محیط رحم بهتر است یک ساعت قبل از آمیزش رحم را با محلول ده درصد جوش شیرین شستشو دهند طبق آزمایشهایی که در این مدت شده است محلولات قلیایی نطفه را کشته و از ایجاد جنین جلوگیری می‏کنند و بنظر ما اگر هم نطفه منعقد شود آنرا ضعیف کرده و ممکن است نوزاد ناقص شود پس بهترین رویه قلیایی کردن خون بوسیله خوردن میوه‏هایی که هنر آنها قلیایی کردن است می‏باشد این میوه‏ها عبارتند از انگور، توت فرنگی، تمشک، زرشک، مرکبات و میوه‏های ترش و برای احتیاط نیز می‏توان یک قاشق چایخوری جوش شیرین خورده و اگر بخواهند از خارج محیط را قلیایی کنند بنظر من کافی است که یک قاشق جوش شیرین در یک استکان آب جوش حل کرده یک پنبه به آن آغشته کرده بردارند و بلافاصله آنرا در بیاورند و پس از یک ساعت آمیزش را انجام دهند. زبان خوراکیها جلد یک دکتر غیاث الدین جزایری

ونوس

1389/11/17   1:45 ق.ظ

همه ی خطوط با هم یکی شد.ازخط ششم مربوط به سایتی که گفتم.امیدوارم موفق باشید و زندگی شیرینی رو در کنار عزیزانتون داشته باشید

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.046875 seconds