مامان نخودی جون نسکافه ای روشن حتما کرده بودی من خودم خیلیا رو دیدم اکثرا که نسکافه ای کرده بود این رنگی شده بود میتونستی بری یکم تیرش کنی اگه که بد شده بود...به هرحال وظیفه آرایشگره رنگ مورد نظرتو دربیاره
زندگی زیباست زشتی های آن تقصیر ماست در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست
منم دودل بودم چکارکنم ولی بااین آماری که از نسکافه ای بدست اومد شنبه نسکافه ای میکنم ولی قبلاکه زیتونی کرده بودم خیلی بهم میومد سنم بالانرفته بود وبا یک رژ لب و یک مداد چشم کلی تغییر میکردم پوستم هم سبزه است
هیلا جون به پایه مو بستگی داره و اینکه چه رنگی روش بوده و آیا رنگ موی خودت بوده یا مو رنگ شده است. بخاطر همین مختلف در میاد باید چند بار رنگ ساژ بشه تا رنگ اصلی دربیاد
من متوجه نشدم برای اوناییکه پوستشون روشنه کدومش خوبه.من پوستم سفیده.صورتم کاملا گرد.چشمامم قهوه ای.موهام مشکیه ولی پرکلاغی نیست.زیتونی به من میاد یا نسکافه ای؟میخوام جوونتر از اینی که هستم به نظر بیام.)25سالمه)میشه مارک و شماره رنگ بذارین؟خیلی ممنون
بسیار نادر هستند کلماتی که ارزششان بیشتر از سکوت باشد."هانری دونومتر"
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.