صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   چهارشنبه، 1 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

اقدام به بارداری بعد از سقط

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

صفحه 1 از 41234>>|

آزاده(مامان اميرحسين )

1387/9/24   11:53 ق.ظ

سلام به همه خانمهای گل من 3 ماه پیش یه نی نی از دست دادم البته تو هفته 6 الان دوباره تصمیم به نی نی دار شدن دارم به نظرتون میتونم این کارو بکنم

momo 24

1388/9/28   10:15 ب.ظ

سلام به همه
من تازه عضو شدم ولی از قبل از بارداری مطالب را مد خوندم . من در حاملگی اولم سقط کردم روز تولدم عزیزم را از رحم خارج کردم. قلب نی نیم هفته8 ایستاده بود . 25ابان88 هیچوقت یادم نمی ره من عاشق بچم 2ماه دیگه می خوام دوباره حامله باشم دلم یه شونه می خواد تا گریه کنم روزی که نی نی رفت شوهرم گفت نمی خوام زنم ضعف نشون بده بعد از اون روز نگذاشتم کسی جز خنده از من ببینه . ولی اهالی نی نی سایت من اینجا همدل دارم . رشتم زنتیک بوده من همه بیماری ها دلیل سقط ها را خوندم به من امید بدین که خدا به منم نی نی میده سالم صالح بگین که دیگه دلم نمیشکنه . به منم امید بدین خسته شدم از بس به هیچکس نگفتم که می ترسم ولی 2ماه بارداری انقدر شیرین بود که دلم ضعف می ره واسه نی نی خودم خدایا به همه ی مادرا نی نی سالم بده

momo 24

1388/9/28   10:21 ب.ظ

mina jan salam azizam
na irad nadare asid folik nakhordi az emrooz bokhor ba hamahangie dret asid folik baraye ine ke shekafe nokha ijad nashde va baraye in tajviz mishe ke barkhi too mavade ghazaishoon ghani az asid folik nist va ghabl az bardari khordanesh faghat baraye adat hast va amade kardane sharayet baraye hamelegi azizam mamanaye ma bedoone asid folic hamele shodan maha salemim pas natars

باران

1388/10/14   11:30 ب.ظ

سلام به همه-منم نینیمو تو 10 هفتگی به خاطر تشکیل نشدن قلبش از دست دادم-این ماه واسه بارداری مجدد اقدام کردم نمیدونم چی میشه و حسابی نگرانم----تو رو خدا واسه منم دعا کنید---

نامي

1388/10/20   3:54 ب.ظ

سلام... منم 16 آذر بچمو در هفته نهم از دست دادم. بچه من قلبش نمی زد. الان یک ماه از سقطم میگذره. دکتر گفت که اسید فولیک و قرص آهن بخورم بعدش برم واسه بارداری مجدد اقدام کنم . اما روحیه ام رو کاملاً از دست داده ام.خیلی به نی نی ام وابسته شده بودم . الان کارم شده همش گریه و ... خیلی زودرنج شده ام... نمی دونم با این روحیه ضعیف می شه بارداری موفقی داشته باشم یا نه؟ برام دعا کنین.

نامي

1388/10/20   3:55 ب.ظ

سلام... منم 16 آذر بچمو در هفته نهم از دست دادم. بچه من قلبش نمی زد. الان یک ماه از سقطم میگذره. دکتر گفت که اسید فولیک و قرص آهن بخورم بعدش برم واسه بارداری مجدد اقدام کنم . اما روحیه ام رو کاملاً از دست داده ام.خیلی به نی نی ام وابسته شده بودم . الان کارم شده همش گریه و ... خیلی زودرنج شده ام... نمی دونم با این روحیه ضعیف می شه بارداری موفقی داشته باشم یا نه؟ برام دعا کنین.

نامي

1388/10/20   4:05 ب.ظ

سلام... منم 16 آذر بچه ام رو هفته نهم از دست دادم. قلبش نمی زد . الان یک ماه از سقطم میگذره. دکتر گفته اسید فولیک و قرص آهن بخورم و بعدش برم واسه بارداری مجدد اقدام کنم . اما روحیه ام را کاملاً از دست داده ام . خیلی وابسته نی نی ام شده بودم . الان کارم همش شده گریه و ... خسته شده ام ... نمی دونم با این روحیه ضعیف میشه بارداری موفقی داشته باشم یا نه؟ تور رو خدا برا منم دعا کنین.

برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
سبا

1388/10/22   10:25 ق.ظ

مامی جون چه خوب به این زودی توکل به خدا کن اگه آماده نیستی خوب یک کم بیشتر صبر کن.

آرتين

1388/11/5   12:33 ب.ظ

سلام دوستای گلم

من همون آرتینم که دو قلو باردار بودم ولی تو 24 هفتگی زایمان کردم دوتا نی نی گلم رو از دست دادم تو اون مدت خیلی از شماها از وضع من خبر داشتید و یا شاید نقطه امیدی بودم که بعداز یه سقط تو دوماههگی حالا یه بارداری موفق اونم دو قلو ولی چه میشه کرد کارایی خدا اینقدر حکمت داره که فقط شکرش رو میکنم و بازم ازش نی نی میخوام ...............................

بعداز این حرفا میخوام بگم که چطور میگن توبه گرگ مرگه حالا حساب من شده بعداز اون همه سختی و از دست دادن نی نی هام فکر نمیکردم بازم بچه بخوام ولی یاد خوش روزایی بارداریم بازم دلم میخواد اقدام کنم ولی بچه ها من دکتر رفتم و برام عکس رنگی نوشته اخه من رحمم دو شاخه حالا موندم حتما من باید این کار رو بکنم یا نه چون میخوام از فروردین بازم حامله بشم خانمایی گل میخوام اگه کسی با شرایط من بوده الان یه نی نی دار برام بگید که چکاری کرده .......................................................... دوستتون دارممممممممممممممممممممممم

pishi

1388/11/6   2:37 ب.ظ

سلام به همه بچه ها منم اقدام کردم ولی از اولش همش خونریزی داشتم تا اینکه دو روز پیش رفتم سونو داخلی هیچی دیده نشد نمی دونم چی شد سقط بود یا اصلا نی نی نبود ولی این دو هفته مردم از دل دردو کمر درد .حالا دکترم آهن وفولیگ اسی بهم داده دارم میخورم

pishi

1388/11/6   2:40 ب.ظ

آهن وفولیک اسید .گفت میتونم دوباره بعد از بند اومدن خونریزی اقدام کنم

مامي غزلي

1388/11/6   6:17 ب.ظ

ارتین جون
واقعا متاسفم
منم یک بار پارسال توی هفته ده سقط داشتم
همیت 5شنبه پیش هم توی هفته هیجده گل پسرمو با زایمان طبیعی از دست دادم
حالت رو می فهمم
باید کلی آزمایش بدم و منتطرم سریعتز وقتش برسه و دوباره اقدام کنم

برات دعا می کنم عزیزم تا خدا بهت قدرت بده

Lilypie Maternity tickers
ويشكا

1388/11/6   10:31 ب.ظ

سلام من تازه عضو شدم ولی همیشه مطالب رو میخوندم منم مرداد ماه سقط داشتم که خیلی خیلی ناراحت کننده بود الان 2ماهه که گذاشتم باردار شم ولی هنوز نشدم تازه من که همیشه پریودیم منظم بود الان ?? روزه که نشدم دکتر برام آمپول پروژسترون نوشت که نزدم و میخوام قرصشو بخورم .خیلی خوشحالم که میبینم همه با هم مشترکیم این بهم امید میده دوست دارم باهاتون آشنا بشم

ويشكا

1388/11/6   10:31 ب.ظ

سلام من تازه عضو شدم ولی همیشه مطالب رو میخوندم منم مرداد ماه سقط داشتم که خیلی خیلی ناراحت کننده بود الان 2ماهه که گذاشتم باردار شم ولی هنوز نشدم تازه من که همیشه پریودیم منظم بود الان ?? روزه که نشدم دکتر برام آمپول پروژسترون نوشت که نزدم و میخوام قرصشو بخورم .خیلی خوشحالم که میبینم همه با هم مشترکیم این بهم امید میده دوست دارم باهاتون آشنا بشم

آواي مامان

1388/11/7   9:24 ق.ظ

آرتین و غزل عزیز من تازه عضو سایت شدم و چند روز پیش توی ?? هفتگی یه دو قلو از دست دادم . حال شما هارو می فهمم. به هر نتیجه رسیدید به من هم بگید من تازه باید ?? برم دکتر. بهم بگه اوضاعم چه جوریه اما دوستم ماماست میگه تا یک سال ونیم دیگه بهتره فکر بجه رو نکنم چون رحمم خیلی بزرگ شده به خاطره دوقلو بوده. به شما چی گفتن؟؟ منو راهنمایی کنین!!!!!

مامي غزلي

1388/11/7   12:27 ب.ظ

آوای مامان
دکتر به من گفته باید یک سری کامل آزمایش بدم تا دلیل سقط معلوم شه
مخصوصا که دومی بزرگ بوده و توی رحمم مرده
اگر دلیلش پیدا شه و مورد خیلی پیچیده ای نباشه اردیهشت می تونم دوباره اقدام کنم در غیر اینصورت احتمالا میره برای تیر و مرداد

آواي مامان

1388/11/7   12:49 ب.ظ

غزل جان منم تو توی هفته پیش درهفته نوزدهم بارداریمو از دست دادم . دکتر برات آزمایش خون نوشته؟

نازلي

1388/11/7   1:42 ب.ظ

سلام به همگی
من نازلی هستم و ماه پیش نی نی ام رو در هفته 8 از دست دادم چون قلبش نمی زد....با اولین اقدام هم حامله شده بودم......مجبور شدم کورتاژ کنم و خیلی ضربه خوردم هم روحی و هم جسمی.....خیلی ناراحتم وهمش فکرای بد می کنم....احساسات شما ها رو درک می کنم و امیدوارم خدا به هممون نی نی سالم بده و برامون نگه داره و به دنیا بیاریمشون و بهشون شیر بدیم.......
راستش من می خوام دکترم رو هم عوض کنم ......می خوام برم پیش دکتر امینی یا شادانلو....اگر کسی پیشنادی داره لطفا منو راهنمایی کنه.......

مامي غزلي

1388/11/7   3:12 ب.ظ

نازلی جون
انشاالله همین بار سقط آخرت هست و به زودی باردار میشی... فکر بد هم اصلاً نکن که هیچ کمکی به تو و نی نی بعدیت نمی کنه
من خیلی ها رو توی همین سایت میشناسم که بعد از یک یا دو سقط الان باردارن و کوچکترین مشکلی هم ندارن
دکتر خود من خانم شکیبا خداداد هستش که به نظر من فوق العادس چون توی این دوران سخت خیلی بهم کمک روحی کرده..... تعریف این دوتا دکتری هم که میگی زیاد شنیدم

موفق باشی عزیزم

مامي غزلي

1388/11/7   3:39 ب.ظ

آوای مامان
اینا آزمایشای منه:

به روز رسانی خودکار نوشته ها:
صفحه 1 از 41234>>|

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 9.179688E-02 seconds