دوستان سلام من تازه فهمیدم باردارم و میخوام تمام تلاشم را بکنم که بچه سالم و باهوش بشه البته خدا باید بخواد ولی من هم نباید دست روی دست بگذارم. به خاطر همین تصمیم گرفتم از کندر شروع کنم منتها نمیدونم چه جوری مصرف باید بکنم و به چه اندازه و تا کی؟ خود صاحب عطاری گفت پودرش کن و بعد با یک قاشق عسل بخور ولی شنیدم که مصرف عسل در اوایل بارداری باعث سقط میشه! لطفا کمکم کنید.
مبارکه عسل نخور خوب نیست گرچه برای خیلی ها اثر نداره ولی چون بار اولته بهتره احتیاط کنی راستش خیلی از دکترها عقیده دارن مصرف زیاد کندر باعث بیش فعالی بچه میشه! من یه مدت میخوردم ولی دکترم گفت مصرف نکنم. اگه به کتاب علاقه داری کتاب بخون مطمئن باش موثره سیب و به هم زیاد بخور خیلی خوبه سالم باشید جفتتون
سلام شیما جان بهت تبریک میگم............منم دوست داشتم نحوه مصرف کندر رو بدونم....اما خیلی چیز های دیگه هست که هوش بچه رو زیاد میکن مثل مویز و انجیر خشک و همین قرص آهن و فولیک اسید هم تاثیر داره
کندر رو فقط باید سه ماهه اول بخوری چون بعدش باعث بیش فعالی بچه میشه... من که ویار داشتم نمیتونستم بخورم... عسل هم میگن سه ماه اول نخور چون آنتی بیوتیک داره.
سلام من تازه عضو این سایت شدم. هفته 16 بارداری را سپری می کنم. اصلا کندر نخوردم ولی کسی را می شناسم که تا ماه آخر خورد ولی بچه اش به نظر من معمولیه بهتر از کندر کنجد و کشمش
عزیزم من خودم تجربه کردم- بچه باهوش نمی شه بلکه پیش فعال وشدیدا شیطون وبازی گوش میشه اصلا دقت نمدکنه وقتی هم به دنیا میاد تا مدتها گریه میکنه اینهارو زن داییی هم که کندر خورده بود داشت- هر چیز گیاهی خوب نیست دکتر میگفت خیلی چیزهای گیاهی است برای سقط استفاده می شود
کندر برای هوش بچه مفیده و هیچ ضرری هم نداره. من خیای ها رو میشناسم استفاده کردن از اول تا ماه نهم و بچشون هم بیش فعال نشده و باهوش شده. هر روز یک دانه به اندازه عدس!
من از ماه دوم تا ماه هشتم هر روز کندر میخوردم و اونم به اندازه یه عدس پسرم فوق العاده باهوش و زرنگ هست و الان 3 سال و 8 ماهشه اصلا هم بیش فعالی نداره و همینطور نوزادی خیلی آرومی داشت البته خواهرم اصلا از این چیزا نخورده بود (25 سال پیش) و دخترش بیش از اندازه گریه میکرد همین خواهرزاده گریه ای سر پسر خودش کندر خود و یه بچه بیش از حد آروم و خوبی داره این جور موارد ربطی به گریه و بی قراری بچه نداره خیالتون راحت. این موضوع را خودم از چندین دکتر پرسیدم و به تجربه بهم ثابت شد
سلام من توی اینترنت سرچ کردم دکترها گفتن خوردن 1 ماه کندر آن هم به اندازه یک عدس کافیه و باید جویده بشه. و این یک ماه باید حتما بعد از چهار ماهگی باشه.
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.