2737
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
• کیک و شیرینی
بیسکویت لیدی فینگرمواد لازم
تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
شکر دانه ریز و نرم ۷۰ گرم‬
‫آرد گندم ۶۰ گرم‬
‫آرد ذرت ۶۰ گرم‬

طرز تهیه
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید, در ۲ تا ظرف جداگانه بریزید.
سفیده ها رو با همزن بزنید تا حجیم بشن و فرم بگیرند, طوری که وقتی ظرف رو وارونه میکنید, از ظرف نریزه و خطوط پره های همزن روی اون بمونه!
حالا شکر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید.
زرده ها رو جداگانه با چنگال بزنید و بعد به آرامی با سفیده ها مخلوط کنید.
آرد گندم و آرد ذرت رو جداگانه ۳ تا ۴ بار الک کنید و خیلی آروم با مخلوط بالا ترکیب کنید و با لیسک و دورانی از یک جهت هم بزنید تا پف سفیده نخوابه!
حالا مواد رو در قیف با سرماسوره به قطر ۱ سانت و نیم بریزید و کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید و مواد رو به صورت نواری به اندازه ۵ تا ۶ سانت یا یک بند انگشت, روی کاغذ بچینید.
حالا مواد رو در سینی ۱۰ دقیقه استراحت بدید و بعد در طبقه دوم فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد یا ۳۰۰ فارنهایت به مدت ۵ دقیقه بذارید تا کمی طلایی بشن.
وقتی بیسکویت ها پخت و کمی طلایی شد, اونا رو از فر در بیارید و بذارید چند دقیقه توی سینی بمونه, بعد روی توری فلزی بچینید تا خنک و ترد بشن.
نکات

بیسکویت لیدی فینگر به عنوان پایه دسر تیرامیسو هست.
میتویند وقتی لیدی فینگرها رو در سینی چیدید, روی اونا کمی پودر قند الک کنی
برای تهیه نوع شکلاتی, مقدار آرد ذرت رو ۵۰ گرم بریزید و ۱۰ گرم باقیمانده رو پودر کاکائو بریزید. و زمان پخت رو ۲ دقیقه افزایش بدید.
اگر شکر رو به یکباره به سفیده اضافه کنید, سفیده آب میندازه و دیگه فرم نمیگیره!

مامان سه قلوهای زلزله🤕🤒🤯
2738

● طرز تهیه تیرامیسو
زرده و سفیده را از هم جدا کنید و هر یک را در ظرف های جداگانه بریزید. شکر به زرده اضافه و با همزن برقی مخلوط کنید. البته ظرفی که این مخلوط در آن در حال آماده شدن است را در ظرفی که آب در آن در حال جوشیدن است، بگذارید و محتویات ظرف را ۱۰دقیقه با هم مخلوط کنید. از سوی دیگر، یک قاشق غذاخوری باقیمانده از شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه و با همزن آن را آنقدر هم بزنید تا کاملا حالت پفکی به خود بگیرد و با وارونه کردن ظرف بیرون نریزد. ماسکارپونه را به سفیده اضافه کنید و هم بزنید. سپس زرده را بیفزایید و مواد را با قاشق پلاستیکی بسیار نرم مخلوط کنید به طوری که پف سفیده از بین نرود. با این کار کرم تیرامیسو آماده شده است. بهتر است قبل از تهیه کرم این دسر، قهوه را دم کنید و بگذارید کمی خنک شود. حالا لیوان های کوتاه و دها ن گشادی را بردارید و کف آنها کمی کرم تیرامیسو بریزید، سپس برای چند لحظه بیسکویت ها را در قهوه قرار دهید و بردارید و روی کرم قرار دهید. روی بیسکویت ها را با کرم بپوشانید و آنقدر این کار را تکرار کنید تا لیوان ها از نیمه شان پرتر شوند. در انتها روی مواد پودر کاکائو بپاشید و دسرها را ۴۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا برای سرو آماده شوند.


● مواد لازم برای تیرامیسو (برای ۴ نفر)
بیسکویت مخصوص تیرامیسو/۲۰۰گرم/۵۲۰کیلوکالری
تخم مرغ/۳عدد/۳۰۰کیلوکالری
پنیر ماسکارپونه/۲۵۰گرم/۴۰۰کیلوکالری
شکر/۴قاشق غذاخوری/۱۳۰کیلوکالری
قهوه تلخ/۴فنجان/۰کیلوکالری
پودرکاکائو/به میزان دلخواه/۰کیلوکالری



۷ راز تیرامیسو

تیرامیسو یکی از دسرهای معروف ایتالیایی هاست. این دسر به همان اندازه در ایتالیا معروف است که قطاب یزدی در ایران. معنای لغتی تیرامیسو �بینداز بالا� است. این دسر در میلان به قدری خوش طعم تهیه می شود که دوست دارید آن را با ظرف میل کنید اما برای تهیه تیرامیسو، باید نکته هایی رعایت شود که به هرچه خوشمزه تر شدن آن کمک می کند:

۱. پنیری که در تهیه این دسر به کار می رود، باید از نوع خامه ای و بدون نمک باشد. در میان انواع پنیرها، بهترین انتخاب، پنیر ماسکارپونه است و استفاده از پنیرهای خامه ای معمولی که طعم شوری دارد، طعم تیرامیسو را خراب خواهد کرد.

۲. نباید هر بیسکویتی را برای تهیه تیرامیسو استفاده کرد. برخی از بیسکویت های طعم دار استفاده می کنند در حالی که این دسر بیسکویت خاص خود را دارد که به نام �لیدی فینگر� معروف است؛ بیسکویتی شکری و با بافت اسفنجی. اگر این بیسکویت در دسترس نبود، می توان از کیک اسفنجی ساده نیز استفاده کرد.

۳. بهترین قهوه برای تهیه این دسر، قهوه اسپرسو است که باید کاملا تلخ و سیاه باشد. هرگز نباید از قهوه شکردار، شیردار یا نسکافه ای برای تهیه تیرامیسو استفاده کرد.

۴. غوطه ور کردن بیسکویت ها در قهوه به مدت طولانی اشتباه است. باید بیسکویت را به اندازه شمارش اعداد از یک تا ۵ در قهوه قرار داد و فورا خارج کرد.

۵. برای آنکه بوی زحم تخم مرغ گرفته شود، باید زرده و سفیده حتما جداگانه زده شوند و ابتدا پنیر با زرده مخلوط و سپس زرده به سفیده زده شده افزوده شود. در این صورت کرمی نرم، سبک و پف دار به دست می آید که بویی نمی دهد. ریختن کمی وانیل در این مخلوط طعم بهتری به آن می دهد.

۶. ظرف مناسب سرو این دسر، ظرف شیشه ای است تا لایه های دسر در آن دیده شود. قابل مشاهده بودن طبقات دسر، لذت خوردن آن را چند برابر می کند.

۷. خوردن تیرامیسو آدابی دارد؛ باید قاشق را در عمقی ترین قسمت فرو برد و سپس تکه ای از آن را کند و بالا آورد. در این صورت، وقتی قاشقی از آن را در دهان می گذارید، بهترین طعم را حس خواهید کرد. اگر ابتدا لایه های فوقانی را میل کنید و بعد لایه های زیرین خورده شوند، چندان درست نیست و نشان از این دارد که با آداب خوردن این دسر آشنایی ندارید و تیرامیسوخور واقعی نیستید.

مامان سه قلوهای زلزله🤕🤒🤯
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز