• کیک و شیرینی
بیسکویت لیدی فینگرمواد لازم
تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
شکر دانه ریز و نرم ۷۰ گرم
آرد گندم ۶۰ گرم
آرد ذرت ۶۰ گرم
طرز تهیه
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید, در ۲ تا ظرف جداگانه بریزید.
سفیده ها رو با همزن بزنید تا حجیم بشن و فرم بگیرند, طوری که وقتی ظرف رو وارونه میکنید, از ظرف نریزه و خطوط پره های همزن روی اون بمونه!
حالا شکر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید.
زرده ها رو جداگانه با چنگال بزنید و بعد به آرامی با سفیده ها مخلوط کنید.
آرد گندم و آرد ذرت رو جداگانه ۳ تا ۴ بار الک کنید و خیلی آروم با مخلوط بالا ترکیب کنید و با لیسک و دورانی از یک جهت هم بزنید تا پف سفیده نخوابه!
حالا مواد رو در قیف با سرماسوره به قطر ۱ سانت و نیم بریزید و کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید و مواد رو به صورت نواری به اندازه ۵ تا ۶ سانت یا یک بند انگشت, روی کاغذ بچینید.
حالا مواد رو در سینی ۱۰ دقیقه استراحت بدید و بعد در طبقه دوم فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد یا ۳۰۰ فارنهایت به مدت ۵ دقیقه بذارید تا کمی طلایی بشن.
وقتی بیسکویت ها پخت و کمی طلایی شد, اونا رو از فر در بیارید و بذارید چند دقیقه توی سینی بمونه, بعد روی توری فلزی بچینید تا خنک و ترد بشن.
نکات
بیسکویت لیدی فینگر به عنوان پایه دسر تیرامیسو هست.
میتویند وقتی لیدی فینگرها رو در سینی چیدید, روی اونا کمی پودر قند الک کنی
برای تهیه نوع شکلاتی, مقدار آرد ذرت رو ۵۰ گرم بریزید و ۱۰ گرم باقیمانده رو پودر کاکائو بریزید. و زمان پخت رو ۲ دقیقه افزایش بدید.
اگر شکر رو به یکباره به سفیده اضافه کنید, سفیده آب میندازه و دیگه فرم نمیگیره!