سلام بچه ها من هفت ماهم هست و هنوز واسه پسملی اسم انتخاب نکردم میشه اسمای قشنگ بهم معرفی کنید فقط دوست دارم اسمش ایرانی باشه اسم مذهبی نمی خوام بذارم ممنون میشم بهم معرفی کنید
گیرم که باخته ام!!!اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد.شوخی که نیست , من شاه شطرنجم!!!تخریب می کنم آنچه را که نمی توانم باب میلم بسازم.آرزو طلب نمیکنم، آرزو میسازم.لزومی ندارد من همانی باشم که تو فکر میکنی،من همانی ام که حتی فکرش را هم نمی توانی بکنی.زانو نمی زنم، حتی اگر سقف آسمان، کوتاهتر از قد من باشد!زانو نمی زنم، حتی اگر تمام مردم دنیا روی زانوهایشان راه بروند! مـــن زانــــو نمــی زنــــم. . .
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.