2737
2734
ته چین مرغ توی قابلمه روی گاز یا توی ظرف پیرکس تو فر بهتر میشه؟ مرسی مهمون دارم می خوام ته چینم خوب بشه؟ همیشه تو قابلمه می درستیدم حالا می خوام تو فر درست کنم. ولی می ترسم به طرف بچسبه
به درخت نگاه کن...

قبل از اینکه شاخه هایش زیبایی نور را لمس کند

ریشه هایش تاریکی را لمس کرده...

گاه برای رسیدن به نور،باید از تاریکی ها گذر کرد...
من یبار تو فر درست کردم بد نشد.اما میگن قابلمه بهتره
حالا برا من سوال شده ایا میشه تو پلو پز بریزیم موادش رو روشن کنیم تو پلو پز بپزه
سرت را بر شانه ی خدا بگذار تا او با نوازش های دستان مهربانش قصه ی عشق را چنان زیبا برایت بخواند که نه از دوزخ وحشت کنی و نه از بهشت به رقص درآیی ، نه از نداشتن چیزی غصه بخوری و نه از نداشتن کسی . . .


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
مامان منم تو پلوپز درست میکنه خوب میشه. ولی من قلق پلوپزمو نیدونم
به درخت نگاه کن...

قبل از اینکه شاخه هایش زیبایی نور را لمس کند

ریشه هایش تاریکی را لمس کرده...

گاه برای رسیدن به نور،باید از تاریکی ها گذر کرد...
2738
مریم گلی درجه فر و طبقه چی؟نمیچسبه؟آبروم جلوی مهمونام بره
به درخت نگاه کن...

قبل از اینکه شاخه هایش زیبایی نور را لمس کند

ریشه هایش تاریکی را لمس کرده...

گاه برای رسیدن به نور،باید از تاریکی ها گذر کرد...
سلام من همیشه تو فر با ماهیتابه لبه دار درست میکنم، خیلى خوب میشه ، ولى دوبار تو ظرف پیرکس درست کردم چسبید و یه کم ته گرفت با اینکه خیلى حولسم بهش بود
الهى،تو را مى خوانم که بهترینها هستى،پس به بهترینهایم ، بهترینها را عطا کن
ته پیرکس رو یکم چرب کن و وقتی یکم خنک شد برش بزن نه میچسبه و نه خورد میشه

والا من بر نمیگردونم مثل کیک برش میزنم و تو دیس میچینم و دورش رو تزئین میکنم با چعفری و گوجه گیلاسی

فر درجش خیلی زیاد نباشه و طبقه وسط بگذار ....کف فر نگذار ممکنه تهش بسوزه
هم زیرش هم روش طلایی میشه
نکته دیگه هم که احتمالا همه تون بلدید ولی محض یاد اوری میگنم اینه که حتماااااا از ماست چکیده استفاده کنید تا چسبندگی مواد بهتر بشه و نیاز به تخم مرغ کمتری باشه که ته چین بوی بد تخم مرغ نده ...من خودم یکی دو ساعت قبل ماستو میریزم تو دستمال نخی تمیز و آویزون میکنم تا آب اضافی ماستم بره
اگه کف پیرکس و یا تابه رو با مخلوط کره و روغن مایع چرب کنید ( البته خیلی کم نه زیاد که خیلی چرب بشه) عطر کره میپیچه تو ته چینتون و مزش عالی میشه
منم توی پلوپز درست میکنم خیلی عالی میشه
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687