صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   چهارشنبه، 1 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

دکتر سهیلا عارفی

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

شيما

1389/11/17   10:48 ق.ظ

کسی خانم دکتر سهیلا عارفی را میشناسه؟

مريم

1389/11/17   3:19 ب.ظ

دکتر عارفی که توی مرکز ناباروری ابن سینا ست رو میگی عزیزم؟ دکتر زنان؟

شيما

1389/11/18   10:02 ق.ظ

مریم جون سلام
آره عزیزم توی مرکز ابن سیناست. از کارش میخوام بدونم ؟
برای خودم نمیخوام. زن داداشم شنیده که روی درمان ناباروری مردان موفقه. داداشم ازواسپرمه چند سالیه که نا امیدن ولی ظاهرا یکی از دوستاشون هم این مشکلا داشته و رفع شده.
میخوام بدونم تا الان توی مرکزشون از بافت بیضه و سلولهای بنیادی اون تونستن ivf انجام بدن؟؟؟؟؟ چون سلولهای بنیادی و اسپرماتوسیت ثانویه را توی بافت بیضه داره.

شيما

1389/11/19   9:26 ق.ظ

بچه ها کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟

سارا

1389/11/23   2:56 ب.ظ

سلام من و همسرم مدتی بود که برای بارداری اقدام کرده بودیم و موفق نشدیم. با توجه به این که یکسال گذشته بود به دکتری متخصص مراجعه کردیم و آزمایشات لازم برای هر دومان (در زمینه ی تعداد اسپرم و... و وضعیت لوله ها و رحم و ... را داد. بر اساس نتایج آزمایش، تعداد اسپرم با شکل مناسب برای همسر من هفت درصد بود. سایر فاکتورها در آزمایش هر دومان مناسب و خوب بود. دکتر مورد نظر تجویز کرد که با توجه به شرایط ما بهتر است به مدت یک سال دیگر به روش طبیعی امتحان کنیم و تنها یک قرص تقویت کننده برای هر دوی ما تجویز کرد. قرص من حاوی اسید فولیک و تعدادی ویتامین و املاح معدنی بود. برای همسرم هم حاوی ویتامین و املاح معدنی مثل کلسیم و... بود. بر اساس نظر این دکتر در صورتی که بعد از یکسال دوم موفق نشدیم، بهتر بود از روشهایی مانند آی وی اف و ... استفاده کنیم. با این حال بعد از گذشت شش ماه و عدم موفقیت تصمیم به مراجعه به خانم دکتر عارفی کردیم. خانم دکتر با مطالعه ی جواب آزمایش همسر من فرمودند که شما اصلاً شانس بارداری ندارید. و بهتر است هر چه سریعتر از روشی مانند آی وی اف استفاده کنید و حتی روشهای ساده تر برای مورد شما جواب نمی دهد! خانم دکتر عارفی بسیار ما رو نا امید کردند. و گفتند که بهتر است هر چه سریعتر این کار رو انجام دهید. خوشبختانه ما سفری در پیش داشتیم که مانع تصیمیم عجولانه ما در این زمینه شد. و در نهایت کمتر از یک ماه از ملاقات با خانم دکتر عارفی من متوجه شدم باردار هستم. کوتاه سخن اینکه متاسفانه برخی دکتر های ما یا علم کافی در همه ابعاد مساله نازایی ندارند یا مسایل مالی، بر روش های تجویزی آنها تاثیر بسزایی دارد! امیدوارم همه ما وجدان کاری داشته باشیم.

شيما

1389/11/23   4:33 ب.ظ

مرسی سارا جون
از صمیم قلب برات ارزوی میکنم دوران بارداری را بخیر و خوبی طی کنی و نی نی سالم و صالحی بدنیا بیاری.

تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
samira

1390/5/18   9:42 ب.ظ

سلام برای تقویت اسپرم خربزه و مواد داخلش معجزه میکنه پوستشو خیلی کم بگیر بعد درسته بنداز تو مخلوط کن و مویز عالیه موفق باشید

شيرين

1391/5/31   12:51 ق.ظ

من هر دو زایمانم پیش خانم دکتر عارفی بود که بینظیر بودن . درمورد اون دوست عزیزی که ایشون نظر دادن که بچه دار نمیشن باید بگم گاهی جواب آزمایشات کاملا ناامید کننده است ولی هرچه که خدای قادر و متعال بخواد همون میشه . به من هم یکی از پزشکان بسیار منصف گفته بود که هرگز باردار نمیشم اما ظرف یکماه بعدا زنظر ایشون کاملا طبیعی باردار شدم.........درسته که بعضی دکترها بسیارمادی و بی وجدان هستن ولی اینم فراموش نکنیم که گاهی بعضی اتفاقات در حد یک معجزه است که از فهم و درک پزشکان خارجه.

ســانـاز (مامان ساميار)

1391/5/31   2:41 ق.ظ

با اجازه مدیر محترم تاپیک

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

بـــرای مشاهده جزئیات بیشتر و

ایده گرفتن برای کوچولوهای نازتون و البته خودتون

ایــنــجــــــــا کلیک کنید!

Marmar2012

1391/6/18   4:33 ب.ظ

من هم با دوست عزیز شیرین خانم موافقم
من 2و3 نفر رو میشناختم که خیلی برای بچه دار شدن تلاش کرده بودن و نشده بود ولی با مراجعه به خانم عارفی مشکلشون خیلی ساده حل شد
به نظرم ایشون خیلی با سواد و خوش برخورد هستن و کسی رو نمیشناسم که ازش ناراضی باشه

زیبا باش, زیبایی به قیافه نیست, حتی یک کور هم میتواند بفهمد چه کسی‌ زیباست
بهار92

1391/10/10   8:47 ق.ظ

سلام.کسی می دونه دکتر عارفی هزینه سزارین جدا می گیرن یا نه؟

مامان آرام

1391/10/10   11:37 ق.ظ

سلام..نه بهار جان دستمزد جدا نمیگیره

بزرگترین تمنای ما از خدا میتواند کوچکترین معجزه اش باشد..خدا را به بزرگیش قسم میدهم در این سال جدید زندگی همه دوستانم را معجزه باران کند و همه نی نی های نازشون رو بغل بگیرن.آمین
بهار92

1391/10/10   12:16 ب.ظ

مرسی از راهنمایت چون میخوام برم پیشش واسه زایمان

بهار92

1391/10/10   12:16 ب.ظ

مرسی از راهنمایت چون میخوام برم پیشش واسه زایمان

ناديا

1391/10/10   1:23 ب.ظ

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=343661&PageNumber=1

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 2.648438 seconds