تبلیغات در نی نی سایت
صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما   سه شنبه، 20 بهمن 1388

نام کاربری:
کلمه عبور:
بخاطر بسپار
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  

تبادل نظر

آشپزي براي كودكان

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

صفحه 1 از 72      برو به صفحه:

مامان سپند
1387/8/12   1:21 ب.ظ

سلام به ماماناي گل ني ني سايتي

من يه پسر به اسم سپند دارم كه متولد اسفند 86 هست. اگه موافق باشيد باهمديگه كمك كنيم و يه آرشيو خوب از غذاهاي سالم و مقوي كه براي ني ني هامون درست ميكنيم و همچنين خواص مواد غذايي و ميوه ها براي جوجوهامون ايجاد كنيم.

غذاهايي كه براتون مينويسم رو شخصاً امتحان كردم و از سلامت و پرخاصيت بودن و ضدحساسيت بودنشون براي پسرم مطمئنم. غذاهايي رو هم كه امتحان نكردم براتون منبعشو مينويسم.

مامان سپند
1387/8/12   1:26 ب.ظ

خب براي شروع از اولين غذاهاي كمكي كه ميشه بين سن 4تا 6ماهگي (البته از پايان 4ماهگي) براي ني ني درست كرد شروع مي كنيم :

فرني يا حريره بادوم:( پايان 4ماهگي)
آرد برنج (كه بهتره خودتون درست كنين) 1 قاشق غذاخوري
شير خشك 1پيمانه يا شير مادر 2قاشق
آب 1 فنجون

آب و آرد برنج رو ميزارين روي شعله كه كم تا جوش بياد و بعد مرتب هم ميزنين تا بپزه و قوام بياد. حدوداً 10 دقيقه اي آماده ميشه. اگه خواستين با شير خشك يا شير مادر درست كنين بعد از پختن (دقت كنين بعد از پختن) با مواد مخلوطش كنين و بدين ني ني گلتون بخوره.
براي درست كردن حريره بادوم هم به مواد بالا 1 قاشق مربا خوري پودر بادوم كه بهتره خودتون آسيابش كنين (معادل 4عدد بادوم خام) رو اضافه كنين و بزارين همه باهم بپزه

نكته 1:نيازي به اضافه كردن شكر نيست.
نكته2: تا 1سالگي نمك و شكر و به غذاي ني ني اضافه نكنين مگر در مقادير خييييييييلي كم

مامان عسل
1387/8/12   2:09 ب.ظ

مامان سپند عزيز سلام مرسي از اين تاپك خوبت. سوالم اينه كه براي شروع بايد چند قاشق در روز به دخترم فرني بدم.

مامان سپند
1387/8/12   3:01 ب.ظ

سلام مامان عسل جون :)

هر غذاي جديد از 1 قاشق مرباخوري شروع ميشه تا كم كم درعرض 1 هفته به 10 قاشق مرباخوري در روز برسه

مامان سپند
1387/8/12   3:57 ب.ظ

دومين غذايي كه ميشه به ني ني گلا داد و جزو غذاهاي اوليه است سوپ مرغ و سبزيجاته :

سوپ مرغ و سبزيجات : (پايان 4ماهگي)
فيله ران مرغ يه تيكه به اندازه كف دست
سيب زميني كوچك 1 عدد
هويج متوسط 1 عدد

همه مواد رو بريزين تو قابلمه و يه ليوان آب بريزن و بزراين خوب بپزه. برا يهفته اول فقط آبشو رو بدين به ني ني و از هفته دوم موادرو بعد از پختن با گوشت كوب برقي يا هر وسيله ي ديگه اي له كنين و بدين ني ني گلتون بخوره.

نكته ا: ران مرغ از بقيه قسمتهاي اون پروتئين بيشتري داره
نكته 2: زمان پخت سبزيجاتي مانند هويج رو عليرغم سريه پختن آنها زياد كنين تا مواد مضري كه از طريق خاك جذب اونها شده ازبين بره.
نكته 3: براي تغيير ذائقه ميشه آب ليموي تاز رو به اندازه ي چند قطره در زمان خوردن به سوپ اضافه كرد

الي
1387/8/12   4:11 ب.ظ

مامان سپند عزيز اين خيلي تاپيك مفيديه ممنونم ازت

مامان سپند
1387/8/12   4:11 ب.ظ

بعد از يك هفته ميتونين به مواد بالا سبزيجاتي مثل گشنيز يا جعفري رو اضافه كنين. بجاي گوشت مرغ هم از گوشت ماهيچه ي گوسفندي ميشه استفاده كرد.

سوپ سبزيجات 2:(پايان 4ماهگي)
گل ماهيچه گوسفندي 1 تكه
كدوحلوايي 3 -4 تكه كوچك
سيب زميني متوسط 1 عدد
گشنيز چند عدد

همه مواد رو با 1 ليوان آب بزاري بپزه و بعدش با چند قطره آبليموي تازه بدين ني ني بخوره.

نكته 1: كدو حلوايي از اون چيزائيه كه واقعا براي بچه ها عاليه. هم بخاطر زود هضم بودنش و هم بخاطر خاصيت مليني كه داره. معمولا ني ني ها با شروع غذاي كمكي يه كمي شكمشون خوب كار نميكنه و ممكنه يبوست اذيتشون بكنه كه كدوحلوايي اين مشكل رو حل ميكنه.
نكته 2: سيب زميني را به قطعات ريز خرد نكين كه اين كار باعث ازبين رفتن ويتامين ث اون ميشه
نكته3: گشنيز يا ساير سبزيجات رو لازم نيست خرد كنين كه باعث ازبين رفتن ويتامينشون بشه. چون بعد از پخته ، همه ي مواد رو له ميكنين

مامان سپند
1387/8/12   4:13 ب.ظ

الي جون خواهش ميكنم. خوشحال ميشم شما هم تجربيات خودتون رو اينجا بنويسين. البته يادمون نره كه چون تغذيه ني ني گلامون يه كار خيلي حساسه اگه غذايي رو خودمون امتحان نكرديم حتماً منبعش رو ذكر كنيم تا خداي نكرده ني ني خوشگلامون اذيت نشن

مامان سپند
1387/8/12   4:21 ب.ظ

سوپ سبزيجات 3:(پايان 4ماهگي)

فيله ران مرغ 1 تكه
كدو حلوايي 3 -4 تكه
لوبيا سبز 1 عدد
سيب زميني 1 عدد كوچك

همه مواد رو با 1 ليوان آب بريزين تو قابلمه تا بپزه و با ابليموي تازه بدين ني ني

نكته1: لوبيا سبز بعلت بافت سختي كه داره بايد بيشتر بپزه.
نكته2: بين اضافه كردن هر ماده جديد به غذاي نيني 1 هفته فاصله بندازين تا معلوم بشه كه به مواد قبلي حساسيت ناشته
نكته3: كدو حلوايي رو بعد از شستن و پوست كندن به قطعات كوچك (مكعب هاي 3- 4 سانتي) برش بدين و بزارين توي فريزر كه هروقت خواستين بتونين ازش استفاده كنين

مامان سپند
1387/8/13   9:19 ق.ظ

ماماناي مهربون غذاهايي كه تا حالا نوشتم مخصوص شروع غذاي كمكي بين 4 تا 6ماهگي هست. يادتون باشه كه بين اضافه كردن هر ماده ي جديد 1 هفته فاصله بزاريد. يه سوپ ديگه هم ميخوام براتون بزارم.

سوپ سبزيجات4: (5ماهگي)

گل ماهيچه 1 عدد
كرفس 5-6 تكه
سيب زميني 1 عدد كوچك
هويج 1 عدد متوسط

همه مواد رو با 1 ليوان آب بزارين حدود 2 ساعت بپزه.

نكته1: كرفس رو مثل اندازه هايي كه ميخواين براي خورش كرفس آماده كنين توي فريزر داشته باشين
نكته2: براي مزه دار كردن ميتونين بعد از پختن ، ابليموي تازه يا ماست شيرين كم چرب اضافه كنين
نكته 3: مواد افزودني مثل آبليمو يا ماست رو حتما بعد از پختن و درموقع مصرف اضافه كنين

مامان سپند
1387/8/13   11:59 ق.ظ

خب حالا يه ميان وعده مخصوص ني ني گوگولوهاي تازه غذاخور شده :)

ماست ميوه اي: (6ماهگي)
ماست كم چرب 2 قاشق غذاخوري
ميوه پوست كنده (سيب يا شليل يا گلابي) 6 - 7 قطعه

مواد بالا رو بريزين توي يه كاسه و با گوشت كوب برقي لهش كنين.

نكته 1: ماست كم چرب به دليل جذب كلسيم بالا در بدن براي همه ي سنين مناسب تر از ماست هاي پرچرب و خامه اي است.
نكته2: ميوه هايي مثل گلابي يا سيب هم زود هضم هستند و هم براي سيستم گوارش نيني خوشگلا بسيار مفيد است.
نكته3: ماست فرآورده ي لبني ايه كه همه جورش براي بچه ها مفيده. همراه با غذا، جداگانه بصورت ميان وعده، بصورت دسر و ... پس عادت به خوردن آنرا از همين سنين در بچه ها به عادت تبديل كنيم.

پازل ني ني كوچولو 2 پازل ني ني كوچولو 2
دسته بندی: اسباب بازي و سرگرمي
مرتبط با: خردسال(2 تا 4 سال)
قیمت: 1500 تومان
خرید اینترنتی
  پازل ني ني كوچولو 4 پازل ني ني كوچولو 4
دسته بندی: اسباب بازي و سرگرمي
مرتبط با: خردسال(2 تا 4 سال)
قیمت: 1500 تومان
خرید اینترنتی

مامان سپند
1387/8/13   12:05 ب.ظ

من خودم از اون دسته مامانايي هستم كه زياد به دادن مواد صنعتي به پسرم معتقد نيستم و سعي ميكنم تا اونجايي كه امكان داره خودم براش يه چيزايي آماده كنم. حالا ميشه اين ميان وعده رو بجاي سرلاك به ني ني ها داد.

سرلاك خونگي: (7ماهگي)
بيسكوييت مادر يا ساقه طلايي 1 عدد
آب جوشيده سرد چند قاشق مرباخوري
شيرخشك (درصورت تمايل) نصف پيمانه
كره به اندازه يه نخود

مواد بالا رو بريزين توي يه پياله و با پشت قاشق لهش كنين. ميتونين شيرخشك هم اضافه نكنين.

نكته1: كره به افزايش وزن ني ني ها كمك ميكنه. پس براي بچه هايي كه خوب وزن نميگيرن خيلي مفيده.
نكته2: ميشه بجاي كره در اين ميان وعده و كلاً در غذاهاي ني ني از روغن زيتون تصفيه شده ي بدون بو استفاده كرد.
نكته3: مقدار كره يا روغن زيتون بايستي بسيار كم بوده تا موجب بهم ريختن وضع مزاجي ني ني نشه

مامان سپند
1387/8/13   12:34 ب.ظ

راستي چند تا چيز كه خوردنشون تا 1 سالگي براي بچه ها خوب نيست عبارتند از :

1- عسل
2- اسفناج
3- مركبات
4- سفيده تخم مرغ
5- مغز ها (بجز بادام)
6- بادمجان

ضمناً بهتره تخم بلدرچين يا گوشت هايي مانند بوقلمون و شترمرغ هم تا 1سالگي به ني ني داده نشه كه خداي نكرده باعث حساسيت بشه.

مامان سپند
1387/8/13   1:53 ب.ظ

يه چيزم بگم براي ني ني هايي كه مثل پسر خودم تخم مرغو خيلي خوب نمي خورن.

خوردن تخم مرغ براي بچه ها از ضرورياته. البته بايد كامل پخته به و حالت شل و عسلي نداشته باشه. از سن 7ماهگي در هفته بايد 3تا زرده تخم مرغ بخورن. حالا ميشه روزي يه نصف زرده تخم مرغ بخورن يا يه روز درميون يه زرده كامل بخورن. اگرم مثل پسر من همين جوري نمي خوردن ميتونين اين كارا رو بكنين :

- تخم مرغ رو بعد از پختن رنده كنين يا له كنين و موقع خوردن سوپشون باهاش مخلوط كنين

- تخم مرغ رو بعد از پختن با 1 يا 2 قاشق ماست شيرين كم چرب مخلوط كنين

- تخم مرغ پخته رو با يه كمي آب جوشيده و يه خرماي پوست گرفته و له شده مخلوط كنين

-تخم مرغ پخته رو با پوره كدو حلوايي مخلوط كنين

اين آخري رو كه گفتم از اختراعات خودمه كه درمورد سپند واقعاً خوب جواب داد. البته اينم بگم كه سپند من كلاً عاشق طعم كدو حلواييه و هرچي كه توش كدو حلوايي داشته باشه با رغبت و اشتها ميخوره .

مامان پرهام
1387/8/13   2:32 ب.ظ

بابا ماني جون تركوندي عزيزم همچي رو كه نوشتي من ديگه چي رو بنويسم دقيقاً همه اونهايي كه انجمن تغذيه ميگه

مامان پرهام
1387/8/13   2:37 ب.ظ

مامان سپند جون ديروز من همين كار رو كردم منتها فقط بيسكويت مادر و آب جوش
راستي شما چند تا بيسكويت ميدي ؟؟؟
پرهام هم خيلي خوشش اومد من 3 تا بيسكويت دادم

مامان ايليا
1387/8/13   3:12 ب.ظ

ماندانا جون من خيلي استفاده كردم. دستت درد نكنه.

نرجس
1387/8/13   3:31 ب.ظ

دالى ماماناى اسفندى

بوس

مامان پرهام
1387/8/13   3:54 ب.ظ

ماماناي عزيز
تا يك سالگي استفاده از كيوي، انواع توت، خربزه، آلبالو و گيلاس به علت ايجاد حساسيت در شيرخوار، توصيه نميشود.

مامان بچه ها
1387/8/13   7:27 ب.ظ

ماندانا جون، مامان سپند عزيزم سلام. واقعا ممنون از مطالب مفيدي كه ارائه كردي. حتما در مورد كوروش استفاده مي كنم. راستي يه خبر خوب!!! بالاخره كوروش شيشه رو گرفت!!!!! راستش انقدر آسون و بي دردسر كه حسابي شاخ درآوردم!!!! حتي براش سرشيشه مخصوص خريدم. ولي با همون سر شيشه قديمي خودش خيلي راحت شيشه رو گرفت..... نمي دونم چرا ولي انقدر دلم براش سوخت............. بهرحال بازم ممنونم از تمام راهنمايي هات. مريم.

صفحه 1 از 72      برو به صفحه:

تبلیغات متنی
رفتار و روانشناسي كودك
مهد كودك ومدرسه زبان كودك اميدفردا
رفتار و روانشناسي كودك
مديريت :دكتر رضابخش88363434

http://WWW.OMIDFARDA.COM
بزرگترين مركز استعداديابي كودكان در ايران
موسسه راه آيندگان نخبگان با بيش از 20 دفتر كشوري
دفتر مركزي:4-88918772-021
وب سايت: www.testIQ.ir

http://www.testIQ.ir
نيازمنديها
تبليغات رايگان درنيازكالامرجع
نيازمنديهاي آنلاين
ثبت آگهي رايگان در بازارچه دست دوم
20هزار تومان هديه عضويت جهت درج آگهي ويژه!

http://www.niazkala.com
تبلیغات در نی نی سایت

تبلیغات در نی نی سایت

toolbar powered by Conduit
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | شرایط و تعهدات خرید از فروشگاه | راهنمای ثبت سفارش و خرید از فروشگاه
تبلیغات در نی نی سایت | ورود آگهی دهندگان
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.