سلام: دوستان عزیز، من فکر می کنم پیرترین عضو این سایت باشم. من 45 ساله هستم و 3 ماهه باردارم. من در 21 سالگی هم یک زایمان داشتم و الان دخترم 24 سالشه. اما پس از 10 سال از طلاقم دوباره ازدواج کردم.همسرم مدت ها در خارج از کشور زندگی کرده است و خیلی عاشق بچه است و چون هرگز پیش از من ازدواجی نداشته خیلی مایل به بارداری من بود. من اوائل مخالف بودم چون دختر بزرگم 24 ساله است و این تفاوت سنی خیلی بد بود، ضمن اینکه سنم بسیار بالا بود و می دانستم که بارداری بالای 40 سال عوارض خاص خودش را دارد.به هر حال با کمک خانوم دکتر که واقعا خدا خیرش بده(دکتر فروغ شادانلو) من پس از 4 ماه باردار شدم و الان در انتظار فرزند دوم هستم.خیلی نگران سلامتیش هستم.البته تقریبا هر هفته توسط پزشکم ویزیت می شوم و تا الان که حال بچه خوب بوده است. خواهش می کنم اگر کسی اینجا هست که تجربه ای مشابه من دارد بیاد تا با هم بیشتر آشنا بشیم... ممنونم
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.