صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   شنبه، 4 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

رفلکس نوزاد و نگرانی مادر

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

درنا

1387/8/5   10:40 ب.ظ

سلام به دوستان
میشه لطفا اگر اطلاعاتی در مورد رفلکس معده دارید ، بگید.
من تازه متوجه شدم که دختر 4 ماهه ام رفلکس خفیف معده داره . خیلی نگران شدم.
خطرناکه ؟ موندگاره ؟ چه کنم ؟

بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
*آســـــــــمانه*

1389/5/13   3:50 ب.ظ

سلام مامانای مهربون
من تقریبا همه ی صفحات این تاپیک و تاپیکهای دیگه ای که توی سرچ ریفلاکس گرفته بودم خوندم
اکثر مامانا می گن ریفلاکس با خوردن غذای جامد بهتر می شه اما مشکل من اینه که از وقتی که غذای کمکی رو برای دخترم شروع کردم بد و بدتر شده ضمن این که امپرازول و متوکلوپرامید هم مصرف می کنه
دیگه واقعا نمی دونم چی کار کنم؟
احساس می کنم دخترم هرروز از روز قبلش لاغرتر می شه و این استفراغها داره زجرش می ده
از وقتی غذای کمکی رو شروع کردم شبها تا شش و هفت صبح باهاش کلنجار می رم تا بخوابه و بعدش دیگه واقعا هردومون بیهوش می شیم
اینم بگم که دختر من الان نزدیک شش ماه داره با وزن شش و نهصد و وزن تولدش سه و چهارصد بود تا ماه چهار وزن گیریش خوب بود یعنی هفتصد هشتصد گرم رو در ماه می گرفت
اما ماه چهارم تا پنجم فقط سیصد گرم وزن گرفت که با عکس از معده (که یه کابوس بزرگ بود) مشخص شد ریفلاکس شدید داره یعنی توی گزارش عکسش نوشته ریفلاکسهای مکرر گاسترواوزوفاژیال مشاهده شد.
دکترش هم دکتر آسایی هست که کپسول امپرازول (هر روز صبح 40 دانه) و قطره ی متوکلوپرامید روزی سه بار هر بار سه قطره تجویز کرد
کسی تجربه ی مشابهی داشته؟ که ریفلاکس نی نیش با غذای جامد بدتر شده باشه؟
و دیگه این که راجع به عوارض این داروها چی می دونید؟
اگه کسی کمکم کنه ممنون می شم

خــدایا؛دخترم حسـود نیست، دروغـگو نیست، ناســـپاس نیست، نامهـــــربون نیست، بداخـــــلاق نیست، غیبــــت نمی کنه، تهـــمت نمی زنه، دلــــی رو نمی شـــکنه ...**خودت کمــــــکـــــــــم کن اینا رو یادش نـــــــــــــــــدم** ...
sepideh

1389/5/23   8:13 ق.ظ

سللم نی نی 3 ماهه من سه روزه با خوردن شیر رفلکس می کنه بعضی وقتها از بینی اش هم خارج می شه.........البته شیر خوردنشم زیاد شده ولی بعضی وقتها خیلی بی تاب میشه ....سرفه هاش زیاد شده..........ممکنه قطره دایمیتیکون این حالت را تشدید کنه؟ نحوه شیر دادن باید به چه شکلی باشه کلا تا موقع بردن به دکتر چه نکاتی را باید رعایت کنم ..خواهش می کنم کمکم کنید دارم از نگرانی میمیرم

sepideh

1389/5/23   8:57 ق.ظ

غذای من هم تاثیر داره آخه نی نیم قبلا نفخ داشت بهتر شده بود ولی حالا رفلکس می کنه.........تجویز دارو در چه صورتیه؟ .........

تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
sepideh

1389/5/23   3:28 ب.ظ

اگه میتونید کمک کنییییییییییییییییییییییید لطفا نمیدونمم دایمیتیکون مشکلی داره بدم یا نه؟

rose2010

1389/5/29   1:04 ب.ظ

salam sepideh joon to hamoon sepidehee ke man ghablan bahat sohbat kardami
dar morede zayeman
nini man ham reflux dare
vaghean daram dinoone misham
ham ash jigh mizane
nini to behtar shode

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.078125 seconds