3 روزه که خیلی کم لک می بینم البته پریم 25 روزه یا 28 روزه است ماه پیش 25 آذر پری شدم یروز ساعت 5 صیح با حالت تهوع بیدار شدم بچه ها این لک برا چیه نکنه من حامله ام اگه بی بی الان بزارم نشون میدم البته اگه استراحت کنم لک نمی نمی بینم تحرک داشته باشم میاد کمکم کنید نظر بدین
نازلی جون الان خیلی زوده حتی لک بینی لانه گزینی هم حداکثر 2-3 روز قبل از موعد پری اتفاق میفته البته اگه سیکلت 25 روزه باشه باید 20 دی پری بیاد. مگر اینکه تخمک گذاریت خیلی زود بوده خیلی فکرتو بهش نده بی بی چک هم حدودا همون روزهایی که باید پری میومد نشون میده قدیمیها میگن این به هم خوردن پری و لک بینی نشونه اینه که داری آماده بارداری میشی
عزیزم ممکنه باردار باشی ولی نه به خاطر این علائمی که گفتی الان برای هر علامتی زوده بیشتر به نظر میاد لکه بینیت به خاطر تخمک گذاری باشهو یا تلقینی باشه تا بارداری هر گونه علائم بارداری 3 هفته بعد از لقاح شروع میشه
سلام بچه ها منم مشکل مشابه دارم ، دارم میمیرم از نگرانی، آخه من شاغلم یه ماموریت باید برم. باید تا شنبه خبر بدم که میرم یا نه.من ماه قبل 20 آذر پری شدم . این ماه درست موقع تخمک گذاری نزد... داشتم . نمیدونم باردارم یانه اگه باشم بخوام تو ماه 6-7 برم مسافرت (از مشهد به تهران)مشکلی داره؟ اگه فردا آزمایش خون بدم جواب میده؟تو رو خدا کمکم کنید.دارم دیوونه میشم.
میبخشید دیر جواب دادم دیر رفرش کردم من که ماه قبل ماه اوام بود روز 22 پری بیبی چک گذاشتم دوباره روز 30 هم گذاشتم ولی هر دو منفی بود ولی این ماه که ماه دووممه میخوام بیخیال باشم بهتره از ندی چون اگه منفی باشه یعنی ممکنه زود باشه و هنوز بتات زیاد بالا نرفته باشه
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.