صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   پنجشنبه، 2 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

دکتر محمد غفرانی فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و کی می شناسه

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

سمانه

1389/10/15   1:02 ب.ظ

هر کسی که شماره و یا آدرس مطب ایشون و داره خیلی ممنونش می شم که به من بگه خیلی برای من و مریض من مهمه

شبنم

1389/10/15   1:08 ب.ظ

بیمارستان مفید روزهای دوشنبه از صببح تا ظهر و مطبش خیابان میرداماد

.

1389/10/15   1:15 ب.ظ

از 118 بگیر هم شمارشو هم ادرسشو

تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
ho_san

1390/1/23   10:40 ق.ظ

با سلام و تبریک سال نو به همه،
هر کسی شماره و آدرس مطب دکتر محمد غفرانی فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان را دارد خواهش میکنم به من بگویید . من هرچه از 118 میپرسم نه آدرس دارد و نه شماره تلفن. از بیمارستان مفید هم شماره مطبش را گرفتم(این شماره: 22220004 ) که هرچه تماس میگیرم روی پیغام گیر میرود و نمیشود آدرس مطب را بگیرم. لطفا کمکم کنید. ممنونم

ho_san

1390/1/23   12:40 ب.ظ

لطفا جواب بدین

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.0625 seconds