دوستای خوبم سلام من این ماه هم حامله نشدم وبه یک دکتر دیگه مراجعه کردم که یک روش درمانی دیگه برام تجویزکرد متفورمین روزی 2 عدد ولتروزول روزی 2 عدد از سوم پری تا هفتم وهمینطور تاموکسیفن هم مثل لتروزول . وگفت روز 12 پری برم پیشش اگه فولیکول خوب داشته باشم این ماه iuiکنم دعا کنید فولیکول خوب داشته باشم وiui بشم چون من یک بار با iuiحامله شدم هرچند اگه خدا نخواهد با ivf...وبقیه راهها هم نمیشه تو رو خدا دعا کنید واگر کسی در این زمینه کوچکترین نظر یا تجربه ای داره بیاد وباهم صحبت کنیم منتظر جوابهاتون هستم.
من 11 ساله ازدواج کردم.البته 2 ساله اقدام به بارداری کردم که هنوز موفق نبودم.شوهرم 7 ماه پیش تو رویان واریکوسل عمل کرد.بعد از عمل باز باردار نشدم.حالا دکتر برای من دگزامتازون و لتروزل تجویز کزده بعد هم روز 13 پری برم سونو.از شانسم این ماه هنوز پریود نشدم که بتونم قرصم را بخورم سابقه نداشته تو کل عمرم پریودم عقب بیفته ولی این ماه عقب افتاده 3 تا هم بیبی چک استفاده کردم منفی بوده دیگه از اعصاب خوردی در حال انفجارم پری بیاد من قرص بخورم ببینم چی میشه اخه پری شدن 1جور اعصاب خوردی داره نشدنش هم 1 جور
من 11 ساله ازدواج کردم.البته 2 ساله اقدام به بارداری کردم که هنوز موفق نبودم.شوهرم 7 ماه پیش تو رویان واریکوسل عمل کرد.بعد از عمل باز باردار نشدم.حالا دکتر برای من دگزامتازون و لتروزل تجویز کزده بعد هم روز 13 پری برم سونو.از شانسم این ماه هنوز پریود نشدم که بتونم قرصم را بخورم سابقه نداشته تو کل عمرم پریودم عقب بیفته ولی این ماه عقب افتاده 3 تا هم بیبی چک استفاده کردم منفی بوده دیگه از اعصاب خوردی در حال انفجارم پری بیاد من قرص بخورم ببینم چی میشه اخه پری شدن 1جور اعصاب خوردی داره نشدنش هم 1 جور
سلاممم ... امیدوارم زودی جوابمو بدین ... دکی برام لتروزول تجویز کرد از روز 2 پری تا 6 پری روزی 2 عدد ... فقط نمیدونم باید 2 تاشو باهم بخورم یا صبح و شب یکی .......................... امروز پری شدم و از فردا باید شروع کنم امیدوارم زودی جوابمو بدین ... ممنونـــــــــــــــم
سلام مامانای آینده من عضو جدیدم من از یک سال پیش اقدام به بارداری کردم و پس از 5 ماه با نصف کلومیفن یه بارداری نا موفق داشتم دو باره بعد از 3 ماه جلوگیری اقدام کردم و این بار دکترم بهم 3 دوره لتروزول داد که ماه اول فولیکولم از 14 ( بدون قرص ) به 10 رسید تازه قبل از بارداری قبلی ام فولیکول های من 19 - 18 - 17 بودند نمی دونم چی شد که اینقد فولیکولام کم شدند . حلا دو ماه دیگه باید لتروزول بخورم برام دعا کنید .
سلام من دو دوره کلومفین خوردم که فولیکولام خوب بودن یعنی روز 14 پری 18 بودن اما باردار نشدم شاید به خاطر استرسی که داشتم دکی این ماه لتروزول داده تا ببینم چی میشه
سلام. من بیشتر از یه ساله که نی نی میخوام و قسمت نمیشه. این سری رفتم پیش دکتر و بهم گفت که چسبندگی لگن دارم و فیبروم. پری هامم همیشه خیلی شدیده. خلاصه... بهم قرص لتروفم داد و گفت که از روز 3 پری هر 5 روز یه بار یه دونه بخورم و یه روز درمیون هم تلاش کنم. نظرات شما دوستان رو که خوندم دیدم هیشکی مثل من براش قرص تجویز نشده. همه از روز 3 پری روزی 2 تا باید بخورن. می خواستم بدونم آیا دلیلی برای نگرانی وجود داره؟ این ماه پدرم هم دراومد که این قرص ها رو خوردم. حالت تهوع و سرگیجه و سینه درد شدید و ... کسی تجربه ای اینجوری داره که منو راهنمایی کنه؟
سلام دوستان من جدیدا عضو این سایت شدم منم دو دوره کلومیفن خوردم ولی نتیجه نداد الان یک دوره هست که لتروزل مصرف کرده. روز 20 پریودم هست ولی دردهای شدیدی زیر شکم سراغم میاد.نمی دونم عوارض دارو هست یا اینکه سنگ کلیه دارم لطفا کمک کنید
سلام. منم این دوره لتروزول مصرف کردم. فولیکولم 13 پری 20 بود. 14 و 16 پری نزدیکی داشتیم. الانم روز 17 پریمه ..... ببینم چی میشه..... . البته از همین ماهه که اقدام کردم.
دو ماه پیش دکترم بهم متفورمن داد گفت کیست ریز دارم بعد گفت روزی یه دونه بخور و اقدام هم کن اگه پری عقب افتاد قطعش کن شاید باردار باشی پری هام هم منظم بود 4 روز که عقب انداختم قطع کردم و2 بار بیبی چک گذاشتم که خط مثبتش کمرنگ شد . اما بعد پری شدم از اون موقع دکتر نرفتم به نظرتون باید ادامه میدادم قرصمو؟؟؟؟
نیره جان! تا اون جایی که من می دونم تست بیبی چک توی روزهای قبل از پری ممکنه خط کمرنگی نشون بده که نشونه HCG یکم بالاست. حتی ممکنه که آزمایش خون بدی و مثبت باشه، اما 4 روز بعد پری بشی. این اتفاقاتیه که برای من افتاده. یعنی قبل از پری، بعضی ها HCG شون میره بالا. یعنی تا یکی دو هفته عقب ننداختی تست نده. اما در مورد قرصا و دکتر و اینا من نظری ندارم.
سلام بر همه ی عزیزان سایت نینی سایت من هم مثل شما همین مشکلات رو داشتم ولی از امروز عزمم رو جزم کردم که اب استفاده از عمین قرصهای لتروزول و مهمتر از همه توکل بر خدا باردار بشم برام دعا کنید انشاالله که همه ی شما هم به مراد دلتون برسید
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.