به نظره من قرص های ونوستات هم ضد اشتها هستن هم چربی سوز! دوتا از دوستای من استفاده کردن و خیلی راضی بودن.البته باید به دکتر تغذیه مراجعه کنی چون بدون نسخه ی پزشک مربوطه داروخانه اون قرص ها رو در اختیار مشتری قرار نمیده.البته اگر به روش طبیعی بتونی وزن کم کنی خیلی بهتره با ورزش کردن و برنامه ی غذایی سالم زیره نظره پزشک! دیگه همه می دونن قرص های چربی سور بی عوارض نیستن و مخصوصا به معده به مرور زمان آسیب می رسونن.
من عشقی دارم و فرزندی و یک فنجان خوشبختی،همینم کافی ست،باور کنید..
قرص ونوستات که قرص ایرانی اورلیستات است از داروهای تایید شده برای موارد چاقی در مورد نیاز درمان دارویی است. عوارض شایع این دارو شامل عوارض گوارشی شامل نفخ - درد های شکمی- اسهال- چربی در مدفوع- سردرد- درد پشت است. عوارض کمی نادرتر شامل عفونت های تنفسی- حساسیت دارویی -تورم مفاصل است. از جمله عوارض بسیار نادر ایجاد افت قند در بیماران دیابتی - پانکراتیت یا التهاب پانکراس و حساسیت های شدید دارویی با عوارض تنفسی شدید است.
من عشقی دارم و فرزندی و یک فنجان خوشبختی،همینم کافی ست،باور کنید..
سلام دوستان منم یک هفته اییه به پیشنهاد دوستم دارم ونوستات میخورم البته رژیم غذاییم هم رعایت میکنم اما توی این یک هفته فقط یک کیلو کم کردم درضمن این قرص چربی سوز نیست بلکه باعث عدم جذب چربی میشه من که فکر میکنم واسه بافتهای چربی بدنمون نتونه کاری کنه فقط چربی غذاهایی را که همزمان با مصرف ان میخوریم دفع میکنه
اما دوستم خیلی راضی بود میگفت سه ماه خورده و 12کیلو کم کرده بدون ورزش
دوست عزیز مهنا جان میشه لطفا در مورد کارنتین و مجیک توضیحی بفرمایید چربی سوز هستن کاهش اشتها میدن یا مسهل هستن؟
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.