2737
2734
عنوان

**آشپزی با سولاردام ال جی**

| مشاهده متن کامل بحث + 1073086 بازدید | 1581 پست

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

من سولار ال جی دارم .کار کردن برام خیلی سخته.از اونجایی که فر ندارم وخیلی هم عاشق اشپزی هستم نمیدونم چطوری کارکنم.تایپیک هم خوندم.حتی یکبارهم یکی از دوستان دستور کیک گذاشته بود که درستیدم خوب نشد اصلا.با همو دما و زمان.دو بار هم اومدم تارت سیب درست کردم از تو سایتی بازم با همون دما وزمان اما زودتر موعدی که زمان تموم بشه روی تارتم برشته شد.اما وسطش خام بود که باعث شد بیشتر بزارم که یکم تارتم خشک شد. درحالی که من همه قوانینو رعایت کردم
حالا سوالم اینه چرا باید اینطوری بشه؟
و اینکه شما میگی همون دما با همون زمان در کانوکیشن اما باز جای دیگه میگن مدت زمان فرق داره.اخر باید به حرف کی بکنیم.؟
خدا کلافه شدم.اخر باید برم یک فر بخرم دیگه.

فقط هروقت از این کیک های اماده میگیرم و در دمای اتومات کیک میزارم که نوشته نیم کیلو خوب میشه اونم چون این کیکهای اماده نیم کیلو هست
2731
مینا جان دقیقا نمی دونم چرا اینجوری میشه ولی تجربه خودم میگه قالب خیلی مهمه که تو هیچ دستور آشپزی روش تاکید نمیشه مثلا ارتفاه کیکت اگه کمه و سطحش زیاده اون کیک تو 20 دقیقه و اگه قالبت سیلیکونی و ارتفاع کیکیت تو قالب بلند باشه 45 دقیقه ای می پزه
می دونم که یه روز منم مامان یه نی نی سالم و صالح میشم
2738
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز