2410
2553
عنوان

**آشپزی با سولاردام ال جی**

| مشاهده متن کامل بحث + 1071757 بازدید | 1581 پست
ببخشید فندق جان که اینچند وقته نتونستم مطلب جدیدی بذارم. خییییییللللییییییییی درگیر بودم. فقط میومدم نی نی سایتسر میزدم و میرفتم. ایشالا به زودی بازم مطلب میذارم. ایشالا حالت هم زودتر خوب بشه

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش

ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

فندوق جون دستت نبینه بلا.
من سولاردام مجیک دارم .امیدوارم بتونم از دستوراتی که گذاشتی استفاده کنم.
یک جمله زیبا از طرف خدا:
قبل از خواب دیگران را ببخش ،و من قبل از اینکه بیدار شوید (شما را بخشیده ام)
ممنون فندق جان واقعا خدا خیرت بده که بدون هیچ چشمداشتی اطلاعاتتو به ما منعکس میکنی راستش منم سولاردوم دارم و مثل اکثر بچه در حد یخ زدایی و گرم کردن ازش استفاده میکنم کلاس هم رفتم اما از شانس بد برق اون منطقه رفت و ما هیچی عملی یاد گرفتیم
نگار
2456
شیرینی اسکار:
موادلازم:
آرد سفید 250 گرم
کره 150 گرم
آب سرد 1/3 استکان
پودر قند 2 قاشق غذا خوری
وانیل یک قاشق سرخالی چایخوری
مواد لازم برای روی خمیرک
سفیده تخم مرغ یک عدد بلغور گردو وکنجد 1/5 پیمانه
پودر قند یک پیمانه
(با این مواد 70 عدد به ما شیرینی میدهد)
طرز تهیه:
پودر قند وکره وآرد وکم کم اضافه کرده وبا سر انگشت بصورت پوره هم می زنیم ...حالا آبو کم کم بهش اضافه میکنیم
تا به شکل خمیر در بیاید
وانیل را هم اضافه کنید وقتی احساس کردید که خمیر لطبفی به دست آمده است دیگر اب اضافه نکنید
یک سفیده تخم مرغ را یک مقدار هم زده وخمیر را بصورت گلوله کوچک در آوردهومی اندازیم تو سفیده واز سفیده در آورده وتوی بلغور گردو وکنجد می چرخانیم بعد توی سینی کاغذ روغنی می گذاریم
با*** فرمان ***زیر پخت میکنیم

کان وی...180...اینتر...16تا21 دقیقه...استارت...

تا داغه توی پودر قند می خوابانیم وبا پودر پسته تزیین می کنیم
وبه مدت 4 تا 6 ماه در ظرف در ب دار در داخل فریزر قابل نگه داری میباشد..

52ivfq9bu52bddhh32w2.jpg(سمت چپی شیرینی اسکار می باشد)
+ نکته: به جای کره نمی توان از روغن استفاده کرد
+نکته: به جای پودر قند اصلا نمیشود از شکر استفاده کرد.
خشک کردن میوه:


کلید کان وکشن: فر برقی میشود .اگر از این دکمه استفاده کنید برا خشک کردن میوه .
این دکمه زمان را مطابق فر گاز معمولی یا آون برقی می کند.
در این مورد امواجی وجود ندارد وفقط هوای داغ است ودرجه به سانتی گراد می باشد. (با علامتc)
+در خشک کردن میوه (موز کیوی سیب توت فرنگی..خیار...خرمالو با برشهای نازک)(آلبالو وگیلاس) میتوان از این دکمه استفاده کرد 1 ساعت با پایه بلند انجام می شود.

+++ نکات:

1.زمان مث فر معمولی
2. درجه به سانتی گراد
3. پایه بلند

***فرمان کان وکشن***:

دکمه کان وکشن ..........180....اینتر....1ساعت...استارت(دما به سانتی گراد است)
2714
سلام فندق عزیز... مرسی از سایت خوب وپر بارت...یه سوال دارم... میشه لطفا" مدت زمان و درجه لازم برای پخت پیتزا را با سولاردام ال جی بیان کنی ...خیلی ممنون میشم.. یا اگر میشه لطفا" یک نوع پیتزا را با سولاردام ال جی آموزش بدهید.
بی نهایت سپاسگذارم
موفق باشی
سلام فندق جان... خیلی گلی من کماکان منتظر طرز تهیه پیتزا با سولاردام ال جی ام....مرسی منم چند تا دستور پخت غذاهای مختلف دارم که میخوام برای دوستام بزارم البته با اجازه شما فندق جون
سلام فندق جان....مرسی از تاپیکت...من خیلی وقته که منتظر تاپیکت بودم...خیلی کامل و جامع مینویسی...منم مثل بقیه دوستان هر روز سر میزنم و منتظر غذاهای خوشمزه ت هستم...منم دستور پیتزا میییییییییییخوام!!!!!
CafeMom Tickers
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2719
2712
2687
2717