2703
2716
عنوان

**آشپزی با سولاردام ال جی**

| مشاهده متن کامل بحث + 1071757 بازدید | 1581 پست
دستور پخت ته چین مرغ: برنج300 گرم. مرغ 800 گرم. ماست 1 پیمانه. تخم مرغ 2 عدد. زعفران 1ق چ. نمک به میزان لازم. برنج را طبق دستور آبکش کنید. مرغ را خرد میکنیم و با چاقو قسمتهای مختلف آن را سوراخ میکنیم و آغشته به 2 ق غ روغن و نمک میکنیم و به مدت 17 تا 20 دقیقه قدرت 80درصد در مایکرو میگذاریم. در این فاصله یکبار مرغ را پشت و رو میکنیم سپس استخوانهای مرغ را میگیریم. زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم و با تخم مرغ و ماست مخلوط میکنیم و برنج آبکش شده را به این مایه اضافه میکنیم. سپس ظرف مسطحی را انتخاب کرده کف ظرف را چرب میکنیم و نصف از مخلوط برنج را در ظرف میریزیم و با پشت قاشق صاف میکنیم و روی آن را با مرغ خرد شده میپوشانیم و مجددا مابقی مخلوط برنج را روی مرغ میریزیم. ظرف را با درپوش به مدت 15 دقیقه قدرت 60درصد در مایکرو میگذاریم. سپس در ظرف را برداشته و روی برنج را آغشته به روغن و زعفران حل شده در آب جوش میکنیم و ظرف را بدون در روی سه پایه به مدت 15 تا 20 دقیقه با مایکرو 60 درصد و گریل (کلید ترکیبی) قرار میدهیم تا سطح برنج طلایی شود.
دستور پخت کباب تابه ای: گوشت چرخ کرده 300 گرم. پیاز متوسط 2 عدد. گوجه فرنگی 3 عدد. نمک به میزان لازم. روغن 4 ق غ. گوشت را با پیاز رنده شده و نمک مخلوط میکنیم و گوشت را ورز میدهیم.ظرف مسطحی را انتخاب کرده و کف آن را چرب میکنیم. سپس گوشت را به قطر نازک در آن پهن میکنیم و گوجه فرنگی را نیز حلقه کرده و در اطراف آن میچینیم. 5 دقیقه قدرت 100 درصد بدون درپوش در مایکرو میگذاریم. سپس کباب را پشت و رو کرده و ظرف را روی سه پایه (بلند) فلزی قرار میدهیم و 8 الی 10 دقیقه ترکیب گریل با مایکرو 40 درصد زمان میدهیم.


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

*پیاز داغ*:

پیاز را کاملا خرد کرده وبعد از خرد کردن توی ظرف ریخته وروغن را در حد چرب شدن می ریزیم بعلاوه کمی نمک.

+++ نکته:
اگر نمک بیشتر باشد موندگاری پیاز داغ در یخچال بیشتر میشود..فوقش نمک غذا را کمتر می زنیم.

*** فرمان***:

میکرو...900 وات...اینتر...8تا10 دقیقه زمان...استارت
*خوراک مرغ هندی*:

سینه مرغ را مکعبی درون ظرف ریخته ویک قاشق رب .یک مقدار زعفران با آب حل شده .پودر کاری مقداری. فلفل ونمک وپودر سیر وروغن در حد 2 تا 3 قاشق بعلاوه آبلیمو وآب که با رب هم میزنیم وقاطی می کنیم بعلاوه پیاز داغ .
درب ظرف را بسته ودر دستگاه می گذاریم

***فرمان***:

میکرو..900 وات...اینتر...10 قیقه زمان...استارت

سپس فلفل دلمه ای وقارچ را اضافه کرده وفرمان زیر را اجرا میکنیم

*میکرو...900 وات...اینتر...زمان 5 دقیقه...استارت

می توانیم همه مواد را با هم مخلوط کنیم وزمان را در همان اول 15 دقیقه بدهیم ویک فرمان را اجرا کنیم.

+ نکته: میدانیم که پخت سینه مرغ روی گاز 45 دقیقه است پس در ماکرو فر میشود1/3 که همان 15 دقیقه است
2720
چه جالب فندق جووووون من امروز دیدم
چند تا دیگه مگه یاد دادی (حیـــــــــــــــف شد من ندیدم)
منم میخوام خوب
یهو از روز اول هر چیزی اضافه میکردی میزاشتی قبلیش هم بمونه
منــــــــــــم میخوام
** قبول سفارش بافت فانتـــــزی بچگانه**نمونه کارها را مقــایســـه کنید** آدرس سایت: http://www.barfbaf.ir/ أدرس کلوپ: http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=18333
املت ایتالیایی:
برای 4 نفر
گوشت چرخ کرده 100تا 150 گرم +پیاز داغ 1 قاشق +رب 1 قاشق +ادویه جات به مقدار لازم+ قاشق روغن+1 قاشق فلفل دلمه ای نگینی ریز شده+ یک مقدار قارچ اگر بیشتر باشد غذا خوشمزه تر میشود.+پودر سیر+فلفل ونمک وآویشن=همه این مواد راب ا هم مخلوط کرده ودر ب ظرف را بسته و3 دقیقه زمان می دهیم

***فرمان***:

میکرو...900 وات....اینتر...3 دقیقه زمان...استارت

بعد به تعداد نفرات 4 نفر 4 عدد تخم مرغ را اضافه کرده ومخلوط میکنیم وبا پنیر پیتزا کاملا مواد را اشباع میکنیم.برای باز شدن وبرشته شدن پنیر وتخم مرغ از کامبی نوع یک استفاده میکنیم
روی پایه بلند با درب باز

***فرمان***:

کامبی...کامبی 1...اینتر...600 وات..اینتر...6 تا 8 دقیقه زمان..استارت

+++ نکته کلی: بعد از اینکه غذا را از ماکرو فردر آوردید یکم هم زده وکنار می گذاریم تا جا بیفتد.بیرون از دستگاه ما همیشه پس از پخت 3 دقیقه وقفه خواهیم داشت.بعد غذا را سرو میکنیم.

(به جای فلفل دلمه ای میتونید از سوسیس هم استفاده کنید برای طمع وبوی خوب غذاتون)
برنج دمی:

اموزش پخت دو مرحله ای:
از یک تا دو ساعت قبل برنج را کاملا شسته وخیس کنید
برای برنج دمی درست کردن استثنا دارد یعنی 1/3 آب نمیخواهد همان مقداری که روی گاز آب می ریزیم اینجا هم آب می ریزیم .
نمک وروغن را اندازه میکنیم با در باز وبدون پایه در دستگاه می گذاریم وچون آب مثل روی گاز است زمان اولیه مث روی گاز است
*آب را با این*** فرمان*** خشک میکنیم:

میکرو...900 وات... اینتر...20 تا 22 دقیقه زمان...استارت

*برای دم کردن می توان از پخت 2 مرحله ای استفاده کرد با*** فرمان dobble cooke***

میکرو....900 وات(باعث میشود دم بالا برود) ..اینتر...2 دقیقه زمان...میکرو...600 وات (دم بکشد) ...اینتر...زمان 9 دقیقه...استارت

+ نکته : برای دم کردن باید درب ظرف بسته باشد ودر هیچ کدام از مراحل نیازی به پایه نیست.
2714
کیک یزدی:

چهار عدد تخم مرغ را با یک پیمانه پودر قند هم می زنیم 1 قاشق مربا خوری بیکنگ پودر اضافه میکنیم و1/2 قاشق چایخوری هل کوبیده را به مواداضافه کرده ودر آخر1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین وروغن به مقدار 2/3 پیمانه اضافه میکنیم. وکاملا مخلوط میکنیم ودر آخر به تناوب 250 گرم آرد و2/3 پیمانه شیر را می ریزیم ودر قالب نچسب با
***فرمان*** زیر پخت میکنیم:

دکمه کان وکشن...دما 180 درجه سانتی گراد........ 20 تا 25 دقیقه زمان...استارت
+++نکات:
*زمان مث فر معمولی
* ظروف فلزی آزاد
*پایه کوتاه لازم دارد
*درب ظرف باز باشد
*به سلیقه خودتان از نارگیل. پسته. بادام. گردو. برای تزیین میتوانید استفاده کنید

من ذرت درست می کنم عین بلال های سوپراستار میشه خیلی خوشمزه ، یک بلال رو از وسط نصف می کنم کره رو آب می کنم تو سولاردم بعد با نمک و فلفل و کره تمام جای بلال رو آغشته می کنم بعد میذارم تو دستگاه قسمت بخارپزش با شماره 8 اگر اشتباه نکنم به مدت 17 دقیقه عالیییییییییییییییییییی میشه
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2719
2712
2687
2717