2410
2713
عنوان

**آشپزی با سولاردام ال جی**

| مشاهده متن کامل بحث + 1071757 بازدید | 1581 پست
*کوکوی شیرین

سیب زمینی نیم کیلو
تخم مرغ 4عدد
زعفران دم کرده به مقدار لازم
گلاب یک چهارم پیمانه
شکر 1پیمانه
روغن یک دوم پیمانه
هل ساییده کمی
نمک میوه نوک ق.م.
طرز تهیه:
سیب زمینی را پوست می کنیم،چهار قاچ می کنیم وداخل ظرف درب دار می گذاریم وبافرمان:

ماکرو-900وات-4تا5 دقیقه-استارت

سرد که شد رنده میکنیم.تخم مرغ ها را داخل آن می شکنیم هم می زنیم تا کاملا مخلوط ومایه یک دست شود.مایع کمی شل باشد.
زعفران اب کرده1ق.م.،نمک میوه سر ق.م. اضافه میکنیم.ظرف مناسب ماکرو فرواندازه را چرب میکنیم ومایع را داخل ظرف می ریزیم ودر دستگاه قرار می هیم.وبا فرمان:
Combi 1-اینتر-600 وات اینتر-6تا9دقیقه استارت
رو وزیر کوکو کاملا برشته شودبا
گریل1بالاوباگریل3زیرکوکو برشته میکنیم
شربت کوکو
شکر-زعفران-هل-آبوگلاب باهم یک لیوان(آب جوش)هم میزنیم تا شکر حل شود.
کوکوی آماده را برش می زنیم وشربت می دهیم ودر
ماکرو-900وات- اینتر3-تا5دقیقه-استارت.


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2720
دیروز زنگ زدم نمایندگی و کامل موضوع رو. براش توضیح دادم.گفت: موقع درست کردن سیب زمینی سرخ کرده به وسیله گزینه auto cook چون دستگاه از گریل هم استفاده میکنه نباید از اون درب استفاده میکردم برای همین درب ظرف اب شد.گفتم تجربه ام رو با شما هم در میون بذارم بد نیست....
مرسی فندق جون
خوب اگه همینجوری به منم توضیح میدادی منم به شما میگفتم همونطوری که در صفحه اول تایپیک گفتم شما نگفتی درشو هم گذاشتی...تو گریل نباید در بزاری گلم همون صفحه اولو برات کپی میکنم اینجا
دوباره میگم:
*نکات گریل نوع یک:

1. زمان (سلیقه ای) 3 تا 4 دقیقه متوسط بر اساس سلیقه کم یا زیاد طلایی شود.
2. پایه گریل بلند لازم است.
3. ظروف فلزی ممنوع
4 .درب ظرف باز است.

* نکات گریل نوع دو:

1. زمان (سلیقه ای) بین 7 تا 9 دقیقه (سلیقه ای) باید طولانی تر باشد تا غذا سفت نشود.وخشک نیز هم نشود.
2. پایه بلند لازم است چون گریل بالا ست و در سقف ماکرو فر قرار دارد.
3. ظروف فلزی ممنوع است
4. درب ظرف باز است.

*نکات گریل نوع سه:

1. زمان سلیقه ای ولی بین 11 تا 13 دقیقه
2. پایه کوتاه لازم است
3. ظروف فلزی ممنوع است.
4.درب ظرف بسته یا باز بی ربط است به زیر غذا

تنظیم گریل:

+روی دستگاه ماکروفر مشخص می باشد
+نکته: روغن زیاد باعث میشود مایع بشتراز اندازه شل شود وبچسبد ومقداری در برشته کردن غذا استفاده شود بهتر وکافیست.
+نکته: ظرف مانع رسیدن حرارت به غذاست واین باعث طولانی شدن زمان گریل 3 میشود.
2714
گریل رو انتخاب نکرده بودم فندق جون.توی قسمت auto cook سیب زمینی سرخ کرده رو انتخاب کرده بودم .مثل اینکه برنامه سیب زمینی سرخ کرده اینه که چند دقیقه سیب زمینی رو میپزه و چند دقیقه میره روی گریل و .....
دیروز کوکو سبزی درست کردم.خیلی خوب شد ولی کنارای کوکو زیادی برشته شده بود .برای این درست کردن این قضیه کسی تجربه ای داره که بتونه کمک کنه
در ضمن برای درست کردن کوکو نمیشه بیشتر از نیم کیلو مواد رو تو سولاردام گذاشت ...اینجوری که خیلی بده.من مجبور شدم دو تا ظرف کنم مواد کوکو رو و جداگانه بذارم تو دستگاه...
**میتلف
مواد لازم:

تخم مرغ 5 عدد
نان تست 3 برش
هویج بخار پزرنده شده 3-4 عدد
گوشت گوسفندی چرخ شده 200گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
شیر 1 پیمانه
عصاره مرغ 1 عدد
پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری
نمک-فلفل -دارچین به مقدار لازم


طرز تهیه:
گوشت گوسفند چرخ کرده-پیاز داغ- دارچین -یک قاشق رب- نصف عصاره مرغ- فلفل را در ظرف پیرکس درب دار
می ریزیم.
2 قاشق روغن مایع را اضافه می کنیم.کمی نمک نیز به آن اضافه می کنیم و مواد را در ظرف باهم مخلوط
می کنیم .در ظرف را گذاشته و آن رادر دستگاه قرار می دهیم .

برنامه:ماکرو 900 وات -اینتر- 4 دقیقه-استارت

هویج رابابرنامه زیر بخارپز می کنیم:

ماکرو 900وات-3دقیقه-استارت (در ظرف در دار پیرکس یا در یک کیسه فریزر می ریزیم و سر آن را گره زده و یک سوراخ در آن ایجاد می کنیم)

5 عدد تخم مرغ را داخل ظرف گود می شکنیم.
نانهای تست رابا شیر خیس می کنیم.(نان تست خیس شده باید 2تا3قاشق غذا خوری باشد.)
نان تست خیس شده را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.مواد گوشتی وهویجهاونصف دیگر عصاره مرغ را اضافه می کنیم وبا بلندر مخلوط می کنیم سپس غذا را مزه می کنیم که شیرین نباشد.(اگر شیزین بود نمک وفلفل آنرا اندازه میکنیم.)ودر آخر ببیکینگ پودر را اضافه ومواد را با قاشق هم می زنیم. ته قالب فلز ی را چرب می کنیم ومواد آماده را در قالب می ریزیم ودر دستگاه می گذاریم.حتما حتما از این برنامه استفاده می کنیم:

کانوکشن220 درجه سانتی گراد -اینتر-15تا20 دقیقه-استارت

توجه توجه

اگر از برنامه دیگر استفاده کنید دستگاه شما آسیب جدی می بیند
برای استفاده از برنامه های دیگر باید از قالب پیرکس یا پلاستیک مخصوص استفاده کنید.
برای درست کردن پلو توی سولاردام باید درب ظرف کاملا بسته باشه که برنج خوب دم بکشه.مشکلی که این وسط هست اینه که اگه توی مایکرویو ظرفی دربش بسته باشه و بخار در ظرف تجمع کنه باعث میشه ظرف داخل مایکروویو بترکه و این انفجار باعث کنده شدن درب سولاردام میشود.من خیلی میترسم که این اتفاق بیفته چون برای دوست صمیمی من افتاد و ......
کسی تجربه اینکارو داره....
مرسی
نه عزیزم اصلا اینطور نیست من برات اموزش برنج دمی رو صفحه دوم گذاشتم و کلاس اموزشی که بودم خود مربی تو ظرفهای پیرکس درست کرد ودستگاه هم منفجر نشد.منم تو خونه همین کارو بارها انجام دادم ودرش هم پیرکس بوده واین اتفاق وحشتناک شکر خدا برام نیفتاده
بامزی جان شما انگار کلا با درها مشکل داری...
یه چیزی خون کن...خواهر!
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2719
2712
2687
2717