2737
2734
عنوان

**آشپزی با سولاردام ال جی**

| مشاهده متن کامل بحث + 1073109 بازدید | 1581 پست
یلدا منم هفته قبل شیرینی کشمشی با دستو هانی شف پختم !!!!چه جالب ....
من شیرینی ها رو هم زمان هم تو فر درست کردم هم تو سولار چون مایش یکم زیاد بود !!اونایی که تو سولار بودن هر چقدر زمان دادم دور طلایی نشد شرینی های توو چقدر تو سولار موند؟؟؟
می دونم که یه روز منم مامان یه نی نی سالم و صالح میشم

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

نیایش ماکروت که گریل هم داره با دستور صفحه 5 این تاپیک یه بار امتحان کن اصلا هم ظرف فلزی نذار تو ماکرو جرقه تولید می کنه حتی فقط تو حالت ترکیبی پایه فلزیتو بذار
می دونم که یه روز منم مامان یه نی نی سالم و صالح میشم
2728
ببخشید دوست جونا دیر جواب میدم....
مدل من طوریکه درجه دمای سولارم پیش فرض رو180 درجه ست وقتی پیچشو میچرخونم دما کم وزیاد میشه....مدل شما چیه گلم؟
واسه کشمشی هم با دستور هانی شف درست کردم ولی چون سینی سولار یکم کوچیکه مجبور شدم به 2بار موادمو بذارم ودرست کنم
تایمشمم 15 دقیقه نوشته ولی وقتی دیدم آخر کار هنوز دورش برشته نشده 5دقیقه به تامش اضافه کردم ....

اینم دستو شیرینی کشمشی
http://hanichef.blogfa.com/post-400.aspx
خدایا شکرت...
2738
مامانی طناز این اطلاعاتو با کلی تحقیق تو سایتای خارجی کسب کردم بضی غدا ها مثل شیر خیلی خطر ناکه که تو ماکرو گرم بشه! و سریع سرطانزا میشه و مورد دیگه که خیلی خطر ناکه چایی هست هم سبز هم چایی معمولی با اینه خیلی حال میده چایی سرد شده رو بذاری تو ماکرو!!،! تا حالا صراحتا تحقیقات نشون نداده که غدایی که تو ماکرو میره سرطانزا میشه به جز این دو مورد گوشت حبوبات غدا های آردی همه شون کاملا سالم از ماکرو میان بیرون. .....یه حا خوندم خود آتیش گاز خطر داره ولی اگه غدا تو نسوزونی هیچ آسیبی به بدنت نمی زنه حتی غدا پختن تو اجاق گاز ویتامین های غدا رو بیشتر از ماکرو از بین میبره
می دونم که یه روز منم مامان یه نی نی سالم و صالح میشم
البته اینها تو مواردی صدق میکنه که ماکروت و در ماکروت صدمه ندیده باشن و کیپ باشه تا اشعه بیرون نیاد و ظرفی که استفاده میکنی ظرف مخصوص باشه چون اگه استاندارد نباشه اشعه رو جذب میکنه و خودش هم مواد سرطانی وارد غدا میکنه
می دونم که یه روز منم مامان یه نی نی سالم و صالح میشم
ممنون مامان نینی من تا حالا بجز کانوکشن و بخارپز از بقیه پخت های سولار استفاده نکردم بس که میترسم. اما حالا چون فر گازم خراب شده دیگه چاره ای ندارم واسه همین مردد بودم که اشعه ماکرو مضره یا نه . اما اگه اینطور که شما میگی باشه پس مشکلی نیست
آرد(بهتره 3 صفرباشه)........... یک و نیم پیمانه

تخم مرغ .......................... سه عدد

شکر............................... یک پیمانه

روغن ............................ نصف پیمانه
خامه صبحانه ................... سه قاشق غذا خوری

بکینگ پودر .................... یک قاشق مربا خوری

زعفران ......................... یک چهارم قاشق مربا خوری

آب جوش ....................... سه قاشق غذا خوری

وانیل ........................... نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه :
قبل از هر چیز زعفران را ساییده و آب جوش را اضافه کنید و اجازه بدید خوب دم بکشه و به دمای محیط برسه
سپس فر رو با دمای 180 درجه گرم میکنیم .اگر با ماکروفر میخواید کار کنید با 180 درجه پیش گرمایش کنید.
آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و سه بار الک کنید . خیلی مهمه که توی پخت کیک ها آرد حداقل سه بار الک شود .
قالب دلخواهتان رو با روغن چرب جامد چرب میکنیم و کفش و کاغذ روغنی می کشیم
تخم مرغها رو حدود پنج دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و حجمشون دو برابر بشه


شکر و وانیل رو اضافه کرده و مجددا" سه دقیقه با همزن بزنید
حالا نوبت خامه و روغنه پس به بقیه مواد اضافشون میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم (چون همه عکسها یه مدل بود دیگه تکرار نکردم)

خب به به حالا محلول زعفران رو اضافه کرده و مجددا کمی مخلوط میکنیم .

در انتها آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کرده و به آرامی با لیسک مخلوط میکنیم و در حد مخلوط شدن ادامه میدهیم . یادتون باشه زیاد هم نزنید

مواد و داخل قالب ریخته و در طبقه وسط فر بمدت 25 دقیقه قرار بدین
برای ماکرو فر روی سه پایه کوتاه با دستور کانوکشن 180 درجه ... حدود 18 دقیقه

چه در فر و چه در ماکرو فر این مدت ممکنه کمتر یا بیشتر باشه پس حتما با سیخ چوبی اونو تست کنید.

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز