2410
2553
عنوان

**آشپزی با سولاردام ال جی**

| مشاهده متن کامل بحث + 1071974 بازدید | 1581 پست
کباب تابه ایی
گوشت چرخ کرده یک بسته پیاز متوسط یک عدد گوجه فرنگی رنده شده یک عدد رب گوجه 2 قاشق مقداری هم سبزی های معطر من فقط جعفری داشتم 3 قاشق روغن مایع ادویه و فلفل و بکینگ پودر 1 عدد تخم مرغ همه را مخلوط میکنیم
نیم ساعت در یخچال گذاشتم
بعد در ظرف پیرکس که از قبل چرب کرده بودم پهن کردم برش دادم و کمی هم اویشن روی ان ریختم یک گوجه فرنگی رو بصورت حلقه اییی برش دادم روی کباب تابه ا یی گذاشتم
ماروفر رو روی ماکرو با قدرت 900 وات 10 دقیقه هم زمان دادم
نوش جان

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

ممنون یاسپینای عزیز بوس
خدایا آغوشت را امشب به من میدهی؟
برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....
2720
l من یه روش برای خشک کردن سبزی توی فر پیدا کردم.میذارم روی کانوکشن وقتی داغ شد و شروع کرد به بوغ زدن سبزی رو داخش میذارم و خاموشش میکنم تا سرد شه. و چنر بار اینکارو تکرار میکنم. و البته هر بار سبزیمو زیرو رو میکنم.
قبلا با ماکرو خشک میکردم اگه بهش نمیرسیدم احتمال داشت بسوزه ولی این روش جدید هم اشعه نمیخوره و هم نمیسوزه
اینو ویژه یاسپینا گذاشتم تا سوت و کور نباشه
2714
یاسپینا جون من برنج درست میکنم عالی میشه
تو صفحات قبل توضیح دادم


هانیه جون
در مورد ظرف سیلیکونی پرسیده بودی من کیک هام رو تو ظرف سیلیکونی درست میکنم خیلی خوبه چون اشکال مختلف داره ولی قبلا از ظروف شیشه ای و پیرکس استفاده میکردم
البته یاداوری کنم که از ظروف سیلیکونی که وسطش بازه ( سوراخه ) باید استفاده بشه تا کیک یکدست بشه وگر نه روی کیک بالا میاد و حالت تپه ای پیدا میکنه

تو لینکی که گذاشتم ظرف های قرمز رو میگم

http://hanichef.blogfa.com/post-328.aspx
خداوندا روح پدر و برادرم را با مولا علی (ع)محشور گردان (امروز را برای عشق به عزیزانت غنیمت بشمار،شاید فردا احساسی باشد اما...عزیزی نباشد)
کیک ساده همون دستور پودر کیک رشد رو داره دیگه
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...


فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
سلام
من همیشه توسولاردمم کیک درست میکنم چون فر دیگه ای ندارم ولی واقعا کیکام عالییییی میشه.....

اینم دستور کیکی که امروز پختم:

ارد 2 لیوان
شکر 1 لیوان سرخالی
شیر یا ماست 3/4 لیوان
پ.پ 2 قاشق چایخوری
وانیل 1 سرقاشق چایخوری
روغن جامد یاکره 1/2 لیوان
تخم مرغ 3 عدد

ابتدا شکر وروغن را خوب باهمزن میزنیم تا کرم رنگ شود.بعد وانیل را اضافه کرده وبعداز ان تخم مرغ ها جدا جدا میاندازیم وهرکدام را 2 دقیقه با همزن میزنیم بعد ماست یا شیر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم ودرآخر آرد وپ.پ را که از قبل با هم مخلوط کرده و3 بارالک کردیم رو کم کم ریخته وبا قاشق هم میزنیم.....

سولاردم را از قبل با دستور کانوکشن پیش گرمایش میزنیم(180 درجه )
فرمون که گرم شد 180 درجه دما و 20-25 دقیقه زمان میدهم تا کیک پخته شود.


اینم یک تکه از کیکمون که الان خورده شده .....



خدایا شکرت...
اینم کیک سیبی که با دستور ص 24 درست کردم.......

کیک سیب


مواد لازم:
آرد یک پیمانه
تخم مرغ 2عدد
شکر 120گرم
روغن نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
وانیل کمی
سیب به میزان لازم

دارچین


2 تا تخم مرغ رو با شکر بزنید تا سفید بشه بعد روغن و وانیل رو اضافه کنید کمی بزنید بعد هم آرد و دارچین و بکینگ پودر

سیب رو هم وقتی اضافه کنید که خمیر رو داخل غالب ریختید سیب رو من خلال کردم ولی هر جور دوست داشتید در آخر کار اضافا کنید بعد کمی دارچین روی کیک بپاشید
و مایکرو با 180 کانوکشن پیش گرما دهی بشه

بعد کیک رو روی سه پایه با 180 درجه بزارید 40 دقیقه بپزه


اینم عکساشون



اینم بافتش



خدایا شکرت...
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687