نی نی سایت > تبادل نظر > فروشگاههای نی نی سایت > انباری! > **آشپزي با سولاردام ال جي**

موضوع: **آشپزي با سولاردام ال جي** + اظهار نظر

صفحه 1 از 54  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  بعدی آخر صفحه
کاربران حاضر: 0 کاربر و 3 مهمان
*(فندق)* پست ها : 67193عضویت:1389/1/22
1389/10/4 - 9:00 عصر
آموزش آشپزی با ماکروفر سولاردام ال جی
قدم به قدم

لازم به تذکر است که صفحه اول تایپیک هر روز به روز میشود
در شروع کار مرحله به مرحله آموزش دکمه های دستگاه رو داریم
وسپس دستور آشپزی با ماکروفر نوری ال جی رو براتون میزارم.
فقط عجله نکنید وبه نکاتی که گفته میشه خوب دقت کنید که دقت شما به نکاتی که گفته خواهد شد
باعث طول عمر دستگاه شما وآشپزی آسان تر شما با ماکروفر نوریتون خواهد شد

فهرست مطالب:
__________________________________________________

*صفحه ی اول تایپیک: آموزش کامل دکمه های دستگاه سولاردام ال جی.......فندق
*صفحه ی اول تایپیک: آموزش پیاز داغ........فندق
*صفحه ی اول تایپیک: آموزش ماکارانی با گوشت.....پرنیان
*صفحه ی اول تایپیک: آموزش سالاد الویه.....پرنیان
*صفحه ی اول تایپیک: آموزش کمپوت سیب.....پرنیان
*صفحه ی اول تایپیک: آموزش ته چین مرغ ....پرنیان
*صفحه ی اول تایپیک: آموزش کباب تابه ای.....پرنیان
*صفحه ی اول تایپیک:آموزش پیاز داغ......فندق
*صفحه ی اول تایپیک: آموزش خوراک مرغ هندی....فندق
___________________________________________________________

*صفحه ی دوم تایپیک: آموزش املت ایتالیایی....فندق
*صفحه ی دوم تایپیک: آموزش برنج دمی....فندق
*صفحه ی دوم تایپیک: آموزش کیک یزدی....فندق
*صفحه ی دوم تایپیک:آموزش ذرت...samira
*صفحه ی دوم تایپیک: آموزش شیرینی اسکار.... فندق
*صفحه ی دوم تایپیک: آموزش خشک کردن انواع میوه.... فندق
_________________________________________________

*صفحه ی سوم تایپیک: آموزش چهار نوع خمیر پیتزا.... فندق
*صفحه ی سوم تایپیک: آموزش نکات مواد چهار نوع پیتزا.... فندق
*صفحه ی سوم تایپیک: آموزش پیتزا سبزیجات.... فندق
_________________________________________________

*صفحه ی پنجم تایپیک: آموزش کیک دورنگ .... فندق
*صفحه ی پنجم تایپیک: آموزش پیتزا مخلوط .... فندق
*صفحه ی پنجم تایپیک: آموزش رولت مرغ رنگارنگ... نگار
*صفحه ی پنجم تایپیک:آموزش خورش کاری با مرغ ...نگار
*صفحه ی پنجم تایپیک: آموزش شیرینی نارگیلی... نگار
_________________________________________________________

*صفحه ی6 تایپیک: آموزش اسلایس شکلاتی... نگار
*صفحه ی 6 تایپیک: آموزش رول استیک مرغ... نگار
*صفحه ی 6 تایپیک: آموزش حلوا ... فندق
*صفحه ی 6 تایپیک: آموزش دلمه فرنگی....نگار
*صفحه ی 6 تایپیک: آموزش سیب زمینی ...نگار
*صفحه ی 6 تایپیک: آموزش ناگت مرغ...نگار
_________________________________________________________
*صفحه ی هفتم تایپیک: آموزش پسته بریان ...فندق
*صفحه ی هفتم تایپیک: آموزش موس گیلاس ...نگار
*صفحه ی هفتم تایپیک: آموزش پاستا و کلم بروکلی با سس خامه ای گردو.....نگار
*صفحه ی هفتم تایپیک: آموزش کوکوی شیرین ...فندق
____________________________________________________________

*صفحه ی هشتم تایپیک: آموزش میلتف........فندق
______________________________________________________________

*صفحه ی نهم تایپیک: آموزش کتلت........bamzi
*صفحه ی نهم ایپیک : آموزش مسقطی....bamzi
_______________________________________________________________

*صفحه ی دهم تایپیک : آموزش سیب زمینی سرخ کرده.....bamzi
*صفحه ی دهم تایپیک : آموزش اسکرامبل گوشت ....bamzi
______________________________________________________________

*صفحه ی 11 تایپیک :آموزش ماهی .....بیتا
*صفحه ی 11 تایپیک :آموزش کیک اسفنجی ....bamzi
*صفحه ی 11 تایپیک :آموزش کیک لیمو ....bamzi
_______________________________________________________________

*صفحه ی 12 تایپیک:آموزش پفک هندی....فندق
*صفحه ی 12 تایپیک:آموزش مرغ ساده....فندق
*صفحه ی 12 تایپیک:آموزش پاچین مرغ....ghoo
________________________________________________________________

*صفحه ی13 تایپیک :آموزش کوکوی اسفناج...نگار
*صفحه ی13 تایپیک :آموزش پاند کیک کاکایویی ...نگار
__________________________________________________________________

*صفحه ی 15 تایپیک:آموزش چـُـ ـس فیل....فندق
__________________________________________________________________

* صفحه ی 17 تایپیک:آموزش کیک.....**فریبا**
* صفحه ی 17 تایپیک:آموزش کیک فوری سه دقیقه ای......فندق
_________________________________________________________________

* صفحه ی 18 تایپیک:آموزش پوره سیب زمینی......نسرین
*صفحه ی 18 تایپیک:آموزش چیکن استروگانف .....نسرین
_________________________________________________________________

* صفحه ی 19 تایپیک:آموزش سینه مرغ پر شده......فندق
* صفحه ی 19 تایپیک:آموزش خشک کردن سبزی......فندق
________________________________________________________________
*صفحه ی 20 تایپیک:آموزش حلوا....فندق
*صفحه ی 20 تایپیک: آموزش پسته بریان...فندق
*صفحه ی 20 تایپیک :آموزش فسنجون....فندق
*صفحه ی 20 تایپیک :آموزش میلاس برای دو نوبت....mamamery
_________________________________________________________________
*صفحه ی 21 تایپیک:آموزش کیک هویج......mamamery
*صفحه ی 21 تایپیک:آموزش مجدد کلیدها ،ظروف ،مدل ونکات ماکروفر....سهیلا
*صفحه ی 21 تایپیک:آموزش مرغ....سهیلا
*صفحه ی 21 تایپیک:آموزش پف فیل...سهیلا
*صفحه ی 21 تایپیک:آموزش خشک کردن سبزی...سهیلا
*صفحه ی 21 تایپیک:آموزش تست کردن نان...سهیلا
____________________________________________

*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش پیاز داغ.....سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش حلوا.........سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش اسکرم بل...سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش کیک با سه روش پخت...سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش کباب یا جوجه کباب...سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش مرغ درسته...سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش کتلت...سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش بال مرغ کبابی...سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش کیک کاکایویی...سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش برنج...سهیلا
*صفحه ی 22 تایپیک:آموزش سیب زمینی کباب...سهیلا
_________________________________________________________________

*صفحه ی 24 تایپیک:آموزش کیک هویج...AAzAdeh
*صفحه ی 24 تایپیک:اطلاع رسانی سایت ال جی...نادیا
*صفحه ی 24 تایپیک: آموزش لازانیا....مسی
*صفحه ی 24 تایپیک:آموزش کیک سیب ....AAzAdeh
*صفحه ی 24 تایپیک:آموزش کیک ارده....MAMANI
*صفحه ی 24 تایپیک:آموزش نان گردویی با ماکروفر.....AAzAA
*صفحه ی 24 تایپیک:آموزش شیرینی نارگیلی با ماکروفر.....AAzAA
*صفحه ی 24 تایپیک:آموزش کیک شکلاتی با ماکروفر.....AAzAA
_______________________________________________________________

*صفحه ی 25 تایپیک:آموزش شیرینی کشمشی در ماکروفر.....AAzAA
*صفحه ی 25 تایپیک:آموزش شیرینی نسکافه ای در ماکروفر.....AAzAA
*صفحه ی 25 تایپیک:آموزش اشکالات رایج در پخت کیک...فندق
*صفحه ی 25 تایپیک:آموزش پیراشکی....سیمینا
*صفحه ی 25 تایپیک:آموزش سیب زمینی توپر...سیمینا
*صفحه ی 25 تایپیک:آموزش انواع شیرینی با فر ماکروفر ال جی....mamane pouria
*صفحه ی 25 تایپیک:آموزش واحد های اندازه گیری....فندق
______________________________________________

*صفحه ی 26 تایپیک:آموزش نکات اندازه گیری مواد....فندق
*صفحه ی 26 تایپیک:آموزش نکات قاشق های اندازه گیری....فندق
*صفحه ی 26 تایپیک:آموزش پیمانه های اندازه گیری...فندق
*صفحه ی 26 تایپیک:آموزش شیرینی اسکار....فندق
______________________________________________

*صفحه ی 28 تایپیک:فایل اموزشی سولاردام ال جی....khosro2013
*صفحه ی 28 تایپیک:آموزش کیک هویج ودارچین...مامان مونو
______________________________________________

*صفحه ی 29 تایپیک:پاسخ به سوالات ..سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش حلیم بادمجان...سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش دسر موس قهوه...سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش کاستارد...سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش خورشت قیمه...سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش سرخ کردن سیب زمینی...سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش خورشت الو اسفناج...سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش خورشت قرمه سبزی...سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش چیبس ورقه ای وخلالی...سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش گالانتینه مرغ ..سهیلا
*صفحه ی 29 تایپیک:آموزش خورشت کرفس...سهیلا
______________________________________

*صفحه ی 30 تایپیک:آموزش تمیز کردن ماکرو فر...سهیلا
*صفحه ی 30 تایپیک:پاسخ به سوالات...سهیلا
_______________________________________

*صفحه ی 31 تایپیک:آموزش زبرا کیک .......مامان مونو
*صفحه ی 31 تایپیک:آموزش کیک شکلاتی خیس...مامان مونو
_____________________________________________

*صفحه ی 32 تایپیک:آموزش مرغ شکم پر......فرشته(مامان امین)جولیا
*صفحه ی 32 تایپیک:آموزش دلمه سیب زمینی....فرشته (مامان امین)جولیا
*صفحه ی 32 تایپیک:آموزش خوراک سیب زمینی تنوری...فرشته (مامان امین)..
_______________________________________________________

*صفحه ی 33 تایپیک: آموزش مرغ بریون.....شرمين شير زن کردستان
*صفحه ی 33 تایپیک: آموزش کیک فوری...شرمين شير زن کردستان
_____________________________________________

*صفحه ی 34 تایپیک:آموزش پودینگ شکلاتی...سهیلا
*صفحه ی 34 تایپیک:آموزش دسر میوه ای...سهیلا
*صفحه ی 34 تایپیک:آموزش لازانیا....سهیلا
*صفحه ی 34 تایپیک:آموزش کیک خرما.... mamamery

________________________________________
*صفحه ی 35 تایپیک:آموزش کالزوله ......سهیلا
*صفحه ی 35 تایپیک:آموزش رولت مرغ......سهیلا
*صفحه ی 35 تایپیک:آموزش لازانیا......سهیلا
*صفحه ی 35 تایپیک:آموزش ماهی شکم پر......سهیلا
*صفحه ی 35 تایپیک:ادرس سایت سولاردام من....انجل
________________________________________

*صفحه ی 36 تایپیک: ادرس اشپزی با ماکروفر....جولیا
________________________________________

*صفحه ی 37 تایپیک:آموزش مرغ ............ mahsaaa_53
*صفحه ی 37 تایپیک:آموزش خشک کردن خمیر نان باگت.....دریا
________________________________________

*صفحه ی 38 تایپیک:آموزش پختن فوری سیب زمینی... kitty
*صفحه ی 38 تایپیک:آموزش کباب تابه ای... ياسپينا(مامان اوريا)
_____________________________________________
* صفحه ی 39 تایپیک :آموزش خشک کردن سبزی... mahsaaa_53
* صفحه ی 39 تایپیک :آموزش کیک وانیلی.... yalda2013
* صفحه ی 39 تایپیک :آموزش کیک سیب ودارچین....yalda2013
________________________________________________

* صفحه ی 40 تایپیک :آموزش مرغ 20 دقیقه ای... yalda2013
* صفحه ی 40 تایپیک :آموزش کیک....سهیلا
__________________________________________
*صفحه ی 41 تایپیک:آموزش سیب زمینی ابپز.....ادرینا
*صفحه ی 41 تایپیک:آموزش کیک تنبلونه ... yalda2013



ادامه دارد
*دامن کشان با ناز زین جا می رود...*
*(فندق)* پست ها : 67193عضویت:1389/1/22
1389/10/4 - 9:04 عصر
فرنوري سولاردام
دكمه هاي اين دستگاه بصورت دستي واتوماتيك وديجيتال واتومايك ميباشد.
در ابتدا از دكمه هاي دستي يا منوال (با سليقه فرد) شروع ميكنيم:
وسپس مي پردازيم به دكمه هاي ديجيتال ويا اتوماتيك دستگاه فرنوري ال جي:
********************************************************
دكمه ماكرو يا ميكرو micro : كه با w نمايش داده ميشود فقط پخته ميكند وبرشته نميكند .اين دكمه براي پخت ساده به جاي شعله هاي روي گاز ، براي پخت وگرم كردن غذا استفاده مي شود
پاورpowerقدرت=شعله گاز .
به معني تنظيم حرارت وقدرت پخت ميشود كه سه نوع شعله در گاز وجود دارد زياد.متوسط وكم

*شعله زياد حداكثر 900 وات :كه همان شعله زياد گازه براي پخت هاي سريع استفاده ميشود فرقي كه اين قدرت با شعله دارد در زمان است كه 1/3 ميشود. مثلا پختي كه روي گاز 45 دقيقه مي باشد در داخل ماكروفر 15 دقيقه ميشود.(براي جوش آوردن. فلفل دلمه اي. مايع ماكاراني. سيب زميني زياد.پياز داغ. املت) هر كاري كه بتوان با شعله زياد روي گاز انجام داد با هر شرايطي مي توان آنرا در ماكروفر انجام داد(گوشت چرخ كرده.سرخ كردن سيب زميني. سرخ كردن سبزي مرغ .گرم كردن غذا)

+ نكته: براي جوش آوردن يك ليوان آب وچاي وشير يك دقيقه و نيم زمان كافيست.

*شعله متوسط: حداكثر 600 وات: در ماكروفر براي پخت هاي طولاني استفاده ميشود متوسط زياد ومتوسط كم در گاز همان 600 وات در ماكروفر مي باشد.مثل دم كردن برنج. انواع خورشت ها. دم ماكاراني.

*شعله خيلي كم حداكثر 360 وات: براي پخت هاي خيلي طولاني استفاده ميشود مثل (حليم .شله. آبگوشت.كله پاچه)

*قدرت 180 وات و 90 وات: كار در پايين فر در گاز را انجام ميدهد وجهت گرم نگه داشتن غذا اسفاده ميشود كه 90 وات بهتر است تا 180 وات (چون خيلي داغ نگه ميدارد)
90 وات معمولي داغ نگه ميدارد به اين علت از 180 وات بهتر است چون اگر يادمان برود وحواسمان پرت شود روي پخت غذا تاثير ميگذارد.

******

+++ نكات:
1.زمان: 1/3 گاز ( در ماكروفر هر چه زمان بيشت از 1/3 شود غذا سفتر وخشك تر ميشود.
2. آب: 1/3 گاز .همان مقدار آبي را در ظرف بريزيد كه با همان مقدار آب سر ميزميخواهيد بياوريد يك بند انگشت بيشتر براي تبخير در نظر بگيريد واضافه كنيد.در ماكروفر هر چه آب غذا بيشتر از 1/3 شود زمان پخت آن ماده غذايي طولاني تر ميشود.
3. تركيب: مواد از دير پز به زود پز .ته قالب مثلا اول ران مرغ كه دير پز تره را گذاشته بعد سينه مرغ بعد هويج وروي كار قارچ ويا فلفل دلمه اي را ميريزيم در مواردي كه نميخواهيم از قبل نيم پز كنيم موادمان را اينكار انجام ميدهيم.
4. درب :ظرف بستگي به نوع غذا دارد غذايي كه روي گاز در مي گذاريم در ماكروفر هم اينگونه عمل ميكنيم
5. پايه :به هيچ وجه در دكمه ماكرو از پايه استفاده نميشود پايه لازم نيست
6 .ظروف فلزي :ممنوع (به جز ظروف مخصوص خود دستگاه)(سيني خود دستگاه )
از ظروفي مثل پيركس. آكروپال. سراميك. آكروزين و(چيني به شرطي كه فقط ساده باشه وحاشيه نداشته باشه.چرا كه گل ونوار كنار چيني ها جنسا از جيوه ست وجيوه خود يك نوع فلز است كه ممنوع است )ظروف پلاستيكي كه مقاوم به حرارتند نيز ميتوان استفاده كرد .فويل به هيچ عنوان نبايد استفاده كرد.

تنظيم ماكرو:

+چشمك يعني فرمان رو تنظيم كن: هميشه بعد از زمان دكمه استارت بايد زده شود
+دكمه اينتر به معني ثبت است
+براي كنسل كردن يك فرمان اشتباه بايد دو بار دكمه استوپ را فشار داد

***فرمان ماكرو***:

كليد ماكرو....قدرت با پيچ چرخان...اينتر...با پيچ چرخان انتخاب زمان...استارت


******************************************************************************
گريل .سرخ كن:grill
از اين دكمه مي توانيد براي برشته كردن سطح غذاي پخته شده استفاده كنيد در اين حالت غذا بدون در پوش وروي پايه قرار ميگيرد.
گريل (1): حرارت زياد وزمان كوتاه (فقط روي غذا برشته ميشود وسريعتر عمل ميكند) ماهي مرغ كيك پيتزا وهميرگر
گريل (2): حرارت كم .زمان زياد وفقط روي غذا را برشته ميكند مثل مثالهاي بالا با زمان طولاني تر تا حضور مهمان ...زماني كه ما فرصت به اندازه كافي داريم.
گريل (3): حرارت وزمان در حد هم .فقط زير غذا را برشته ميكند براي ته ديگ ..ته چين...زير كيك ...زير خميرها..

******

*نكات گريل نوع يك:

1. زمان (سليقه اي) 3 تا 4 دقيقه متوسط بر اساس سليقه كم يا زياد طلايي شود.
2. پايه گريل بلند لازم است.
3. ظروف فلزي ممنوع
4 .درب ظرف باز است.

* نكات گريل نوع دو:

1. زمان (سليقه اي) بين 7 تا 9 دقيقه (سليقه اي) بايد طولاني تر باشد تا غذا سفت نشود.وخشك نيز هم نشود.
2. پايه بلند لازم است چون گريل بالا ست و در سقف ماكرو فر قرار دارد.
3. ظروف فلزي ممنوع است
4. درب ظرف باز است.

*نكات گريل نوع سه:

1. زمان سليقه اي ولي بين 11 تا 13 دقيقه
2. پايه كوتاه لازم است
3. ظروف فلزي ممنوع است.
4.درب ظرف بسته يا باز بي ربط است به زير غذا

تنظيم گريل:

+روي دستگاه ماكروفر مشخص مي باشد
+نكته: روغن زياد باعث ميشود مايع بشتراز اندازه شل شود وبچسبد ومقداري در برشته كردن غذا استفاده شود بهتر وكافيست.
+نكته: ظرف مانع رسيدن حرارت به غذاست واين باعث طولاني شدن زمان گريل 3 ميشود.

***فرمان گريل***:

دكمه گريل ...شماره گريل با پيچ چرخان ....اينتر...زمان با پيچ چرخان...استارت

********************************************************************************
فر گاز + فر برقي +فر معمولي =convetion
كليد كان وكشن: فر برقي ميشود .اگر از اين دكمه استفاده شود.
به شما كمك ميكند كليه غذاهاي خميري را در دمايي مانند فر وبا زمان طولاني در ظروف فلزي طبخ نماييد.براي استفاده از اين دكمه مي بايست زمان را مطابق فر گاز معمولي يا آون برقي كنيد.
وپيتزا وكيك با همان تايم در فر دستگاه ماكرو فر پخت ميشود.چون زمان طولاني تر است مصرف برق بيشتر است.
مثلا اگر كيكي در فر گاز 45 دقيقه زمان پخت لازم دارد در اين كليد دستگاه نيز 45 دقيقه زمان پخت لازم است
در اين مورد امواجي وجود ندارد وفقط هواي داغ است ودرجه به سانتي گراد مي باشد. (با علامتc)
+در خشك كردن ميوه هم ميتوان از از اين دكمه استفاده كرد 1 ساعت با پايه بلند انجام مي شود

+++ نكات:

1.زمان مث فر معمولي
2. درجه به سانتي گراد مث فر معمولي
3. ظروف فلزي آزاد است
4. پايه كوتاه حتما لازم است اگر فراموش شود زير غذا خام مي ماند.
5. درب ظرف باز است.

***فرمان كان وكشن***:

دكمهconv......دما.....اينتر....زمان...استارت(دما به سانتي گراد است)

*********************************************************************************
فرتركيبي combi: كامبي تشن:
*كامبي 1
*كامبي2
*كامبي 3
micro+gril=هم زمان هم پخته ميكند وهم برشته

*كامبي 4
*كامبي 5
micro+conv=فر مايكروفر1/3 زمان ...براي غذاهاي خميري

** كامبي نوع (1)
گريل زياد وماكروكم....بيشتر برشته ميكند وكمتر پخته ميكند (فقط روي غذا را برشته ميكند) منظور غذاهايي است كه احتياج به برشته شدن بيشتر وپخته شدن كمتر دارد مث: ماهي .سينه مرغ. جيگر.كوكوها.سوسيس
كامبي نوع (2)
گريل كم وماكرو زياد....بيشتر پخته ميكند وكمتر برشته ميكند .مث:ران مرغ. گوشت. كباب تابه اي. كباب كوبيده. همبرگر.(فقط روي غذا را برشته ميكند.روغن زياد نمي خواهد در حدي كه چرب باشد) براي برشته شدن غذا بايد چرب باشد.
كامبي نوع (3)
گريل وماكرو مساوي در حد هم ، پخته شدن وبرشته شدن مساوي هم ميباشد وزير غذا فقط برشته ميشود(مث كوكو .ته چين . ته ديگ. سيب زميني)

+++ نكات:

*كامبي نوع يك ونوع دو مانند هم مي باشند:

1. زمان 1/3
2. پايه بلند
3. ظرف فلزي ممنوع
4. درب ظرف باز

* كامبي نوع سه:

1.زمان1/3 گاز
. پايه كوتاه
3. ظرف فلزي ممنوع
4. درب ظرف فرقي نميكند

+نكته خيلي مهم: در كامبي 1 .2. 3. هميشه براي هر غذايي كه ميخواهد باشد قدرت 600 وات است.
(بايد در زمان دادن توجه داشت كه هميشه زمان را كمتر از حد واقعي داد تا چاره داشته باشيم وغذايمان سفت نشود با دادن زمان طولاني.
*كامبي نوع چهار:

ماكرو+ كان وكشن براي غذاهاي خميري سفت استفاده ميشه. مث پيراشكي پيتزا.شيريني. لازانيا. پيروك ها. نان. باقلوا. البته در خمير پيتزا منظور خميري است كه خودمان درست ميكنيم.
*كامبي نوع پنج:

براي غذاهاي خميري شل : كيك. كيك سوسيس. كيك سيب زميني.پودينگ ها.

+++ نكات كامبي نوع 4 و5 :

1. زمان 1/3 گاز
2. ظروف فلزي ممنوع
3. پايه كوتاه لازم
4. درب ظرف باز
+نكته: در كامبي 4 و5 هميشه براي هر غذايي قدرت 600 وات ودرجه 180 سانتي گراد مي باشد

***فرمان كامبي 1و2و3***:

دكمه كامبي....عدد 1-3 با پيچ چرخان...قدرت 600 وات...اينتر...زمان...استارت

***فرمان كامبي نوع 4 و5 ***:

دكمه كامبي...عدد 4 يا 5...اينتر...دما 180 درجه سانتي گراد..اينتر...600 وات قدرت...اينتر...زمان...استارت
********************************************************************************
در اينجا به پايان اموزش دكمه هاي دستي يا منوال دستگاه نوري ال جي رسيديم

********************************************************************************
آموزش دكمه هاي پخت اتوماتيك يا ديجيتال AUTO COOK
در اين برنامه كليه پختهاي مورد نياز شما از قبل براي دستگاه توضيح داده شده است. وبايد توجه كرد كه فقط همين 12 غذا را ميتوان درست كرد نه بيشتر.
وبر اساس شماره غذا فرمان مي دهدوبر اساس وزن، زمان مي دهد.بصورت اتوماتيك .
اگر 0/20 را فرض كنيم 0كيلوگرم و20 گرم مي باشد كه ميشود 200 گرم

+نكته : در زمان وزن كردن وزن ظرف را نبايد در نظر گرفت ...فقط وزن مواد مهم است به تنهايي

1.برنج
2. كباب (4سيخ)
3. مرغ درسته(2سيخ)
4. كباب تابه اي
5. كوكو سبزي
6. شله زرد
7. پيتزاي ساده
8. همبرگر
9.سيب زميني سرخ شده
10. املت گوجه فرنگي
11. كيك
12. پاپ كرون

***فرمان***:
دكمه اتو كوك...شماره غذا (1تا 12) ...اينتر....وزن....استارت

*****************************************************************************
يخ زداييAUTO DEFROST
براي رفع انجماد سريع مواد غذايي پخته وخام به ما كمك ميكند.(بدون پايه) شماره 4تايي داره
1. گوشت
2. مرغ
3.ماهي
4. نان وسبزيجات كه نان منظور نانهاي فانتزي است.

+ نكته:وقتي دستگاه در حالت كار است بعد از چند بوق يعني دردستگاه را باز كنيد وغذا را برگردانيد.با زدن يك بار دكمه استوپ .حتي زماني كه خودمان هم ميخواهيم قابل اجراست.

+نكته: اگر هرچه وزن بيشتري بدهيم مواد غذايي به جاي يخ زدايي پخته ميشوند

***فرمان***:

دكمه DEFROST..........شماره غذا از يك تا 4 ........اينتر.............وزن...............استارت

********************************************************************
توضيحات متفرقه:

+فرمان يخ زدايي در دكمه هاي دستي همان ماكرو 360 وات است وزمان به سليقه است

+تنظيمات اتوماتيك كلا مثل هم هستند.

+براي گرم نگه داشتن غذا بايد در گذاشته شود.

+++دكمه استارتSTART:
+راه ميان بر ماكرو 900 وات ...با هر باز زدن دكمه استارت زمان 30 ثانيه ...30 ثانيه زياد ميشود.
+جهت گرم كردن ها مي توان استفاده نمود.با پيچ هم ميتوان زمان را زياد وكم كرد QICK START
+دكمه استارت يعني: استارت سريع
استارت...ميكرو...900 وات...30 ثانيه

**فرمان پيش گرمايش:

فررا ميخواهيم قبل از انجام پخت گرم كنيم بايد حتما خالي باشد.حتي بدون پايه...بجز سيني گردان خود فر وقتي داغ شد 2 بار استوپ را زده تا پس از گرم شدن كنسل شود.

حالا فرمان پخت كيك را به دستگاه ميدهيم

***فرمان پيش گرمايش:***
كان وي ...100 سانتي گراد....استارت...بعد ميآيد...PR-HIT

************************************************************************************
جوجه گردان:

2 تا ميله فقط مال مرغ كامل است وبه هيچ وجه چيز ديگري را نمي ذاريم. دور تا دور مرغ را با چرتكه چرب كرده ..از طرف سينه داخل واز طرف گردن وكتف در مي آوريم.
قسمت پيچ گوشتي مانند صورتي
قسمت 4 سو مانند در قسمت سفيد دستگاه جا انداخته شود.
روي سينه وران مرغ را چاقو چاقو كرده تا بهتر بپزد.

***فرمان مرغ كامل***:

اتو كوك....شماره 3...اينتر...وزن جوجه...استارت

چهار سيخ ، مرغ تكه اي و...
گوشت سوسيس جوجه كباب مرغ ناكامل..گوجه فرنگي ...ماهي فقط داخل چهار سيخ

***فرمان***:

اتو كوك ...شماره 2...اينتر...وزن...استارت

**********************************************************************************
بخار پز: steamchef
اين ساختار شما را قادر مي سازد كه با سيستم بخار آشپزي كنيد امابا سولاردام ال جي ساده هم مي توان مواد را بخار پز كرد بجز فقط تخم مرغ.
*طرز استفاده:
در قسمت ظرف بخار پز 1/5 تا2 ليوان آب بريزيد .درش را مي بنديم(درون سيني) وتخم مرغ جايگاه مخصوص دارد وبقيه مواد را روي سوراخ ها ميگذاريم.

***فرمان***:

بخار پزsteamchef....شماره غذا...اينتر....وزن(براي تخم مرغ تعداد تخم مرغ)....استارت

1.سبزيجات خرد شده (هويج هاي كوچك بروكلي گل كلم كدوي سبز اسفناج)st1
2.سبزيجات تكه هاي بزرگ (كلم سيب زميني)st2
3.گوجه فرنگيst3
4. پاي مرغst4
5. حلزونst5
6. ماهي درستهst6
7 فيله ماهيst7
8. سينه مرغ(پس از به جوش آمدن آب يك تا دو دقيقه بايد صبر كرد)st8
9. تخم مرغ( پس از به جوش آمدن آب 1دقيقه بايد صبر كرد)st9
10. گوشت آسياب شده( 1دقيقه صبر كنيم.)st10
11.سوسيس(يك دقيقه صبر كنيمst11
12.گوشت نمك سود شده(يك دقيقه صبر كنيم.)st12

+++ نكته:

كاسه بخارپز را در مركز سه پايه وبه روي سيني فلزي قرار دهيد.
*******************************************************************************
تميز كردن دستگاه:
+ بعد از يك ماه:
يك كاسه آب داخل دستگاه گذاشته بعلاوه يك قاشق چايخوري وانيل بعلاوه يك قاشق مربا خوري جوش شيرينبعلاوه 4 تا 5 قاشق غذاخوري سركه سفيد

***فرمان***:

استارت....6 دقيقه زمان....بيرون مي آوريم.

از برق مي كشيم وبا يك دستمال نرم خشك ميكنيم اگر پاك نشد دوباره با همين فرمان تكرار ميكنيم.
+ روزانه:
روي اسكاج نرم مايع هاي ظفشويي يا دستشويي ريخته وپاك وخشك ميكنيم

*********************************************************************************
در اين جا طرز كار با خود دستگاه به اتمام رسيد از دوستان عزيزم خواهش ميكنم اگه سوالي يا ابهامي در توضيحات اين بنده حقير ديده ميشه ازم بپرسيد كه بعدا در كار كردن به مشكلي برخورد نكنيد .
*دامن کشان با ناز زین جا می رود...*
*(فندق)* پست ها : 67193عضویت:1389/1/22
1389/10/5 - 10:13 صبح
درجات مختلف مايكروويو-البته اين درصدها شامل اكثر ماركها ميشه-

طرز كار با مايكروويو Lg اين دستگاه داراي پنج نوع درجه حرارتي (قدرت) ميباشد كه عبارتند از :
100%
پخت سبزيجات، پخت سوپ ،به جوش آمدن آب،پختن ماهي ،گرم كردن غذاهاي مختلف

80%
پخت نيمرو ،داغ كردن شير، آب كردن شكلات، پخت مرغ

60%
يخ زدايي مواد پخته شده‌ي منجمد، پخت كيك، جا افتادن غذا، پخت پودينگ

40%
يخ زدايي مواد خام، گرم كردن نان، خشك كردن مواد غذايي، دم كشيدن غذا

20%
نرم كردن كره، نرم كردن بستني، گرم نگهداشتن غذا

اگر غذايي را طبق روش سنتي در هنگام پخت مي پوشانيد در اينجا هم همان كار را بكنيد. مثلاً پودينگ‌ها و سبزيجات بخارپز را بپوشانيد. ترجيحاً بهتر است غذاهايي داراي تركيبات و شكل مشابه با يكديگر پخته شوند.
گاهي ممكن است، يكبار يا دوبار غذا را در طول پخت هم بزنيد تا گرما همه جا يكنواخت پخش شود.
در پخت با مايكروويو به نمك كمتري نسبت به پخت عادي نياز داريد زيرا چاشني ها در آن با جوشيدن از بين نمي روند. هميشه نمك را خوب با غذا مخلوط كنيد و آن را صرفا روي غذا نپاشيد اين كار رطوبت غذا را گرفته و باعث ميشود سفت و غيرلذيذ شوند و براي پخت بهتر سبزيجات بهتر است از اول به آنها نمك اضافه نشود.
هر چه ميزان غذاي داخل مايكروويو بيشتر باشد زمان پخت بسيار طولاني تر ميشود. اگر دستور غذا را دو برابر كنيد، نصف زمان پخت لازم را دوباره به آن بيافزاييد. اگر دستور را نصف كرديد، تقريبا يك سوم زمان پخت را از آن كم كنيد. هيچگاه در مايكروويو روغن را به تنهايي داغ نكنيد دماي زياد روغن باعث آتش گرفتن مي شود.
از گذاشتن تخم مرغ با پوست در داخل مايكروويو خودداري نماييد. براي پخت مواد غذايي داراي پوشش طبيعي يا مصنوعي و يكنواخت مثل سيب زميني و سوسيس قبل از طبخ بايد برشهايي در ماده غذايي ايجاد نمود. اگر خواستيد غذا را هم بزنيد در دستگاه را باز كنيد در اين حالت مايكروويو خاموش ميشود ولي زمان باقي مي ماند براي ادامه پخت، در را ببنديد و دكمه Start را فشار دهيد.
*دامن کشان با ناز زین جا می رود...*
مامي نازپري جون پست ها : 196عضویت:1389/8/18
1389/10/5 - 11:59 صبح
ممنون فندق جان.................كارت عاليه....................من دوساله دارم.................ولي بيشترين استفادش برا گرم كردن ويخ زدايي..........خيلي وارد نيستم...............
يه روزي يه جايي يه جوري يه کسي يه چيزي صبرداشته باش صبرداشته باش
tina پست ها : 733عضویت:1389/6/23
1389/10/5 - 12:29 عصر
ممنون فندق جون منم خيلي دوست داشتم چيزايه ديگه سولاردم و ياد بگيرم بوسسسسسسسسسسسسس
الهام مامان آرينا پست ها : 3136عضویت:1388/6/11
1389/10/5 - 3:02 عصر
مرسي ازت خانومي
شاپرك پست ها : 289عضویت:1389/7/4
1389/10/5 - 4:17 عصر
سلام خسته نباشي فندق جونم خوبي ؟
من مدت هاست دنبال اينم كه بدونم مايكروفر بهتره يا فليور ويو ( هواپز نوري ) و اينكه فرق سولاردوم با مايكرو فر چيه و ككدوم بهتره ؟
ممنون ميشم اگه اطلاعاتي دارين كمكم كنيد مرسي از زحماتتون
زيتون پست ها : 68عضویت:1389/2/22
1389/10/6 - 2:51 عصر
سلام ممنون فندق جون.منم خيلي دنبال يادگيري كار با سولاردم بودم.
لطفا اگه كسي قيمت هر سه نوع سولاردم رو داره اگه زحمتي نيست بنويسه.چون من مي خوام از كيش بخرم. مي خوام ببينم چه قدر تفاوت قيمت داره؟
*پرنيان* پست ها : 1997عضویت:1389/3/9
1389/10/6 - 11:05 عصر
زيتون جان از نمايندگي هاي ال جي بخري تو هر شهري هم قيمتاش يكيه هم مطمئن تره
زيتون پست ها : 68عضویت:1389/2/22
1389/10/12 - 2:06 عصر
سلام فندق جون من هر روز اينجا سر مي زنم و منتظر بقيه آموزشهات هستم گلم.
نيني ناز پست ها : 219عضویت:1388/8/17
1389/10/12 - 3:28 عصر
من با سولاردم جوجه كباب درست مي كنم. خوشمزه ميشه
*پرنيان* پست ها : 1997عضویت:1389/3/9
1389/10/13 - 12:25 عصر
طرز تهيه ماكاروني با گوشت:
ماكاروني 250 گرم. گوشت چرخ كرده 200 گرم. فلفل دلمه اي يك عدد كوچك. پياز سرخ شده 2 قاشق غذاخوري. رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري. آب 6 ليوان (حدود 5/1 ليتر) روغن 3 قاشق غذاخوري. نمك و فلفل به ميزان لازم.
گوشت چرخ كرده را به همراه پياز سرخ شده و فلفل دلمه اي در ظرف مسطحي با هم مخلوط ميكنيم. ظرف را بدون درپوش به مدت 3 دقيقه با قدرت 100درصدزمان ميدهيم. سپس رب، نمك و فلفل را به آن اضافه ميكنيم. و همه مواد را با هم مخلوط كرده و ظرف را با درپوش به مدت 3 تا 5 دقيقه با قدرت 100درصددر مايكروويو بگذاريد تا مواد پخته شود. آب را در ظرف كاملا گودي ريخته و 2 ق غ روغن و نمك به آن اضافه كنيد. در ظرف را گذاشته به مدت 8 تا 10 دقيقه قدرت 100درصد زمان ميدهيم تا آب جوش بيايد. ماكاروني را از وسط دو نيم كرده داخل آب ميريزيم و ظرف را بدون درپوش به مدت 6 تا 8 دقيقه قدرت 100درصدزمان ميدهيم تا ماكاروني مغز پخت شود. سپس آن را آبكش كرده مايه ماكاروني را به آن اضافه ميكنيم. در صورتي كه بخواهيم ماكاروني دم بكشد ظرف ر ا با درپوش به مدت 8 تا 10 دقيقه قدرت 60درصددر مايكرو ميگذاريم.
*پرنيان* پست ها : 1997عضویت:1389/3/9
1389/10/13 - 12:25 عصر
قدرت هاي مايكروويو 100 درصد، 60 درصد، 40 درصد، 20 درصد و 10 درصد هست. 100 درصد همون 900 واته ( البته برا بعضي مدلا 700 وات ميشه) ديگه به ترتيب بياين پايين
*پرنيان* پست ها : 1997عضویت:1389/3/9
1389/10/13 - 12:26 عصر
طرز تهيه سالاد الويه:
سينه مرغ 500 گرم. سيب زميني متوسط 600 گرم. نخود سبز يك دوم پيمانه. خيار شور 100 گرم. تم مرغ پخته شده 3 عدد. پياز 1 عدد. سس مايونز 1 پيمانه. نمك و فلفل به ميزان لازم
مرغ را خرد ميكنيم. سيب زميني را شسته و پوست ميكنيم و با چنگال در قسمتهاي مختلف سيب زميني سوراخ ايجاد ميكنيم. مرغ را آغشته به نمك كرده و به همراه سيب زميني درسته و نخود فرنگي و پياز خرد شده در ظرف گودي قرار ميدهيم. ظرف را با درپوش به مدت 10 دقيقه قدرت 100 درصد در مايكروويو ميگذاريم. سپس مواد را زير و رو ميكنيم مجددا ظرف را با درپوش به مدت 8 تا 10 دقيقه قدرت 60 درصد در مايكروويو ميگذاريم تا مواد پخته شوند. بعد از سرد شدن مواد سيب زميني را له ميكنيم . مرغ را از استخوان جدا كرده و كاملا خرد ميكنيم تخم مرغ سفت و خيار شور را از رنده درشت رد ميكنيم سس همه مواد را به همراه نمك و فلفل و سس مايونز و ابليمو مخلوط ميكنيم.
*پرنيان* پست ها : 1997عضویت:1389/3/9
1389/10/13 - 12:27 عصر
طرز تهيه كمپوت سيب:
سيب 500 گرم. شكر نصف ليوان (100 گرم). آب 5/1 تا 2 ليوان
سيب ها را پوست ميكنيم و به صورت ورقه يا چهار قارچ ميبريم. تخمه هاي آن را ميگيريم و داخل يك ظرف گود ميريزيم. آب و شكر را به آن اضافه كرده و در ظرف را گذاشته و به مدت 8 تا 10 دقيقه قدرت 100 درصد داخل مايكروويو قرار ميدهيم تا ميوه پخته شود. (در اين فاصله يك بار ان را به هم ميزنيم.)
*پرنيان* پست ها : 1997عضویت:1389/3/9
1389/10/13 - 12:28 عصر
دستور پخت ته چين مرغ:
برنج300 گرم. مرغ 800 گرم. ماست 1 پيمانه. تخم مرغ 2 عدد. زعفران 1ق چ. نمك به ميزان لازم.
برنج را طبق دستور آبكش كنيد. مرغ را خرد ميكنيم و با چاقو قسمتهاي مختلف آن را سوراخ ميكنيم و آغشته به 2 ق غ روغن و نمك ميكنيم و به مدت 17 تا 20 دقيقه قدرت 80درصد در مايكرو ميگذاريم. در اين فاصله يكبار مرغ را پشت و رو ميكنيم سپس استخوانهاي مرغ را ميگيريم. زعفران را در كمي آب جوش حل ميكنيم و با تخم مرغ و ماست مخلوط ميكنيم و برنج آبكش شده را به اين مايه اضافه ميكنيم. سپس ظرف مسطحي را انتخاب كرده كف ظرف را چرب ميكنيم و نصف از مخلوط برنج را در ظرف ميريزيم و با پشت قاشق صاف ميكنيم و روي آن را با مرغ خرد شده ميپوشانيم و مجددا مابقي مخلوط برنج را روي مرغ ميريزيم. ظرف را با درپوش به مدت 15 دقيقه قدرت 60درصد در مايكرو ميگذاريم. سپس در ظرف را برداشته و روي برنج را آغشته به روغن و زعفران حل شده در آب جوش ميكنيم و ظرف را بدون در روي سه پايه به مدت 15 تا 20 دقيقه با مايكرو 60 درصد و گريل (كليد تركيبي) قرار ميدهيم تا سطح برنج طلايي شود.

*پرنيان* پست ها : 1997عضویت:1389/3/9
1389/10/13 - 12:28 عصر
دستور پخت كباب تابه اي:
گوشت چرخ كرده 300 گرم. پياز متوسط 2 عدد. گوجه فرنگي 3 عدد. نمك به ميزان لازم. روغن 4 ق غ.
گوشت را با پياز رنده شده و نمك مخلوط ميكنيم و گوشت را ورز ميدهيم.ظرف مسطحي را انتخاب كرده و كف آن را چرب ميكنيم. سپس گوشت را به قطر نازك در آن پهن ميكنيم و گوجه فرنگي را نيز حلقه كرده و در اطراف آن ميچينيم. 5 دقيقه قدرت 100 درصد بدون درپوش در مايكرو ميگذاريم. سپس كباب را پشت و رو كرده و ظرف را روي سه پايه (بلند) فلزي قرار ميدهيم و 8 الي 10 دقيقه تركيب گريل با مايكرو 40 درصد زمان ميدهيم.

*(فندق)* پست ها : 67193عضویت:1389/1/22
1389/10/15 - 10:52 صبح
*پياز داغ*:

پياز را كاملا خرد كرده وبعد از خرد كردن توي ظرف ريخته وروغن را در حد چرب شدن مي ريزيم بعلاوه كمي نمك.

+++ نكته:
اگر نمك بيشتر باشد موندگاري پياز داغ در يخچال بيشتر ميشود..فوقش نمك غذا را كمتر مي زنيم.

*** فرمان***:

ميكرو...900 وات...اينتر...8تا10 دقيقه زمان...استارت
*دامن کشان با ناز زین جا می رود...*
*(فندق)* پست ها : 67193عضویت:1389/1/22
1389/10/15 - 11:03 صبح
*خوراك مرغ هندي*:

سينه مرغ را مكعبي درون ظرف ريخته ويك قاشق رب .يك مقدار زعفران با آب حل شده .پودر كاري مقداري. فلفل ونمك وپودر سير وروغن در حد 2 تا 3 قاشق بعلاوه آبليمو وآب كه با رب هم ميزنيم وقاطي مي كنيم بعلاوه پياز داغ .
درب ظرف را بسته ودر دستگاه مي گذاريم

***فرمان***:

ميكرو..900 وات...اينتر...10 قيقه زمان...استارت

سپس فلفل دلمه اي وقارچ را اضافه كرده وفرمان زير را اجرا ميكنيم

*ميكرو...900 وات...اينتر...زمان 5 دقيقه...استارت

مي توانيم همه مواد را با هم مخلوط كنيم وزمان را در همان اول 15 دقيقه بدهيم ويك فرمان را اجرا كنيم.

+ نكته: ميدانيم كه پخت سينه مرغ روي گاز 45 دقيقه است پس در ماكرو فر ميشود1/3 كه همان 15 دقيقه است
*دامن کشان با ناز زین جا می رود...*
نياز پست ها : 93عضویت:1387/11/9
1389/10/15 - 11:13 صبح
ممنون فندق جان واقعا زحمت مي كشي
صفحه 1 از 54  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  بعدی آخر صفحه
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: