صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   جمعه، 3 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

خونریزی باد از سقط جنین

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

baraan

1389/9/30   3:20 ب.ظ

من یکماه و نیم پیش تو هفته هشتم جنینم و از دست دادم والی بعد ازیکماه و نیم هنوز خونریزی دارم کسی میدونه مشکل از چیه؟مدته خونریزی من نرماله ؟ لطفآ راهنمایم کنید مرسی

نارسيس ماماني دو فرشته

1389/9/30   3:32 ب.ظ

ببخشید باران جون کورتاژ کردی یا با شیاف سقط شد
بعضیها زود خونریزی شون قطع میشه ولی بعضیها تا 40 روز هنوز خونریزی دارن به نظر من با دکترت مشورت کن میتونی تلفنی هم ازش بپرسی سونو گرافی بعد از سقط رفتی نکنه بقایای جنین تو رحمت باشه

salammmm

1389/9/30   3:44 ب.ظ

عزیزم به نظر من بهتر که حتما با دکترت مشورت کنی تا برات سونو بده و آزمایش که آیا همه چیز به حالت نرمال برگشته یا نه !

baraan

1389/9/30   4:08 ب.ظ

دوروز قبل از سقط یک قرص دکتر بهم داد بعد دو تا قرص تو واژن گذاشتن برام همین بعد نیم ساعت جنینم افتاد

mahsa

1389/9/30   4:13 ب.ظ

گلم باقی موندن بقایای ساک حاملگی هم میتونه باعث خونریزی بشه

آويسا جون

1389/9/30   4:17 ب.ظ

عزیزم شاید یه چیزاییش مونده حتما برو دکتر شاید باید کورتاژ شی

تو بخوان نغمه ناخوانده من ارغوان ! شاخه ی هم خون جدا مانده من
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
نارسيس ماماني دو فرشته

1389/9/30   5:47 ب.ظ

یعنی بعدش سونو نرفتی پیش دکترت هم نرفتی حتما باید بری دکتر خواهر من 8تا قرص مصرف 4تا واژینال 4تا زیر زبونی تازه بعد خونریزی دکتر گفت باید کورتاژبشی

زي زي

1389/10/21   7:33 ب.ظ

اینو میذارم برای اینکه بدونی شرایط سقط من چجوری بوده
اصلا بدن خودتو با بدن من یا دیگری مقایسه نکن....

هیچی اتفاقی برای رحم غیر ممکن نیست

ببین من 6 هفته و 3 روزش بود با 4تا قرص میزو.... سقط کردم... خودم قرصارو کار گذاشتم.

قرصا خیلی زود اثر کردن و به خونریزی شدید افتادم.... کمتر از سه چهار ساعت جنین افتاد و خونریزی شدید من شروع شد....
شاید باورت نشه هر نیم ساعت نوار عوض میکردم... هر نیم ساعت!!! 6 روز اینجور بودم....
بعدش خونریزیم کمتر شد در حد پریودی...
72 ساعت بعد سقط سونو دادم.... جوابش این بود: بقایای مختصری در رحم مشاهده شد.... حالا چشمت روز بد نبینه اون بود بقایای مختصر!!!!!! بعد سونو اوناع و اقسام چیزا اومد بیرون!! یه تیکه گوشت خیلی بزرگ اومد بیرون که فقط دلم میخواست جیغ بزنم امروز دکترم بهم گفت اون جنین بوده! نه چیزایی که قبلا افتاده بود بیرون.
داشتم میگفتم بعد از سونوی 72 ساعت بعد سقط دکترم بهم 6 تا ارگونوین داد که هر 8 ساعت میخوردم . این برای دفع همون بقایا بود که میگم گفتن شامل قسمت اصلی جنین هم میشد. دو روز قرصا رو خوردم. این قرص رو حتما باید دکتر برات بنویسه داروخونه همینجوری بهت نمیدن.
حتما پیش یه دکتر زنان برو. هر دکتری بری بگی تازه سقط کردم برات مینویسن. اصلا نگران نباش. وقتی قرصامو خوردم دو روز بعدش لک بینی داشتم تا دیروز که کلا خوب شدم و امروز صبح سونو دادم گفتن رحمت پاکه پاکه و امشب یعنی همین یه ساعت پیش دکترم یه قرصی برام نوشت و گفت اگه خونریزی کردی مصرف کن. چون خونریزی ندارم قرص رو نگرفتم. و یه پماد برام نوشت که فردا میگیرم. اگه خواستی اسم اینارم بگم
الان نسخم جلومه اما خیلی بد خطه!!!
فقط یه سوال از دوستان دارم
من حدود کی پری میشم؟
دکترم الان گفت تا 40 روز نزدیکی و تا 6 ماه حاملگی نداشته باش...

زي زي

1389/10/21   7:38 ب.ظ

خیلی نگران نباش

خیلی خیلی خیلی کم پیش میاد کار کسی به کورتاژ بکشه

قرصای زیادی هستن که موجب انقباض و انبساط رحم میشن و بقایا رو دفع میکنن... بخصوص که جنینت تو هفته هشت بوده.
راستی اینم بگم سونو 8 نشون میداد؟
اگه اینجوره سونو حدودا دو هفته بیشتر نشون میده.
من میدونم دقیقا 4 هفتم بود.

زي زي

1389/10/21   7:38 ب.ظ

خیلی نگران نباش

خیلی خیلی خیلی کم پیش میاد کار کسی به کورتاژ بکشه

قرصای زیادی هستن که موجب انقباض و انبساط رحم میشن و بقایا رو دفع میکنن... بخصوص که جنینت تو هفته هشت بوده.
راستی اینم بگم سونو 8 نشون میداد؟
اگه اینجوره سونو حدودا دو هفته بیشتر نشون میده.
من میدونم دقیقا 4 هفتم بود.

مــــژگان

1389/10/21   8:44 ب.ظ

سلامممممممممم ... منم هفته 10 هستم ولی اندازه 6 هفته رشد کرده بود ......... دیشب 4 تا قرص هر کدوم رو بعد 4 ساعت گذاشتم .......بعد 5.5 خونریزیم شرومع شد و لخته دفع میکردم ولی از اخر شب خونریزیم خیلی کم شد ........ نظرتون چیه ؟؟ شنبه میرم سونو به امید خدا

ayda NN

1390/1/14   1:06 ب.ظ

من ۸ اسفند از امپول استفاده کردم ۵هفثش بود بعد ۱هفته رفتم پیش دکتر سونو دادم گفت نیفتاده بعدش ۱۵ اسفند از شیاف استفاده کردم و ۲وز بعد پیش دکتر دیگه ای رفتم سونو دادم گفت جنین سقط شده ولی یه مقدار لخته مونده تو که خودش با خونریزی میاد بیرون هفته ی پیش خونریزی قطع شد ولی از دیروز دوباره خونریزی شروع شده به نظرتون عادیه?
لطفا کمکم کنید:-(

pari

1390/9/25   2:45 ب.ظ

سلام دوستای گلم
منم تازه عضو شدم
نامزدم
تو بهترین و ایدا آلترین شرایط تا 1.5 سال دیگه نمیتونیم بریم خونه خودمون
الآن هم مشهد هستم و اینجا درس میخونم و هیچ کس رو نمیشناسم
با همسرم ارتباط داشتم و باردار شدم
از طرفی نمیتونم به هیچ کس این مشکلم رو بگم و از طرفی اینجا خیلی غریبم
همه فکر و ذهن و روحم به هم ریخته
تورو خدا کمکم کنید

sara

1391/9/27   6:16 ق.ظ

مریم آقا شوهرم در رابطه با جرائم یارانه ای کار می کنه همچین حالت رو می گیره که دیگه جرات نکنی تو سایت بارداری تبلیغ قرصهای مسخرت رو بکنی!

الهه(مامان يگانه)

1391/9/28   7:25 ب.ظ

سارا شما مشکلت با این بنده خدا چیه؟این بنده خدا که کار غیر عادی انجام نداده؟ شما مگه شارع قانون هستی؟
میدونستی همین تهدید شما خودش یه جرمه ؟ عزیز من بهتر خودتو اصلاح کنی. بنظر من ایشون خیلی کارشون قابل تقدیر هستش. شما مشکل روانی داری؟ متاسف هستم برات. حرفات خجالت آوره

Lilypie Pregnancy tickers
پاپيون زرد

1391/10/25   11:40 ق.ظ

من 4 ماهم بود که با آمپول پروستادین سقط کردم.دکتر واسم تجویز کرد.اما هنوز خونریزی دارم بعد 7 روز.عادیه؟

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.671875 seconds