من یکماه و نیم پیش تو هفته هشتم جنینم و از دست دادم والی بعد ازیکماه و نیم هنوز خونریزی دارم کسی میدونه مشکل از چیه؟مدته خونریزی من نرماله ؟ لطفآ راهنمایم کنید مرسی
ببخشید باران جون کورتاژ کردی یا با شیاف سقط شد بعضیها زود خونریزی شون قطع میشه ولی بعضیها تا 40 روز هنوز خونریزی دارن به نظر من با دکترت مشورت کن میتونی تلفنی هم ازش بپرسی سونو گرافی بعد از سقط رفتی نکنه بقایای جنین تو رحمت باشه
اینو میذارم برای اینکه بدونی شرایط سقط من چجوری بوده اصلا بدن خودتو با بدن من یا دیگری مقایسه نکن....
هیچی اتفاقی برای رحم غیر ممکن نیست
ببین من 6 هفته و 3 روزش بود با 4تا قرص میزو.... سقط کردم... خودم قرصارو کار گذاشتم.
قرصا خیلی زود اثر کردن و به خونریزی شدید افتادم.... کمتر از سه چهار ساعت جنین افتاد و خونریزی شدید من شروع شد.... شاید باورت نشه هر نیم ساعت نوار عوض میکردم... هر نیم ساعت!!! 6 روز اینجور بودم.... بعدش خونریزیم کمتر شد در حد پریودی... 72 ساعت بعد سقط سونو دادم.... جوابش این بود: بقایای مختصری در رحم مشاهده شد.... حالا چشمت روز بد نبینه اون بود بقایای مختصر!!!!!! بعد سونو اوناع و اقسام چیزا اومد بیرون!! یه تیکه گوشت خیلی بزرگ اومد بیرون که فقط دلم میخواست جیغ بزنم امروز دکترم بهم گفت اون جنین بوده! نه چیزایی که قبلا افتاده بود بیرون. داشتم میگفتم بعد از سونوی 72 ساعت بعد سقط دکترم بهم 6 تا ارگونوین داد که هر 8 ساعت میخوردم . این برای دفع همون بقایا بود که میگم گفتن شامل قسمت اصلی جنین هم میشد. دو روز قرصا رو خوردم. این قرص رو حتما باید دکتر برات بنویسه داروخونه همینجوری بهت نمیدن. حتما پیش یه دکتر زنان برو. هر دکتری بری بگی تازه سقط کردم برات مینویسن. اصلا نگران نباش. وقتی قرصامو خوردم دو روز بعدش لک بینی داشتم تا دیروز که کلا خوب شدم و امروز صبح سونو دادم گفتن رحمت پاکه پاکه و امشب یعنی همین یه ساعت پیش دکترم یه قرصی برام نوشت و گفت اگه خونریزی کردی مصرف کن. چون خونریزی ندارم قرص رو نگرفتم. و یه پماد برام نوشت که فردا میگیرم. اگه خواستی اسم اینارم بگم الان نسخم جلومه اما خیلی بد خطه!!! فقط یه سوال از دوستان دارم من حدود کی پری میشم؟ دکترم الان گفت تا 40 روز نزدیکی و تا 6 ماه حاملگی نداشته باش...
قرصای زیادی هستن که موجب انقباض و انبساط رحم میشن و بقایا رو دفع میکنن... بخصوص که جنینت تو هفته هشت بوده. راستی اینم بگم سونو 8 نشون میداد؟ اگه اینجوره سونو حدودا دو هفته بیشتر نشون میده. من میدونم دقیقا 4 هفتم بود.
قرصای زیادی هستن که موجب انقباض و انبساط رحم میشن و بقایا رو دفع میکنن... بخصوص که جنینت تو هفته هشت بوده. راستی اینم بگم سونو 8 نشون میداد؟ اگه اینجوره سونو حدودا دو هفته بیشتر نشون میده. من میدونم دقیقا 4 هفتم بود.
سلامممممممممم ... منم هفته 10 هستم ولی اندازه 6 هفته رشد کرده بود ......... دیشب 4 تا قرص هر کدوم رو بعد 4 ساعت گذاشتم .......بعد 5.5 خونریزیم شرومع شد و لخته دفع میکردم ولی از اخر شب خونریزیم خیلی کم شد ........ نظرتون چیه ؟؟ شنبه میرم سونو به امید خدا
من ۸ اسفند از امپول استفاده کردم ۵هفثش بود بعد ۱هفته رفتم پیش دکتر سونو دادم گفت نیفتاده بعدش ۱۵ اسفند از شیاف استفاده کردم و ۲وز بعد پیش دکتر دیگه ای رفتم سونو دادم گفت جنین سقط شده ولی یه مقدار لخته مونده تو که خودش با خونریزی میاد بیرون هفته ی پیش خونریزی قطع شد ولی از دیروز دوباره خونریزی شروع شده به نظرتون عادیه? لطفا کمکم کنید:-(
سلام دوستای گلم منم تازه عضو شدم نامزدم تو بهترین و ایدا آلترین شرایط تا 1.5 سال دیگه نمیتونیم بریم خونه خودمون الآن هم مشهد هستم و اینجا درس میخونم و هیچ کس رو نمیشناسم با همسرم ارتباط داشتم و باردار شدم از طرفی نمیتونم به هیچ کس این مشکلم رو بگم و از طرفی اینجا خیلی غریبم همه فکر و ذهن و روحم به هم ریخته تورو خدا کمکم کنید
سارا شما مشکلت با این بنده خدا چیه؟این بنده خدا که کار غیر عادی انجام نداده؟ شما مگه شارع قانون هستی؟ میدونستی همین تهدید شما خودش یه جرمه ؟ عزیز من بهتر خودتو اصلاح کنی. بنظر من ایشون خیلی کارشون قابل تقدیر هستش. شما مشکل روانی داری؟ متاسف هستم برات. حرفات خجالت آوره
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت |
تماس با ما |
شرایط استفاده از سایت |
رعایت حریم شخصی کاربران |
تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.