صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما |   چهارشنبه، 29 خرداد 1392

نام کاربری: کلمه عبور:
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام بخاطر بسپار
 title=
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  
تبادل نظر | سؤالات رایج |  کلوب ها |  بارداری هفته به هفته | سال اول هفته به هفته |  ابزارها | گالری |  خاطرات |  نشریه | فروشگاه |  نیازمندی ها |  بازارچه | آمار سایت |  تبلیغات

تبادل نظر

سرما خوردگی در دوران بارداری(کمک فوری خواهش می کنم)

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

مهلا

1387/6/24   3:16 ب.ظ

سلام بچه ها من الان در هفته 23 هستم از چند روز پیش سرما خوردم آیا دارو های سرما خوردگی برای نینیم ضرر داره؟ من دکتر رفتم اونا گفتن قرص استامینفن و شربت دفن هیدرامین ساده و کبسول آموکسی سیلین و قرص لوراتادین ضرر ندارن از منشی دکتر پرسیدم اینو گفت از دکتر پرسیدم هم همینو گفت ولی دیروز دکتر داروخانه اینو تایید نکرد و گفت تا 8 ماهگی نباید بخوری من نصف بیشتر شیشه دیفن هیدرامین و 3تا قرص استامینفن ساده و 2 تا لوراتادین خوردن خیلی می ترسم کمک نیاز دارم

سحر

1389/8/21   12:22 ب.ظ

سلام به همگی.من 3 روز دیگه وقت سزارین دارم ولی الان سرما خوردم و دکتر به من اموکسی سیلین داده می خواستم بدونم رو شیرم تاثیر نمیزاره؟

آرام بانو

1389/9/9   5:24 ب.ظ

سلام من هفته چهارم بارداریم . بدجور سرما خوردم دکتر بهم آستامینوفن داد اما کمه. می تونم استامینوفن 500 بخورم و آموکسی سیلین؟مگافن چی؟

آرام بانو

1389/9/9   5:24 ب.ظ

سلام من هفته چهارم بارداریم . بدجور سرما خوردم دکتر بهم آستامینوفن داد اما کمه. می تونم استامینوفن 500 بخورم و آموکسی سیلین؟مگافن چی؟

برگزارکننده جشنهاي تولد کودکان،جشن سيسموني
تنوع ترين لوازم تولد، لباس تولد، مهماني و منزل، اسباب بازي، كيف ...
آرام بانو

1389/9/9   5:26 ب.ظ

راستی ممکنه این سرماخوردگی باعث ضایعات مغزی و آسیب به نینیم بشه؟

ناني

1389/9/9   7:29 ب.ظ

من هم هفته 23 سرمای شدیدی خوردم ولی استامینوفن ساده و دیفن هیدرامین و آموکسی سیلین ضرری نداره . البته دکتر گفت از ماه 6 به بعد ضرر نداره

آنان سجاده ها را آتش میزنند،و اینان بت ها را میشکنند . . . .غافل از اینکه . . . .خدا همانست که بر لبان یک قمارباز در حال باختن جاریست...!
ساحل

1390/5/18   4:36 ب.ظ

سلام من ماه 8 بارداری هستم سرما خوردم بد دکتر سفکسیم 400داده با استامینوفن وسیتریزن هگزال اما دکتر پیشنهاد شیر عسل و ابجوش با عسل با چند قطره اب لیمو رو داده که گفت این بهتره از دارو هاست بد تر از اینه که دیشب خوردم زمین و الان حالم خوبه اما نگرانم من بشتر از همه به دلداری احتیاج دارم لطفا منو دلداری بدید متشکرم

به روز رسانی خودکار نوشته ها:

گزارش آگهی
تبلیغات متنی

خدمات پوست،مو ،زيبايي، لوازم آرايشي و... قابل توجه خانم هايي که به دنبال زيبايي هستند

خريد و فروش لوازم و اثاثيه اداري و منزل اجناس نو و دست دوم بخريد و بفروشيد

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | تبلیغات در نی نی سایت
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.

page created in 0.0859375 seconds