2737
2734
هر راننده ای ایرانی با رعایت موارد کلیدی ذیل می تواند به ایجاد ایمنی بیشتر در ترافیک کمک کند:



کاهش سرعت: یکی از عوامل اصلی در ایجاد حوادث جاده ای سرعت می باشد. رانندگی با احتیاط و با سرعت کم در اطراف مهدکودک ها و مدارس، مناطقی که کودکان در رفت و آمد هستند، به کاهش حوادث رانندگی می کند.



نشاندن کودکان در صندلی عقب ماشین و بستن کمربند ایمنی آنان: به هنگام بروز حادثه بستن کمربند ایمنی بیش از هر عامل دیگری در نجات جان انسان ها موثر می باشد. بستن کمربند ایمنی خطر مصدومیت را 40 تا 50 درصد و خطر مرگ را 40 تا 60 درصد در حوادث رانندگی کاهش میدهد.



استفاده از صندلی ایمنی کودک: استفاده از صندلی نوزاد و کودک در پیشگیری از مصدومیت و مرگ نوزادان و کودکان در حوادث رانندگی بسیار موثر بوده است. استفاده از صندلی ایمنی در ماشین، آمار مرگ و میر نوزادان در حوادث رانندگی را 71 درصد و کودکان را 54 درصد کاهش میدهد.



آقای کریستین سالازار فولکمن، نماینده یونیسف در ایران گفت: در میان کشورهای جهان، ایران بالاترین آمار مصدومیت و مرگ و میر کودکان و نوجوانان را در حوادث رانندگی دارد. وی افزود: کشور ایران در کاهش نرخ مرگ و میر کودکان از طریق واکسیناسیون و در سیستم ارائه مراقبت های بهداشتی اولیه بسیار موفق بوده است. اکنون زمان آن رسیده است که مسوولین بدنبال راهی برای کاهش مرگ و میر کودکان در حوادث رانندگی باشند. در این راستا با ارتقا سطح آگاهی عموم مردم نسبت به این مشکل، می توان به ایجاد محیطی مناسب و ایمن در حین رانندگی در خیابان ها و جاده های سراسر کشور کمک کرد."



آقای سید محمد حسین جوادی، مدیرکل اداره کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی اظهار داشت: با توجه به بازگشایی مدارس و رونق گرفتن مهدهای کودک، تعامل هدفمند مربیان مهدهای کودک و والدین در انتقال مهارت های اولیه عبور و مرور به کودکان نقش موثری دارد. لذا آموزش جنبه های ساده اما مهم رفتاری کودکان در مسیر عبور و مرور مانند ایست قبل از ورود به خیابان، استفاده از پل هوایی و عبور از محل های خط کشی عابر پیاده تاثیرگذار می باشد. جوادی همچنین بر لزوم استفاده والدین از صندلی نوزاد و عدم قراردادن آنها در صندلی جلو تاکید کرد.

منبع: http://www.unicef.org/iran/fa/media_4727.html

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

امروزه با توجه به گسترش جوامع شهری و افزایش نقش اتومبیل در سفرهای درون و برونشهری، بحث ایمنی سرنشینان خودروها نیز بیشتر از گذشته مورد توجه قرارگرفته است.کودکان سرنشینان نحیف و آسیب پذیرتر خودروها هستند که برای محافظت از آنها باید تمهیدات ویژه ای اندیشید. یکی از وسایل محافظت از کودکان در برابر حوادث رانندگی "صندلی ایمنی کودک است که نقش غیرقابل انکاری در حفاظت از کودکان بر عهده دارد. در جوامع پیشرفته تحقیقات گسترده و دامنه داری درباره این وسیله صورت گرفته است؛ به گونه ای که در حال حاضر صندلیهای ایمنی کودک را به سه گروه عمده صندلی نوزادان، صندلی کودکان و صندلی حامی تقسیم بندی می کنند که هر یک انواع متفاوتی دارند و برای گروههای مختلف سنی و وزنی کودکان مورد استفاده قرار میگیرند.
انواع مختلف صندلی کودک نسبت به صندلی خودرو دارای پیچیدگی های خاصی است که دقت و توجه بیشتری را از زمان طراحی تا تولید و در نهایت توزیع طلب می کند، زیرا علاوه بر جنبه ایمنی، از نظر شکل ظاهری و راحتی نیز باید به گونه ای باشد که کودک کمتر در آن احساس خستگی کند.

انواع صندلی کودک:
همانگونه که پیشتر گفته شد، صندلی کودک دارای سه گروه اصلی به شرح زیر است:
1) صندلی نوزاد (Infant Seat) : این صندلی برای کودکان کمتر از یکسال و یا وزن کمتر از 9 کیلوگرم استفاده می شود. از آنجا که این کودکان ستون فقراتی به شدت آسیب پذیر دارند، برای دستیابی به ایمنی بیشتر و جلوگیری از حرکت ناگهانی در ناحیه ستون فقرات آنها، صندلی نوزادان را به صورت رو به عقب در خودرو نصب می کنند. لازم به ذکر است بهترین زاویه پشتی این نوع صندلی 45 درجه است. همچنین گونه ای از این نوع صندلی قابل حمل است که در خارج از خودرو نیز می توان از آن استفاده کرد. بعضی از انواع این مدل صندلی برای نصب در خودرو پایه های مخصوصی دارند.
2) صندلی کودک (Child Seat) : این نوع صندلی که خود دارای گروه های متفاوتی برحسب قد و یا وزن کودک است، برای کودکان با سن بیش از یکسال و وزن بیشتر از 9 کیلوگرم (و تا حدود 18 کیلوگرم) مناسب است. طریقه نصب آن ( به صورت رو به جلو و یا رو به عقب) با توجه به جثه و وزن کودک و گروهی که صندلی در آن قرار میگیرد، متفاوت است.
3) صندلی حامی (Booster Seat) : صندلی خودرو برای افراد بزرگسال طراحی شده، از این رو برای اصلاح نحوه قرارگرفتن کمربند ایمنی روی بدن کودکانی که وزن آنها بیش از 18کیلوگرم است و نیز تا زمانی که آنها بتوانند به راحتی روی صندلی خودرو بنشینند و در حالی که به پشتی صندلی تکیه دادهاند، پاهایشان از لبه صندلی خم شود و کمربند ایمنی از وسط شانه و قفسه سینه آنها عبور کند، به نوع بسیار ساده تری از صندلی ایمنی کودک نیاز است که به آن صندلی حامی می گویند و تنها وظیفه آن اصلاح نحوه قرارگرفتن کمربند ایمنی خودرو روی بدن کودک است. این صندلی مدلهای متفاوتی دارد.
باید به خاطر داشت که همواره بهترین محل استقرار کودکان تا 12 سالگی با وزن 27 کیلوگرم، صندلی عقب خودروست؛ به خصوص زمانی که کیسه هوای خودرو در حالت فعال قرار دارد، اما اگر قرار به استقرار صندلی ایمنی کودک در صندلی جلو خودروی مجهز به کیسه هواست باید به توصیه های تولیدکننده خودرو در این خصوص توجه کرد.

تقاضا برای صندلی کودک:
در جوامع پیشرفته استفاده از صندلی کودک به عنوان یک اصل پذیرفته شده؛ به طوریکه در بعضی از کشورها استفاده از آن اجباری است ولی متاسفانه در کشور ما کاربرد آن به دلایل مختلف عمومیت نیافته است. در بررسی علل استفاده نکردن از آن در بین خانواده های ایرانی نقش دو عامل بیش از سایر موارد مشهود است؛ به صورتی که حتی میتوان گفت سایر موارد نیز از این دو عامل منشأ می گیرند و خود این عوامل نیز به نوعی با هم در تعامل هستند. این دو عامل عبارتند از:
1. دلیل فرهنگی: در کشور ما متاسفانه کمتر به مباحث ایمنی و فرهنگ رعایت آن پرداخته شده و به رغم سابقه نسبتاً طولانی ورود خودرو به ایران هنوز فرهنگ استفاده صحیح و مناسب از آن در بین مردم رواج نیافته است و به همین دلیل فرهنگ و تمایل به استفاده از صندلی ایمنی کودک نیز در بین اکثر مردم وجود ندارد و این وسیله ایمنی کاملاً مهجور مانده و هیچگونه کار فرهنگی نیز از سوی مقامات ذیربط برای ترویج استفاده از آن در کشور صورت نپذیرفته است؛ به طوریکه بیشتر افراد جامعه نه تنها اطلاع کاملی از نحوه صحیح استفاده از آن ندارند بلکه انواع آن را نیز نمیشناسند و حتی گاه دیده می شود که افراد از این وسیله به صورت غیراستاندارد استفاده می کنند. این در حالی است که بنابر اظهارات مقامات مسؤول در صورت استفاده کامل و صحیح از وسایل ایمنی مخصوص سرنشینان خودرو، تلفات و صدمات ناشی از تصادفات رانندگی به صورت قابل ملاحظه ای کاهش می یابد، بنابراین انجام کار فرهنگی در سطح جامعه برای گسترش استفاده از صندلی کودک کاملاً ضروری است.
2. قیمت: قیمت انواع صندلی ایمنی کودک در سطح جامعه نسبتاً بالاست زیرا اولاً این وسیله در داخل تولید نمیشود و ثانیاً واردکننده رسمی برای آن وجود ندارد و واردات آن با روش به اصطلاح مسافری (یا چمدانی) و گاه در تیراژهای بسیار کم توسط افراد صورت می گیرد . دلیل سومی که برای بالا بودن قیمت این محصول به نظر می رسد، داشتن دیدی لوکس و تجملاتی به این وسیله است؛ به طوری که صندلی ایمنی کودک در اکثر فروشگاه های گرانقیمت لوازم کودک وجود دارد و در مغازه های معمولی این صنف، صندلی ایمنی کودک کمتر دیده می شود.

نکات ایمنی در استفاده از صندلی ایمنی کودک
1)اگر قصد خرید یک صندلی ایمنی را دارید، دقت کنید صندلی مذکور متناسب با سن، قد و جثه کودک باشد.

2)-اگر می خواهید از یک صندلی ایمنی مستعمل استفاده کنید، به نکات زیر توجه داشته باشید:
_ عمر صندلی نباید بیشتر از 10سال (و یا ترجیحاً 5سال) باشد.
_ صندلی نباید تصادفات سنگینی را پشت سر گذاشته باشد.
_ صندلی را از نظر ظاهری نیز کنترل کنید تا شکستگی یا پوسیدگی در آن وجود نداشته باشد.
_ از سوابق استفاده از آن به طور کامل آگاه باشید (بهتر است صندلی را از یکی از بستگان و یا دوستان نزدیک خود تهیه کنید).

3)مطالعه دفترچه راهنمای صندلی ایمنی کودک را فراموش نکنید زیرا هر تولیدکننده ای در راهنمای محصول خود نکاتی را درج میکند که ممکن است در زمان نصب و یا استفاده از محصول برای شما و ایمنی کودک مهم باشد.

4)اگر از صندلی هایی استفاده می کنید که قابل تغییر هستند و یا با اعمال تغییرات لازم می توانید آنها را برای گروهای مختلف سنی قابل استفاده کنید، حتماً راهنمای استفاده از وسیله را که توسط سازنده تهیه شده است، به دقت مطالعه کنید تا تغییرات را به نحو احسن انجام دهید؛ در ضمن دقت کنید که پس از انجام تغییرات، کمربندهای ایمنی خودرو باعث آزار و اذیت کودک نشود.

5) بهترین جا برای کودکان زیر 12 سال، صندلی عقب خودروست؛ صندلی جلوی خودرویی که کیسه هوای سرنشین آن فعال است، به هیچ عنوان مکان مناسبی برای نوزادان نیست؛ به خصوص اگر صندلی ایمنی آنها در حالتی باشد که صورتشان رو به جلو قرار گیرد(نوزاد هم جهت با شما و در صندلی جلوی خودرو مستقر باشد.(

6)برای نوزادان و کودکان ریزجثه ای که وزن آنها کمتر از 9کیلوگرم است، حتماً از صندلی مخصوص نوزادان استفاده کنید زیرا این صندلیها به دلیل نوع طراحی علاوه بر ایجاد آرامش بیشتر، در هنگام تصادف نیز کمترین فشار ممکن را بر استخوانهای نرم و غضروفی کودک وارد می کنند.

7) کودکان سرهای سنگینی دارند که روی گردنهای ضعیف و نحیف آنها قراردارد، ستون فقرات آنها نیز تنها توان حرکت حداکثر 1 سانتیمتری را به صورت ناگهانی دارد و در صورتی که حرکت بیش از این مقدار باشد، صدمات جبران ناپذیری به کودک وارد می شود. برای مقابله با هر حرکت ناگهانی باید صندلی کودکان حداقل تا یکسالگی به سمت عقب خودرو (خلاف جهت نشستن سایر سرنشینان) نصب شود.

8)در صورت نصب صندلی رو به عقب، چون کودک به صندلی تکیه داده است، در ترمزهای ناگهانی، ستون فقرات او کمترین حرکت ناگهانی و فشار را متحمل خواهدشد و بنابراین آسیب کمتری به کودک وارد میشود.


9)بهترین زاویه پشتی صندلی ایمنی نوزاد، در صورتی که صندلی اش رو به عقب نصب شود، زاویه 45درجه با سطح افق است.

10) اگر صندلی نوزاد دارای پایه ای برای نصب در خودروست، حتماً از آن استفاده کنید.

11)اگر صندلی ایمنی نوزاد فاقد این پایه است، برای دستیابی به زاویه 45درجه پشتی باید از یک حوله یا پارچه لوله شده (و یا هر وسیله ای که قابلیت جذب ضربه را داشته باشد) در زیر صندلی نوزاد استفاده کنید.

12) صندلیهای مخصوص نوزادان تا زمانی که قد آنها حدود 69سانتیمتر و وزنشان حدود 9کیلوگرم است برای استفاده مناسبند.

13)اگر صندلی کودک دارای تجهیزات اضافی(از قبیل میز و ...) است، دقت کنید این تجهیزات در مقابل صورت و گردن کودک قرار نگیرد.

14)سر نوزاد باید حداقل3 سانتیمتر پایین تر از بالاترین نقطه صندلی قرار گیرد. اگر قد کودک بلند است اما هنوز به وزن 9 کیلوگرم نرسیده و یا کمتر از یک سال دارد، از دیگرصندلیهای مناسب قابل نصب به صورت رو به عقب ، استفاده کنید.

15) اگر کودک کمتر از یک سال دارد ولی وزن او بیش از 9کیلوگرم است، از صندلیهایی استفاده کنید که برای کودکان با وزن 10-15 کیلوگرم مناسب هستند و در خودرو به صورت رو به عقب نصب می شوند.

16)قسمت بالایی قفسه سینه (همتراز با زیر بغل و روی قفسه سینه) بهترین محل قرارگرفتن سگکهای کمربند ایمنی است.

17)صندلیهایی که فقط رو به عقب نصب میشوند معمولاً برای کودکان تا 9کیلوگرم مناسب هستند. بعضی از صندلیها علاوه بر نصب به صورت رو به عقب، قابلیت نصب رو به جلو را هم دارند؛ این صندلیها برای کودکان دارای وزن بین 18- 9 کیلوگرم و سن بیش از یکسال مناسبند. اگر از صندلیهایی استفاده می کنید که فقط رو به جلو نصب می شوند، به یاد داشته باشید آنها فقط برای کودکان با وزن حدود 18 کیلوگرم(بعضی از آنها تا وزن 18 کیلوگرم) مناسبند.

18)اگر از صندلی هایی استفاده می شود که قابلیت نصب به سمت عقب را ندارند، علاوه بر اینکه از استاندارد بودن محصول اطمینان حاصل می کنید، مطمئن شوید صندلی کمربندهای مناسبی برای جذب فشار و جلوگیری از حرکت ناگهانی کودک را دارد.

19) هرگاه صندلی کودک به نحوی در خودرو نصب شود که صورت او رو به جلو باشد دقت کنید وقتی برای ثابت کردن صندلی کودک بر روی صندلی خودرو از کمربند ایمنی استفاده میکنید، به کودک فشار وارد نکند.

20)معمولاً برای تثبیت صندلی کودک در خودرو از کمربند ایمنی خودرو استفاده می شود اما سیستم دیگری شامل بند و قلاب نیز مورد استفاده قرار میگیرد ؛ بهاین صورت که یک بند صندلی کودک را از قسمت پشتی به قلابی که روی تاقچه عقب خودرو (در خودروهای ون و یا استیشن روی کف خودرو، پشت صندلی عقب) قرار دارد، متصل میکند. شکل دیگری از این سیستم که از سال 2002 رواج بیشتری یافت، قلابی دارد که بین کفی و پشتی صندلی عقب خودرو نصب می شود و به پیروی از آن صندلی نیز دارای بندهایی برای اتصال ایمن به قلاب است.
2728
21)کمربندهای ایمنی را تا حدی محکم کنید که فشاری بر بدن کودک وارد نکنند چون در غیراینصورت علاوه بر اینکه کودک احساس ناراحتی می*کند، هنگام بروز حوادث نیز احتمال ایجاد جراحات ناشی از فشار کمربندها بر بدن وی افزایش می*یابد.

22)دقت کنید صندلی ایمنیکودک کمربندهای ایمنی مناسبی داشته باشد. برای نوزادان کمربندهای ایمنی دارای 5 نقطه اتکا، بهترین گزینه است؛ بهاین صورت که با بستن کمربند t شکل لگن کودک و با بستن سایر کمربندها ناحیه شکم، قفسه سینه و شانه*های او ثابت می*شود.

23)اگر خودروی شما کیسه* هوا دارد، حتماً موارد ایمنی توصیه شده از سوی کارخانه سازنده را در خصوص نصب صندلی ایمنی کودک مطالعه و رعایت کنید. در هر حال توجه داشته باشید که صندلی عقب خودرو ایمن*ترین مکان برای کودکان است.

24) صندلی ایمنی کودک نباید دارای لبه*ای با شعاع کمتر از 6 میلیمتر باشد.

25)کمربندهای ایمنی *باید از جنس نوارهای بافته شده بوده و تحمل وزن و فشارهای وارده را مطابق استاندارد داشته باشند. مواد تشکیل دهنده این نوارها می*بایست از نوعی باشند که مسمومیت و حساسیت ایجاد نکنند (این نوارها می*تواند با هر منسوج استانداردی ، پوشش داده شود) همچنین پهنای کمربندهای ایمنی نباید کمتر از 38 میلیمتر باشد.

26)کمربند ایمنی فوقانی *باید از روی شانه و قفسه سینه و کمربند ایمنی تحتانی از زیر شکم کودک عبور کند. هر دو این کمربندها می*بایست در نقطه*ای خارج از بدن کودک بههم برسند.


27)اگر خودروی شما فاقد کمربند ایمنی است و یا کمربند ایمنی آن از نوع دو نقطه*ای است (که فقط روی قفسه سینه و یا شکم قرار می*گیرد) ، حتماً از کمربندهای دارای سه نقطه اتکا (که روی شانه و قفسه سینه ثابت می*شوند) استفاده کنید. این موضوع درباره صندلی عقب هم صدق می*کند ولی در مورد این صندلی در موارد استثنا می*توان ازکمربندهایی با دونقطه اتکا استفاده کرد (این موضوع هم تضمینکننده ایمنی خودتان است و هم ضامن سلامت کودکتان).

28)بر اساس تحقیقات، کودکان پس از سهسالگی به دلیل استفاده نکردن والدین از تجهیزات ایمنی مناسب، بیشترین صدمات را در تصادفات می*بینند، لذا کودک میتواند در حالی که به پشتی صندلی خودرو تکیه داده، پاهایش در لبه صندلی از ناحیه زانو خم شده و کمربند ایمنی خودرو از روی شانه و قفسه سینه او عبور کردهاست و قسمت پایینی کمربند کاملاً در قسمت زیرین شکم روی انتهای رانهای او قرار دارد، برای مسافتهای طولانی بدون احساس خستگی با شما همراه باشد. با توجه به سن و قد و وزن او از صندلی ایمنی مناسب و استاندارد استفاده کنید.

29)صندلی خودرو برای افراد بزرگسال و با توجه به قامت متوسط افراد جامعه طراحی شده است، لذا این صندلی برای کودکان به هیچوجه مناسب نیست. از زمانی که احساس کردید کودک به حدی از رشد رسیدهاست که می*تواند روی صندلی خودرو بنشیند، به نوع دیگری از صندلی نیاز دارید که تفاوتهای حاصل از صندلی بزرگسالان و جثه کودکان را جبران کند؛ این نوع صندلی را بهاصطلاح ” صندلیحامی“ میگویند.

30) صندلیهای حامی فاقد پیچیدگی*های نوع قبلی صندلی کودک هستند و تنها خاصیت آنها منطبقکردن کمربند خودرو با بدن کودک است.

31) تا زمانی که کودک زیر 8 سال دارد و یا قد او کمتر از144 سانتیمتر است (یعنی تا وقتی بهراحتی روی صندلی خودرو بنشیند و کمربندهای ایمنی خودرو او را آزار ندهد) حتماً از صندلی حامی استفاده کنید.

32) بعضی از صندلیهای کودک حالت ترکیبی دارند، یعنی هم به صورت صندلی خردسالان استفاده می*شوند و هم به صورت صندلی حامی برای کودکان؛ اگر از این نوع صندلی*ها استفاده می*کنید، نکات درج شده در کتابچه راهنما را به دقت مطالعه کنید تا در موقع لازم تغییرات مورد نظر را به صورت مطلوب انجام دهید. هنگام تغییر وضعیت کمربند ایمنی خودرو نیز دقت لازم را بهکار ببندید زیرا کمربند ایمنی باید از وسط شانه عبور کند و در حالیکه مماس بر قفسه سینه است به سمت پایین برود؛ در صورتی که پس از نشستن کودک روی صندلی حامی چنین اتفاقی نیفتاد، تا زمانی که کمربند بهطور مناسب روی بدن او قرار نگرفته است، تغییرات لازم را ادامه دهید.

33) کودکان در سنین3-4 سالگی بسیار پرتحرک هستند، لذا دقت کنید کودک در صندلی خود راحت باشد تا کمتر احساس خستگی و کلافگی کند، همچنین مراقب باشید کمربند ایمنی خود را باز نکند و یا آن را در حالتی غیراستاندارد قرار ندهد.

34) اگر از صندلی*های حامی دارای پشتی استفاده می*کنید، توجه داشته باشید پشتی آنها یا تا بالاتر از سر کودک ادامه داشته باشد و یا دارای پشت*سری مناسبی باشد؛ بهاین صورت که بالاترین نقطه پشتی صندلی و یا پشت سری آن حداقل 3سانتیمتر بالاتر از سر کودک باشد.

35) اگر خود صندلی حامی دارای کمربند ایمنی است، توجه کنید این کمربندها فقط تا زمانی که وزن کودک حدود 18کیلوگرم است مناسبند؛ برای کودکانی با وزن بیش از 18 کیلوگرم حتماً از کمربند ایمنی خودرو استفاده کنید.

36) کمربندهای دارای دو نقطه اتکا، ایمنی کمتری برای کودک ایجاد می*کنند؛ بهخصوص اگر فقط از ناحیه زیر شکم عبور کنند. در صورت استفاده از صندلی*های حامی حتی*المقدور از کمربندهای دارای سه نقطه اتکا استفاده کنید.

37) اگر صندلی عقب خودروی شما فاقد کمربند ایمنی است و یا کمربند ایمنی آن استاندارد نیست، در اولین فرصت یک کمربند ایمنی استاندارد با سه نقطه اتکا تهیه کنید زیرا تا آن زمان کودک شما در اتومبیل از امنیت مناسبی بهرهمند نیست.

38) از آنجا که صندلی حامی برای بهبود وضعیت کودک نسبت به کمربند ایمنی خودرو، ارتفاع محل نشستن او را نسبت به کفی صندلی خودرو افزایش می*دهد، باعث می*شود که او از پنجره خودرو مناظر بیرون را بهراحتی نگاه کند و این موضوع نیز برای او جذاب است.

39) بر طبق استاندارد شماره "3930" ایران، هر نوع صندلی کودک باید دارای یک برچسب ثابت شامل اطلاعات زیر با حروف و اعداد خوانا، باشد:
- نامسازنده (و یا توزیعکننده رسمی)
- نام و یا شماره مدل
- تاریخساخت (شامل ماه و سال)
- محلساخت
- جمله*ای که مشخص می*کند استفاده از سیستم در چه نوع خودروی موتوری و در کدام محل نشیمن آن توصیهشدهاست .
- جمله "فقط برای کودکانی که وزنشان بین ........ و ........ کیلوگرم و قدشان ....... سانتی*متر و یا کمتر است، استفاده *شود. "
و سایر توصیه*ها و نکات ایمنی که در این استاندارد درباره آنها کاملاً توضیح داده شدهاست.

40) در مجموع باید گفت بهترین صندلی ایمنیکودک، آن است که علاوه بر تامین ایمنی او (استاندارد بودن محصول)، کودک در آن احساس راحتی کند و شما نیز با آرامش بیشتری بتوانید رانندگی کنید.

به نظرم جای این تاپیک توی قسمت مراقبت و نگهداری از کودک خیلی خالی بود.

دیگه وقتشه که ما مامانها خودمون دست به کار شیم و ایمنی بچه هامون توی ماشین رو خودمون تامین کنیم.

منتظر نشیم برامون جریمه بذارن و اجباری کنند و بعد دست به کار شیم!
2738
تجربه من در مورد صندلی ماشین اینه که حتی برای راههای کوتاه هم به بچه عادت بدین توی صندلی بشینه از اول هم توی بغل نگیرین .
من تا 6 ماه توی کریر میذاشتم الان 3 ماهه که توی صندلی ماشینش میشینه اوایل گریه می کرد ولی من به این مورد گریه محل ندادم .
حالا تقریباً فهمیده چاره ای نداره.
ممنون مامان هومن عزیز

واقعا مطلب خوب و مفیدی بود.

هر وقت تو خیابون بچه کوچولو ها رو توی ماشین بغل مادر میبینم یا بچه های بزرگتر که عقب ماشین به جای اینکه رو صندلی نشته و کمربندشون بسته باشه، ایستاده یا در حال ورجه وورجه تو ماشین میبینم دلم میریزه .

کاش همه مون رعایت کنیم و به بقیه اطلاع رسانی کنیم.
Child Car Seats Safety – Eight Facts to Consider

There’s an old saying that says, “do not leave home without it”. This maxim certainly applies also if you use a car seat for your child’s safety. Currently you probably have become parents. You need to buy a car seat for your child’s comfort and safety obtained by using the child car seat safety ratings. One thing that is important is that you never buy for your baby. Your child will receive a car seat for several years. Thus you should have a chair that long-lived, for several years into the future. Thus you can buy a chair that can bring in up to one day reach a certain age. In this article will discuss the eight real thing which is very useful for your child’s safety and also include your own. In buying a car seat you should take into account the following matters

1. Basically, in the State of Washington, DC United States in particular there is a rule that for the safety of children the parents should make safety seats when they travel. The chair should be adjusted for age, weight and height of children. These rules now also apply in other states.

2. Car booster seats for children are usually required in many large countries. Their car seats are too large even though their children have not reached the age, and high enough to wear a regular seatbelt. Each state has different criteria in making seat belts and car seats replacement.

3. Many hospitals will not release a new baby to get home. There are exceptional cases, namely when the safety car seat for your baby does not have much trouble. However, because we can find a retailer for huge discounts, then the baby supplies and drug stores can be sold elsewhere.

4. You should be able to put up a good seat in your car to be safe. If you buy a seat then you will get the prompts, make sure you read the instructions properly. Follow the rules carefully. Do not ever put child car seat safety ratings incompatible with the place, for example on the passenger side by a car. Actually airbags can injure children when the accident occurred because the shape expands. Instead you have to disable the airbag so that your child is protected, especially in the back of your baby.

5. Children can be protected with a baby seat which is formed by protecting the child from conflict in order to really secure. On the other hand, there are parts that need to be purchased which hug the shape of the baby until the baby grows so they can sit in the chair itself.

6. There is one type of convertible seats. These seats can be adjusted with the growth of the child. Fortunately, this can allow you to put the child with age. This way you do not need a quick buy booster seats.

7. You can also buy a secondhand chair to save your expenditure. You can buy with an affordable price if finance is limited. You can also obtain an online store. It is best for your child to realize their love is to buy a new chair, but if your finances are limited, this is not a problem.

8. If you have a baby shower then this can be made as a gift. Maybe you need to get it in stores. Previously you had to register your baby at a department store and put your baby to take a bath. It can also be done at the store supplies as child car seat safety ratings. There is a safety car seat that is an option for those of you that you can make the chips to be purchased in groups.

In closing I congratulate, because your baby will really healthy. You need to buy child car seat safety ratings to your child’s safety and protection. You can look at the online store to make a deal that makes sense. You can also go to local stores and baby supply stores. In the future you will need more attention so that your baby feel comfortable. You can bring home your baby in comfort.

منیع: http://childcarseatsafetyratings.org/child-car-seat-safety-ratings-review
عالی بود....
من که خیلی مخالف بغل کردن نی نی ام...
مخصوصا باباهایی که نی نی رو موقع رانندگی بغل می کنن...
نی نی هایی رو دیدم که 2تا پاشون رو پشت صندلی عقب و دستاشون روی صندلی جلو بود...
وحشت کردم...

کی میخواهیم فرهنگ رو یاذ بگیریم..خدا میدونه
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز