سلام. خدمات پس از فروش مي گه اين قطعه اي كه روش نصبه مرجوعي كارخونه است و به ما ربطي نداره. فروشگاه هم پس نمي گيره. موقع خريد قسمت پشت دستگاه رو چك نكرديم.
سلام به همه فرح جون من (و خاندانم هم البته :) لباسشويي LG داريم و به شدت ازش راضي هستيم در مورد اتوي مو هم من ماي سان دارم البته جزو اون اوليه هاست بزرگه و سراميكي نيست(البته الان فكر كنم سراميكي زده) اما در مورد صاف كردن مو باهاش اطلاعات ندارم چون من موهام لخته و فقط از دو سري ويوش(wave) استفاده مي كنم و راضيم ازش
سامره جون ممنونم از كمكت ميشه بگي كدوم مدل ال جي رو داره. برنامه شستشوي لباس كودك داره. همين طوراگه اطلاعاتي درباره خشك كنش بدي. اين مدل كه تو داري با لباسهاي كوچيك و جوراب مشكل نداره؟ حتما بايد ماشينت پر لباس باشه تا خ.ب بشوره؟
سلام فرح جون مال من 8 كيلوييه و اون موقع كه من گرفتم (سال 86) آخرين مدلش بود الان مدل هاي جديدم زده فكر كنم كه البته همه شون خوبن ، حتي يه دونه لباسم مي توني باهاش بشوري چون هوشمنده و خودش آب رو ب اندازه ميگيره! برنامه شستشو براي لباس هاي دستي شور و ظريف و حساس و ... داره اما به اسم لباس كودك نه! اما خالم يه مدل قديمي ترش رو داره كه برنامه اي به اين اسم داره اما اون 95% خشك كنه!!! در مورد خشك كنشم من به ندرت ( تا حالا 2 3 بار ) ازش استفاده كردم چون خيلي زمان مي بره و انرژي صرف مي كنه تا به موقعيت حياتي نرسم ازش استفاده نمي كنم،اما برنامه هاي متنوع با زمانهاي دلخواه داره كه ميتونين ازش استفاده كنين چون من استفاده نمي كنم دليل بد بودنش ني! خصوصا كه من ني ني هم ندارم فكر كنم واسه اين موضوع مفيد باشه
ياسمين جان ببين برات كارائي داره يا نه مثلا" اوني كه از فر خيلي استفاده مي كنه( نه فقط براي گرم كردن غذا) حتما" از سولاردام خيلي بيشتر استفاده ميكنه و حداقل مضر نيست اما من خودم ميخوام به جاي ماكرو فليور ويو بخرم
سلام كسي نيست جواب من بنده خدا رو بدههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه!!!!!!!! دوستاي گلم كسي در رابطه با اجاق گاز لاجرمني و لباسشويي بهي اطلاعاتي داره!
صفحه 74 از 80 برو به صفحه:
تبلیغات متنی
لباس شب، عروس و بالماسكه خانم فرشي، طراح لباس شب و عروس بالماسكه براي كودكان و بانوان براي تعيين وقت ملاقات تماس بگيريد. 09122130479- 77383984 آتليه عكاسي كودك ـ گروه بعد چهارم اتاق تعويض و استراحت كودك – مشاهده و سفارش عكس آنلاين عكاسي در باغ و طبيعت عكاسي در منزل و جشنهاي تولد 26111210 - 26111507 - 021 انيشتين كوچولو تصويري 28 قسمتي Baby Einstein به همراه هديه پكيج 48 داستان سفارش تلفني - دريافت 1 ساعته تلفن دفتر فروش: 77517241-021 عكاسي كودك در منزل شمابا استفاده از تجهيزات استوديوئي پرتابل. در محلي كه كودك شما احساس راحتي مي كند: منزل خودتان. همراه: 09126179357 ارسال اينترنتي گل اولين فروشگاه اينترنتي گل فروش ارسال گل از طرف شما بزرگترين مركز استعداديابي كودكان در ايران موسسه راه آيندگان نخبگان با بيش از 20 دفتر كشوري دفتر مركزي: 4-88918772-021 فروش نقره و جواهرجلوگيري از خطرات احتمالي در دوران بارداري با استفاده از سنگ هاي درماني فروش پستي براي سراسر ايران