صفحه اصلی | درباره نی نی سایت | تماس با ما   جمعه، 12 شهریور 1389

نام کاربری:
کلمه عبور:
بخاطر بسپار
» ثبت نام پسوردم را فراموش کرده ام
پیش از بارداری بارداری و زایمان شیرخوار (0 تا 12 ماه) نوپا (12 تا 24 ماه) خردسال (2 تا 4 سال) پیش دبستانی (5 تا 8 سال)  

تبادل نظر

نكات خانه داري

برای اظهار نظر باید وارد سیستم شوید | جستجو

صفحه 19 از 80      برو به صفحه:

مامان فاطمه
1387/9/6   3:00 ب.ظ

ستاره جون سلام فليور ويويي رو كه مي شاپ تبليغ ميكنه فروشگاه‌هاي لوازم خانگي ندارن البته من تبليغ يك مدلش رو پشت يكي از مجلات ديدم اسم مجله اش رو يادم نيست نگاه ميكنم ميگم اما درمورد وات او ن فليور ويو روي درش دوتا دكمه داره كه يكي از اونها براي درجه حرارته كه تا 250 است و يكي از اونها براي زمانش است.

مامان فاطمه
1387/9/6   3:03 ب.ظ

نگامه خانوم خسته نباشي عزيزم جارو شارژي ها دو مدل داره مثلثي كه مارك نپتون روي اون خورده و مستطيلي كه من چون از مي شاپ گرفته ام 46 هزار تومان برام دراومد الان نمي دونم چنده ولي واقعا عاليه وقتي باهاش جارو ميكني تمام پرزهاي اضافي فرش رو ميگيره ولي خب مثل چيز هاي ديگه مراقبت ميخواد.

ژاله
1387/9/6   3:16 ب.ظ

بچه ها فليور ويو خوبه ... جارو شارژي رو من هم دارم خوبه.. عاليه... تي زمين شورش عاليه... بخارشو... من خيلي ازش راضيم ... محصولات خوبي داره.
در مورد اتو پرس يكبار گفتم من اتو پرس جنرال الكتريك خريدم البته مارك آمريكايي 270 هزار تومان خيلي خيلي راضيم.
اگه سوالي داريد هستم در خدمتتون.

گندم
1387/9/6   4:48 ب.ظ

سلام مامان فاطمه عزيز.

ممنونم از توضيحات خوبت بابت فليورويو. منم تصميم گرفتم بخرم آخه چون شاغلم و وقتم وقتي مي رسم خونه خيلي كمه با اين توضيحاتت راحت مي تونم سريعا اشپزي كنم.
فقط ممكنه يه راهنماييم كني. ايا بايستي داخل فليورويو غذا رو تو ظرف خاصي ريخت و داخل قابلمه پيركس گذاشت؟ مثلا كوكو يا كباب تابه اي و هر غذاي ديگه رو چجوري مي پزي؟ ممكنه برام توضيح بدي. ممنونم خانومي

گندم
1387/9/6   4:51 ب.ظ

سلام به همه خانومهايي كه مي خوان جارو شارژي گردان مستطيلي بخرن. من ازش مدتيه استفاده مي كنم. خيلي راضيم خيلي. حتي براي مامانم هم براي عيد قربان بعنوان عيدي خريدم. فكر كنم هديه خيلي خوبي براي مامان ها باشه كه تا حدودي پا به سن گذاشتن و خم و راست شدن براشون ضرر داره. ايشاله كه همه خانومهايي كه دوست دارن اين وسيله مفيد رو بخرن به زودي زود خريد خودشون رو انجام بدن و با دل خوش ازش استفاده كنن.

setareh
1387/9/6   5:40 ب.ظ

من هم مي خوام سفارش فيلور ويو بدم لطف ميكنين ش تلفنش اينجا بزارين ممنون

سارا مامان سپهر
1387/9/7   8:38 ق.ظ

مامان فاطمه جون باز هم مرسي يه لطف ديگه مي كني بگي آيا غذاي يخ زده رو هم سريع مي شه توش پخت مثل تبليغش يا نه؟

مامان فاطمه
1387/9/7   9:14 ق.ظ

'گندم جون و سارا خانم مامان سپهر گل براي درست كردن غذاهايي مثل خورشت ها بايد داخل قابلمه پيركس بزاريم من ديشب قيمه درست كردم البته بگم شب قبل بين كارهام گوشتش را گذاشتم نيم ساعت پخت ديروز غروب كه رفتم لپه و رب و زعفرونش رو زدم خيلي هم خوب شد ه بود تازه سيب زمينش رو هم تو همون درست كردم .براي غذاهايي مثل كوكو اگه تابه چدني داشته باشيد خيلي خوبه نميدونم تابه پيتزا فروشي ها رو ديديد يا نه از اونا.
دوست هاي گلم غذاهاي يخ زده رو هم به همون راحتي ميشه درست كرد اما از اون جايي كه طبع ما ايراني ها با اونها فرق ميكنه خب بايد توي چند مرحله درست كنيم مثلا براي مرغ يا گوشت زمان خيلي كمي مي‌بره تا يخش آب بشه بعد مي‌تونيد هر جور كه دوست داريد درستش كنيد . يكي از دوستان من كه همه موادش رو با همون مواد يخ زده ميزاره تا درست بشه البته من اينجوري دوست ندارم آخه يه جوريه راستي براي خورشت ها آب زياد نريزيد ها البته اون رو هم چند بار كه درست كنيد دستتون مياد. اگه درب ظرف غذا تو ن رو بزاريد خيلي بهتره مخصوصا براي غذايي كه از قبل پختيد و درون فريزر گذاشتيد.
چقدر حرف زدم . راستي ستاره جون شماره اش رو قبلا يكي از دوست ها توي همين تايپيك گذاشته بود من الان يادم نيست ولي نگاه ميكنم و بهت ميگم.
بااااااااااي

نگامه
1387/9/7   9:20 ق.ظ

سلام بچه ها

مرسي از همتون.

در مورد جاروهاي شاژي بچه ها قبلا گفتن مثلثي بهتره.حالا ميگين مستطيلي بهتره.من شك افتادم.اخه ميگن كه مستطيليش گوشه ها رو بهتر تميز ميكنه.

ژاله جان مال شما از كدومه؟

مامان
1387/9/7   9:32 ق.ظ

مامان فاطمه لطف مي كني بگي اين فيلورويو دقيقا چيه و اگه يك عكس از ان بذاري ممنون مي شم وقتي سرچ كردم عكسي نديدم .اين دستگاه مثل ماكوفر است؟ببخشيد سوالم خيلي ابتدايي بود

صبا
1387/9/7   9:49 ق.ظ

سلام.
من هم نظر مامان عزيز را دارم. لطفا يكي از فيلورويو يه عكس بزاره. لطف كنيد قيمتش هم بگيد.

ژاله جون مي شه بگي مارك بخارشور شما چي هست؟؟؟ چه قيمتي؟؟

عروسك  حلقه جغجغه زنبورك صورتيflutterbugs عروسك حلقه جغجغه زنبورك صورتيflutterbugs

دسته بندی: اسباب بازي و سرگرمي
مرتبط با: شیرخوار(0 تا 12 ماه)
قیمت: 9800 تومان
  گاليله براي كودكان (سري اينشتين) گاليله براي كودكان (سري اينشتين)
دسته بندی: موسيقي
مرتبط با: نوپا(12 تا 24 ماه)، خردسال(2 تا 4 سال)، پیش دبستانی(5 تا 8 سال)
قیمت: 5000 تومان

مامان فاطمه
1387/9/7   10:36 ق.ظ

فليور ويو يك كاسه پيركس بزرگ با پايه مخصوص به خودش است كه كل تنظيمات دستگاه به وسيله اون انجام ميشه همراه با يك گيره فلزي شبيه گيره سالاد و دو طبقه مثل طبقه هاي يخچال كه يكيش پايه داره يكيش بدون پايه است شكل ظاهري اون مثل مايكروفر نيست اما كارايي او ن مثل مايكروفر و بقيه وسايله قيمت اون 126هزار تومانه البته اگر از شبكه مي شاپ تهيه كنيد اين قيمتشه راستش فاطمه دوربين گوشيم رو خراب كرده ولي با اين حال سعي مي كنم يكجوري عكسش رو براتون تهيه كنم

ژاله
1387/9/7   10:44 ق.ظ

بچه ها من جارو شارژيم مستطيليه ... خيلي هم ازش راضيم بخصوص با ديسك كمر و درد مچ پام خيلي كمك بزرگيه و سرعتش هم خوبه...
بخارشوي من دالونگي هست عكسش رو يكي از بچه ها گذاشته بود.... من از يه نمايندگيش نزديك آزادي خريدم 230 هزار تومان ... اما به نظر من بخارشو چيز كاملاً ضروري نيست من از وقتي خريدم شايد 2 بار استفاده كردم... نمي دونم شايد بخاطر اينكه به دلم نچسبيده.. اگه خواستيد شماره اين نمايندگي رو مي زارم..
در مورد فليور ويو هم دوستام خيلي ازش راضين... من هفته بعد دارم مي رم دبي ... فعلاً نخريدم شايد اونجا پيدا كنم با قيمت پيائينتر ... اومدم حتماً بهتون مي كم...
اما مامان فاطمه جون ... مي شه بگي يه خورشت رو تو چند دقيقه درست ميكنه.. چون به گفته دوستام هم مثل تبليغش تو 20 دقيقه نيست بلكه بيشتره.. مي شه توضيحاتي در اين مورد بگيد؟

مليحه
1387/9/8   12:41 ق.ظ

دوستاني كه ماكرو فر دارند حتما اين قسمت رو بخونند.
امروزه در بسياري از خانه ها و رستورانها، پخت و گرم كردن غذا با دستگاههاي مايكروفر كه بسيار ساده و سريع انجام ميشود، جايگزين روشهاي پخت سنتي گشته است.
با اين وجود، ايمني پخت غذا در مايكروفر هميشه مورد بحث بوده است.اشعه هاي مايكروويو، امواج راديويي با فركانس بسيار بالا ( 2,450MHz ) هستندكه در مسير مستقيم حركت مي كنند. ظروف فلزي، اشعه هاي مايكروويو را به طور كامل منعكس مي كنند ولي ظروف پلاستيكي و شيشه اي اين اشعه ها را از خود عبور مي دهند.غذا، انرژي اشعه مايكروويو را به خود جذب مي كند،سپس مولكولهاي آب موجود در آن ، به سرعت به تحرك و لرزش در مي آيند كه اين لرزش گرما توليد مي كند و باعث پخت غذا ميشود .

تاثير مايكروفر بر كيفيت غذا :

از آنجايي كه زمان مواجهه غذا با آب و دماي بالا در مايكرووفر در مقايسه با روشهاي پخت معمولي كمتر است، از دست دهي ويتامينها و مينرالها نيز در آن كمتر است. به خصوص ويتامينهاي محلول در آب همچون ويتامين C و B1 كه به حرارت بسيار حساس هستند در مايكروفر بيشتر حفظ ميشوند. مايكرووفر اين برتري را نسبت به جوشاندن دارد كه نشت ويتامينها به درون آب پخت را به حداقل ميرساند و از اين نظر شبيه به بخارپز كردن است. مطالعه اي كه در سال 2003 انجام شد حاكي از آن بود كه در مايكروفر از دست رفتن تركيبات محلول آنتي اكسيداني فنوليك نسبت به ساير روشهاي پخت بيشتر است،اما اينكه اين تركيبات فنوليك چه نقشي در تغذيه انسان دارند،خود سوال است.از مزيتهاي مايكروفر اين است كه تركيب پروتئيني غذا در آن نسبت به ساير روشهاي پخت بيشتر حفظ ميشود. گوشت پخته شده با مايكروفر، از كيفيت بالاتري برخوردار است، زيرا با اكسيداسيون كمتري همراه است. از آنجايي كه حرارت در مايكرووفر ملايم تراست،واكنش قهوه اي شدن هم درآن به طور مشهود كمتر است.

تاثير اشعه مايكروويو در سلامت انسان:

مطالعات اخير توكسيسيتي و كارسينوژنسيتي اشعه هاي مايكروويو را رد كرده اند. با اين وجود ، ايمني اشعه مايكروويو براي سلامت انسان مورد بحث است.اين كه آيا اشعه مايكروويو ميتواند باعث ايجاد تركيبات سرطانزا در غذا گردد يا نه توسط كميته تخصصي National Health and Medical Research Council مورد مطالعه قرار گرفت و تاييد نشد. با اين حال، اشعه مايكروويو ميتواند به همان طريق كه غذا را گرم مي كند، بافتهاي بدن را نيزگرم كند. مواجهه با مقدار بالاي اشعه مايكروويو، مي تواند باعث سوختگي دردناك شود . عدسي چشم به خصوص به حرارت زياد حساس است و مواجهه زياد با اشعه هاي مايكروويو ميتواند باعث كاتاراكت شود. مواجهه تصادفي با مقادير بسياربالاي اشعه مايكروويو ميتواند باعث تغييريا از بين رفتن اسپرم شده و نازايي موقت ايجاد كند. اين مواجهه در صورتي ميتواند رخ دهد كه اشعه از درون دستگاه به بيرون نفوذ كند، يعني هنگامي كه درب آن به طور ايمن وكامل بسته نشده است يا sealآن خراب يا كهنه يا جرم گرفته باشد . به اين خاطر محفظه داخل مايكروويو را بايد هر از چند گاه يكبار با آب و ماده شوينده ملايم شست و شو كرد.بايد به خاطر داشت كه توليد اشعه هاي مايكروويو با قطع شدن برق آن به طور كامل متوقف ميشود و اين اشعه ها در غذا نيز باقي نمي مانند و هرگز غذا را راديواكتيو نميكنند.
بيماراني كه از pacemaker استفاده مي كنند در استفاده از مايكروفر بايد محتاط باشند زيرا امواج مايكروويو به خصوص در مايكروفرهاي قديمي،ميتوانند با سيگنالهاي pacemaker تداخل كنند.

استفاده صحيح از مايكروفر:

غذايي كه در مايكرووفر پخته ميشود ، ممكن است به طور يكنواخت حرارت نبيند و در قسمتهايي از غذا كه خوب حرارت نديده اند،ميكروارگانيزمهاي مضر باقي بمانند.اين كه حرارت تا چه ميزان به درون غذا نفوذ ميكند به ضخامت تكه هاي غذا، ميزان رطوبت و تركيب غذا بستگي دارد . بهتر است در پخت با مايكروفر غذا به تكه هاي كوچك تقسيم شود.معمولا توليدكنندگان مايكروفر درآن از صفحه گردان و فن هاي هم زن استفاده ميكنند.توصيه ميشود در فواصل پخت ، غذا دو تا سه بار هم زده شود. غذايي كه از فريزر خارج ميشود قبل از قرار دادن در مايكروفر بايد به طور كامل از حالت يخ زدگي خارج شود، زيرا آب ، بسيار راحت تر از يخ،اشعه مايكروويو را به خود جذب ميكند، بنابر اين اگرقسمتهايي از غذا هنوز يخ زده باشد،حرارت به طور يكنواخت به غذا نميرسد و ميكروارگانيزمهاي مضردر آن باقي مي مانند.البته مزيت مايكروفر اين است كه غذا با خارج شدن از فريزر و آب شدن يخ آن، ميتواند سريع پخته و سرو شود ، بدون اينكه براي مدت طولاني در محدوده خطر حرارت يعني 4 تا 60 درجه كه دماي رشد ميكروبهاست، قرارگيرد.

ظروف مورد استفاده در مايكروفر:

فقط ظروفي كه مخصوص مايكروفر هستند بايد در اين دستگاه استفاده شوند. ظروف پلاستيكي معمولي براي استفاده در مايكروفر مناسب نيستند زيرا با حرارت بالاي مايكروفر، ساختار شيميايي اين ظروف تغيير ميكند و مواد سمي وارد غذا مي گردد.براي گرم كردن غذاهاي چرب،ظروف شيشه اي به پلاستيكي ارجحيت دارند.ظروف فلزي يا داراي روكش فلزي و نيز فويلهاي آلومينيومي براي استفاده مايكرووفر مناسب نيستند زيرا اشعه هاي مايكروفر را منعكس ميكنند و ممكن است به خود دستگاه نيز آسيب برسانند. ظروفي كه همراه غذا در مايكروفر گرم مي شوند براي استفاده در اين دستگاه نامناسبند ولي ظروفي كه سرد باقي مي مانند براي اين منظور مناسب ترند .براي تست كردن ظرف شيشه اي مناسب براي مايكرووفر،ميتوان ظرف موردنظر را براي يك دقيقه در مايكروفر قرارداد . اگر ظرف گرم شد براي استفاده در مايكروفر مناسب نيست،اگر ولرم شد براي دوباره گرم كردن غذا مناسب است واگر سرد ماند براي پختن غذا مناسب است.
شكل ظرف در نوع حرارتي كه غذا در گرم كردن مي بيند موثر است.در ظروف گرد يا بيضي شكل،كناره هاي غذا نمي سوزد زيرا در اين ظروف تمام كناره هاي غذا به طور يكنواخت حرارت مي بيند، ولي در ظروف مربعي شكل كناره هاي غذا بيشتر مي سوزد.ظروف گود،به علت اينكه سطح تماس بيشتري ايجاد ميكنند براي گرم كردن غذا در مايكروفر مناسب ترند.
براي حفظ رطوبت درون غذا و يكنواخت حرارت ديدن آن بهتر است روي غذا پوشانده شود .اگر بدين منظور از روكشهاي پلاستيكي استفاده ميشود،ترجيحا بهتر است با غذا تماس نداشته باشد.

نتيجه گيري:

پخت و پز ايمن با مايكرووفر مستلزم شناخت محدوديتها و در عين حال منافع پخت غذا در اين دستگاه است. در صورت استفاده صحيح از مايكرووفر،اين دستگاه ميتواند يك روش آسان و سريع براي پخت و پز و آماده سازي غذا عرضه كند بدون اينكه خطري براي سلامت ما داشته باشد.

نويسنده : گيتي بهدادي پور
منبع : http://www.behdadipour.com

چشمك
1387/9/8   2:34 ب.ظ

سلام
من هم جاروي گردان مي شاپ رو دارم ولي راضي نيستم!!!!
وقتي كه روشنه و مثلا ميخام از روي فرش ببرمش روي سنگ و يه كمي از زمين فاصله ميگيره اشغالهارو بيرون پرت ميكنه!!!!!......................مگر اينكه هي خاموش و روشن كنم تا در حال چرخيدن روي هوا نباشه!!!!

وقتي مخزنش نيه پره و ميذارمش سره جاش كناره كمد......روي زمين پر از اشغاله...در اثر تماس با رمين موقع سره جاش گذاشتن اشغالها ازش ميفتن بيرون

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال شما اينجوري نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ژاله
1387/9/8   7:24 ب.ظ

والا واسه من از فرش به سراميك اينطور نمي شه... وقتي مي زارمش زمين هم همينطور... فقط وقتي آشغالش پر مي شه و دوباره مي خوام جارو بكشم يه لحظه قطع مي شه... يا شارژش تموم مي شه.. همين...

آتسا
1387/9/8   10:06 ب.ظ

سلام به همه دوستان خوب و نازنينم..اميدوارم كه جمعه خوبي رو تا حالا سپري كرده باشيد...

طبق قولي كه داده بودم اومدم تا گزارش پخت غذا رو در فليور ويو بدم..راستش قرار بود يك مرغ درسته كوچيك بگذارم ولي چون گيرم نيومد مجبور شدم مرغ رو تكه كنم..اول تكه ها رو توي كاسه حاوي نمك و فلفل و سس سويا وپودر سير و زعفران مزه دار كردم بعد تو دستگاه گذاشتم (سيني پايين)..مال ني ني رو كره ماليدم..بچه ها واقعا معركه شد..و جالب اينكه جايي چرب و كثيف نشد بر خلاف سرخ كردن رو گاز.....خيلي تميز و مرتب..جاي همگي خالي...

و در ادامه صحبتهاي دوست خوبم فاطمه جون بايدبگم كه اين دستگاه در واقع يك نوع ovenكوچيكه كه با داشتن
فن ،حرارت رابه صورت گردشي به همه قسمتهاي غذا مي رسونه...در مورد مدت زمان پخت هم كاملا بستگي
به ذائقه خانواده خودتون داره..و كاملا درسته دوست خوبم براي شاغلين كه ديگه خيلي قابل استفاده تره..

بچه ها راستي اين اتوي بخار مويي رو هم كه تبليغ مي كنه نبايد چيز بدي باشه..نظرتون چيه؟

مامان فاطمه
1387/9/9   11:37 ق.ظ

چشمك جون سلام در مورد جاروشارژي كه گفته بودي من هم دارم اصلا اين مشكل رو نداره البته من هر دفعه كه استفاده ميكنم مخزنش رو خالي ميكنم حتي برس هاي كوچيكش رو تميز ميكنم در ضمن وقتي مي خواهي كه جارو رو از روي فرش روي سنگ ببري مواظب باش كه سر جارو به بالا نباشد چون در اين حالت آشغالها به بيرون مي‌ريزد ولي اگر اينطوره بهتر به مي شاپ زنگ بزني

جوجو
1387/9/9   11:52 ق.ظ

سلام بچه ها من يه سوال دارم كسي از اين غذا سازهاي مولينكس كه 29 كاره هست داره ؟ ازش راضيه ؟ به نظرتون چيز مناسبيه ؟

من وسايل برقي ام رو چون از قديم داشتم مارك ناسيوناله و همه چيزش از هم جداست ، ضمن اينكه رنده و همزن و ... هم نداره

مامان فاطمه
1387/9/9   1:15 ب.ظ

منم سلام راستش منم سوال جوجو جون رو دارم و اينكه قيمتش رو هم بنويسيد.قربون همگي تون.

صفحه 19 از 80      برو به صفحه:

تبلیغات متنی

بزرگترين مركز استعداديابي كودكان در ايران
موسسه راه آيندگان نخبگان با بيش از 20 دفتر كشوري دفتر مركزي: 4-88918772-021

آتليه عكاسي كودك ـ گروه بعد چهارم
اتاق تعويض و استراحت كودك – مشاهده و سفارش عكس آنلاين
عكاسي در باغ و طبيعت
عكاسي در منزل و جشنهاي تولد
26111210 - 26111507 - 021

ارسال اينترنتي گل
اولين فروشگاه اينترنتي گل فروش
ارسال گل از طرف شما

فروش نقره و جواهر جلوگيري از خطرات احتمالي در دوران بارداري با استفاده از سنگ هاي درماني
فروش پستي براي سراسر ايران

انيشتين كوچولو تصويري 28 قسمتي Baby Einstein
به همراه هديه پكيج 48 داستان
سفارش تلفني - دريافت 1 ساعته
تلفن دفتر فروش: 77517241-021

عكاسي كودك در منزل شما با استفاده از تجهيزات استوديوئي پرتابل. در محلي كه كودك شما احساس راحتي مي كند: منزل خودتان. همراه: 09126179357

toolbar powered by Conduit
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت بدان معناست که شما قبلاً صفحه "شرایط استفاده از سایت" را مطالعه کرده و به مفاد آن واقفید.
درباره نی نی سایت | تماس با ما | شرایط استفاده از سایت | رعایت حریم شخصی کاربران | شرایط و تعهدات خرید از فروشگاه | راهنمای ثبت سفارش و خرید از فروشگاه
تبلیغات در نی نی سایت | ورود آگهی دهندگان
info[at]ninisite[dot]com
نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است.